Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim anlat şu şekilde: hüzünlü üzüntülü masum bi şekilde .. saldırgan bağırıp çağırıp hırsını eşinden çıkarır gibi sakınnn suçlu sen bile olursun Ozaman...hatta ağlamaklı anlat ne bileyim ben onlara saygıda kusur etmiyorum halbuki her dedikleri ni yapiyorum beni eziyorlar iyi davranilmiyo çok üzülüyorum kendimi dışlanmış hissediyorum aşkım canım bitanem ...Bunu deniycem .şikayet edince tavrı değişiyor gibi öyle fark ettim bi ara sonra sustum
Ben gidemem gidip orda kalıp bekleyemem anlatamadığım için derince konuşamıyorum ..sizden ricam sadece eşime annesinin yaptıklarını anlatmalıyım bu konuda yardım istiyorum
Teşekkür ederim yazdıklarınız cok yardımcı oldu .en azından kendi kafamda bisileri oturtuyorm artik..hakkını helal edin lutfenCanım benim anlat şu şekilde: hüzünlü üzüntülü masum bi şekilde .. saldırgan bağırıp çağırıp hırsını eşinden çıkarır gibi sakınnn suçlu sen bile olursun Ozaman...hatta ağlamaklı anlat ne bileyim ben onlara saygıda kusur etmiyorum halbuki her dedikleri ni yapiyorum beni eziyorlar iyi davranilmiyo çok üzülüyorum kendimi dışlanmış hissediyorum aşkım canım bitanem ...![]()
Ablam bak bide şu var sen hüzünlü üzüntülü vs.. anlattın zaman bi gün kocanda anasıyla konuştuğu zaman gidip der ana bak karım nasıl karıma iyi bakın iyi davranın gecini size emanet gibii sözler...yaniiiTeşekkür ederim abla 23 yaşındayım daha .bugünden sonra anlatmayı deniycem insalhh farkına varır oda .annesi değişik bi kadın sadece övülmek isteyen biri..
Helal olsun Ablam ne demekTeşekkür ederim yazdıklarınız cok yardımcı oldu .en azından kendi kafamda bisileri oturtuyorm artik..hakkını helal edin lutfen
Lütfen yorumlarımı yanlış anlamayın. Daha çok küçükmüşsünüz, kıyamadım cidden size.Teşekkür ederim abla 23 yaşındayım daha .bugünden sonra anlatmayı deniycem insalhh farkına varır oda .annesi değişik bi kadın sadece övülmek isteyen biri..
Keske tanısanız ben zaten sessiz kalıp köşesine giren bi gelin değilim fakat bunlarda utanma yok ayıp yok hic bisi yok ..Yanına gittiğinde söyle şimdi oralarda aklına bişy takılmasın böyle söylersin yanlış anlar fln yada hiç bir şey olmamış gibi değil de moralin bozuk olsun illa ne oldu diye soracaktır yok bir şey halledemeyeceğim bir şey değil de.. Yani düşünceye sok. Kendni de ezdirme biri bir şey der ise söyle gerekeni olmadı anne sen bana neden böyle davranıyorsun oğlun anlıyor gibi ve çok üzülüyor de anlatmıyorum bi de de anlatsam daha da çok üzülecek de alttan alta söyle baktın olmadı daha net şekilde cvp verir susturursun saygını bozmadan azcık sesin çıksın onlarda geri çekilir zaten..
okur okumaz canı gönülden amin dedim :)Sabrediyorum Rabbım eşime kavuştursun diye
Yo yanlış anlamıyorum merak etmeyin herkese tecrübelerinden yazıyordur eminimLütfen yorumlarımı yanlış anlamayın. Daha çok küçükmüşsünüz, kıyamadım cidden size.
Erkek ve ailesinin önceliği üzerine kurulu hiç bir uygulamayı kabullenemiyorum.
Madem biliyorsun bunuBunu herkes söylüyor ailende kal diye ..Ben doğunun geliniyim istesemde kalamam aylarca dedikoduları lafları zihniyetleri hic değişmeyen bi toplum bu
Bunu herkes söylüyor ailende kal diye ..Ben doğunun geliniyim istesemde kalamam aylarca dedikoduları lafları zihniyetleri hic değişmeyen bi toplum bu
Kendi ailenizle kalmalıydınız. Eşin yoksa orda ne işin var?Arkadaşlar mrb bi konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum yardımcı olur musunuz?Bes aylık evliyim eşimle bi ay birlikte kaldık yurt dışına gitmek zorunda kaldi 4 aydır onsuz ailesiyle kalıyorum pandemiden dolayi benim vize işlemlerim askıda kaldi ...Doğuda görülen herseyi her işi gelinler yapar diyen zihniyetle birlikteyim gün oluyor inciniyorm kırılıyorum bazen eziliyorum .eşim her aksam aradığında hic bisi olmamış gibi kendimi bastırıyorm annesinin yaptıklarını anlatmıyorum acaba yanlış mı yapıyorum kızlar anlatmalimiyim eşim bilmeli mi yoksa bu yaptığıma devam mi etmeliyim ?
Onlarda utanma sıkılma yok ise o zaman sende eşin üzerinden gideceksin. Bir şey olduğunda eşine belli et. Eşini de bilmiyorum nasıl bir insandır yani ailesine fln ses çıkarır mı ?Keske tanısanız ben zaten sessiz kalıp köşesine giren bi gelin değilim fakat bunlarda utanma yok ayıp yok hic bisi yok ..