eşimin annesi iş başında...

ay bu cümle bana ne kadar da tanıdık geliyo. Sanki ben söylemişim gibi:))

şaka bir tarafa akanscığım, bak bu kadar hatun tavsiyede bulunduk. Sanırım genel kanı gitmen gerektiği yönünde.
Sen de farkındasın zaten doğrusunun bu olduğunun.
Insanları değiştirmek -hele ki belli bir yaştan sonra- mümkün değil sen de biliyorsun.
Evliliğin çok çok yeni de değil.
Kayınvalideni daha birkaç aydır tanıyıp her görüşmende şoktan şoka koşma dönemini atlattığını varsayıyorum.
(mesela ben o dönemdeyim:) )
tanıyorsun yani, biliyorsun huyunu, suyunu.
Nelere kızdığını, sinirlendiğini...
Sonuçta çocuğunuz var. E zaten onu görmekse istekleri, yap gitsin be.
Bir hafta sonunu heba etmeyle kurtarırsın geleceğinizi.
Koz verme eline.
O konuşamasın; senin elinde olsun gerekli zamanda kurulacak cümleler.
O sana ne yaparsa yapsın, tek bir hamle ile yıkmış olma tüm gardını.
Kendi kendine en büyük kötülüğü yapma.
Kayınpederinden çıkarma eskilerin acısını.
Sen de biliyorsun onun da oyunun kurbanı olduğunu.

Vicdanını dinle.
Doğru kararı verirsin zaten.

Sevgiler...

(bu da mektup gibi oldu idare et:) )

baştan sona onaylıyorum.hepimiz o kadının kurbanlarıyız zaten offfffff

kayra annecimmmmm canım benim .beni kimseler anlamazki bazen kendime bile iğrenç bir yaratık gibi bakıyorum ne vicdansızım diyorum götürmedim bebeği.peki ben insan değilmiydim diyorum sonra o kadın bebeğime rezalet dedi.hani yapmayacaktın çocuk dedi kocama saldırdı.babasının bir günahı yok ama orta yolu bulamıyorum annem.elimden geleni yapacağım merak etme güzel annem ............................................................................................... canim benimmmmmmm sen vicdanli biri oldugun icin kendini sorguluyorsun ..... sakin kendin hakkinda ögle düsünme kisiligini kaybedersin , sen rolcu biri degilsin icin almiyor o kadini bu durumda gayet normal........ su kv nasil bir yaratik insan torununa ögle söylermi ben onlar icin canimi veririm rabbimden sabir dile ..... rabbim o yaratikga yüregine Sevgi vijdan versin eger kp hastaysa acil sifa diliyorum ( UMARIM DEGILDIR ) senin orta yolu bulacagina inaniyorum güzel kizim seni tanimiyorum ama seni cok seviyorum gidersen bizleri haberdar et sevgiler kizim

Son düzenleme:
üzücü ancak eşin sana cok iyi davranıyor kıymetini bil cunki, benim eşim ailesi ile evlenmeden once kedi köpekti evlendik altın oldular. eşimin annesinin babasının ettiği hakaretleri küfürleri buraya yazsam roman olur. boşanma davası açtıktan sonra bana anne babama iyi davrancaksın dedi bende o kadın bana orospusundan tut neler dedi dedim. barışmak istemiyorum dedi gitti bende kabul etmedim zaten.
yazık annesini oğluna tercih etti senin eşin en azından sana soruyor benim eşimin annesi karını boşa dedi ve benimki beni evden attı.!4 aylık bebekl ustelik

üzücü ancak eşin sana cok iyi davranıyor kıymetini bil cunki, benim eşim ailesi ile evlenmeden once kedi köpekti evlendik altın oldular. eşimin annesinin babasının ettiği hakaretleri küfürleri buraya yazsam roman olur. boşanma davası açtıktan sonra bana anne babama iyi davrancaksın dedi bende o kadın bana orospusundan tut neler dedi dedim. barışmak istemiyorum dedi gitti bende kabul etmedim zaten.
yazık annesini oğluna tercih etti senin eşin en azından sana soruyor benim eşimin annesi karını boşa dedi ve benimki beni evden attı.!4 aylık bebekl ustelik

senden ayırıp kendisimi evlenecekmiş çok merak ettim bana küfür etmediler ama etselerdi daha açık olurdu yani iğrenç iğnelemelere maruz kaldım sürekli.aynı tehtidi benim eşimede yaptı kadın ama eşim reddetti.sonra paşa paşa geldiler.yani çok reziller .zaman zaman oda etkileniyor hissediyorum hareketlerinden çünkü.ama bende saldırırsam daha kötü olacak kadın amacına ulaşacak dayandığım kadar dayanıcam .sana sabırlar diliyorum .çok zor bunlar ama yanlarına kalmaz emin ol

Back
X