kızlar her yolu denedim sayılır kaynanam karşına alıpta konuşulacak bir bayan değil zaten aklı başında biri heryere borçlanmaz hem eşim dediğim gibi çok aileci annesiyle konuşsam eşim kıyameti koparırrr huzursuzluk yaşamak istemiyorum bir keresinde kontör istiyip duruyorlardı bende annesine demiştim oda eşimi arayıp dediklerimi şikayet etti gerçekten bıktım eşimin bukadar saf ve kör olmasınada ayrıca şaşaırıyorummm bu arada bilgisayarını kırdım bana çok ilgisiz diye ama ne çare telden giriyor ilgisizlik çokkk zor zaman zaman düşünmüyor değilim acaba sevmiyormu beni diye?
az bile yapmışsın konu sahibi arkadaşım ben olsam kıyameti koparır o lafları yedirirdim ona
bilgisayarını kırdım,kontör isteyip duruyorlar diye aradım uyardım:) zaman zaman düşünüyorum eşim beni sevmiyormu diye?
elini vicdanına koy da söyle;eşinin yerinde sen olsan seni severmiydin? yazdıklarından bile anlaşılabiliyor gerçek hayattaki tepkilerin, neyse evlenene kadar çaktırmamışsın ya içini rahat ol,tapusu sende bundan sonra nasılsa:)
allah ıslah etsin ne diyelim.
Benim kaynvalıdeme benzıyor.Bence sende git bıryerlere borclan sonucta en fazzla tartısırsınız bıraz ama onuda ödemek zorunda kalır nasıl annesının borclarını ödemek zorunda kalıyor öle cnm seninkiini ödemekten anneciğine parası kalmaz hem sende esyalarını yenılersın:) senın yerınde olsam bılgısyaraı bozardım caktırmadan bılgısyara cok ılgı gösterıyomus hemen gıdıp yenısını almak ıstıycektır böylece annesıne bozuk calacaktır:)))
Hiç şaşırmadım bu yorumunuza nedense kaynana gelini dövse bile siz hakketti dersiniz eminim hayret bişey Allah ıslah etsin konu sahibine tövbe tövbee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?