Eşimin annesinden bıktım, artık yeter

tuanacik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
34
0
36
İstanbul
Kızlar yardımcı olun bir fikri olan varsa yardım etsin 3 yıllık evliyim eşim çok aileci annesi devamlı heryere borçlanıyor ödemeside eşime kalıyor hiçbir kardeşi ödemiyor eşim çok saf gerçekten kızımın ve benim geleceğim tehlikede BU nereye kadarrr GİDER BİLEMEM :5: Bıktım bu yüzden kavga etmekten hee birde bu arada bir sorunumuzda internete takılması saatlerce ilgiden yoksunum

Son düzenleme:
Canım eşin laftan anlamıyorsa bana göre bunun çaresi kayınvalideyi karşına alıp konuşmak..

"Bak anne durumumuz bu,yaptığın borçlar bizi zorluyor,eşim sesini çıkaramıyor,ya öde ya da alma" demen gerek.

Ama ezilip büzülerek değil çat çat söyle ki söylediklerin etkili olsun..

Eskiden gençler saçmalardı,yaşlılar gençlerin hatalarını tolare ederdi..

Şimdi tam tersi oldu..Bazı yaşlılar haricinde yaşlandıkça olgunlaşacaklarına akılları geriye gidiyor..

Benim kaynvalıdeme benzıyor.Bence sende git bıryerlere borclan sonucta en fazzla tartısırsınız bıraz ama onuda ödemek zorunda kalır nasıl annesının borclarını ödemek zorunda kalıyor öle cnm seninkiini ödemekten anneciğine parası kalmaz hem sende esyalarını yenılersın:) senın yerınde olsam bılgısyaraı bozardım caktırmadan bılgısyara cok ılgı gösterıyomus hemen gıdıp yenısını almak ıstıycektır böylece annesıne bozuk calacaktır:)))

empati duygusunu yaşatmak bnce kesnlkle aynısını pna yaşat derim ben azcık uyguluyorum ya bu kaynanalar nye huzur vermezki

kızlar her yolu denedim sayılır kaynanam karşına alıpta konuşulacak bir bayan değil zaten aklı başında biri heryere borçlanmaz hem eşim dediğim gibi çok aileci annesiyle konuşsam eşim kıyameti koparırrr huzursuzluk yaşamak istemiyorum bir keresinde kontör istiyip duruyorlardı bende annesine demiştim oda eşimi arayıp dediklerimi şikayet etti gerçekten bıktım eşimin bukadar saf ve kör olmasınada ayrıca şaşaırıyorummm bu arada bilgisayarını kırdım bana çok ilgisiz diye ama ne çare telden giriyor ilgisizlik çokkk zor zaman zaman düşünmüyor değilim acaba sevmiyormu beni diye?

Son düzenleme:
İşiniz zor Allah yardımcınız olsun fakat merakımı mazur görün; "bööö gelmek" ne demek?

eşini ikna edebiliyosan ve müsait bi işiniz varsa şehir değişikliği yapın bence. biz de aynı durumdaydık. annem babamın önce gözünü açtı. sonra da tayin istetti. neyse ki artık çok fazla yansımıyo bize sorunları. amcamlar ilgilenmek durumunda kaldı artık mecburen

canım zatenbaşka şehirdeler ama elleride dilleride uzanıyor buraya offf ki ne off bu arada meraklı kardeşime söyliyeyim öğrensin bööö geldi demek gına geldi demek:1:

canım zatenbaşka şehirdeler ama elleride dilleride uzanıyor buraya offf ki ne off bu arada meraklı kardeşime söyliyeyim öğrensin bööö geldi demek gına geldi demek:1:

böyle erkekler nasıl yola getirilir bilmiyorum anne bağımlısı insana yanlışını anlatmak doğruyu göstermek çok zor canım :23:kimisi zamanla kendine çeki düzen veriyor ama bazılarıda aynı tas aynı hamam devam ediyor:23:.işin zor Allah yardımcın olsun.yinede sende borç yap eşini bir taksite falan girdir belki elinde para kalmazsa annesine veremez:19:

benim eşimden ailesini sevmio bi sürü problemleri var :D ben o konuda rahatım ama tek bi kötü yön var k.valideyle birlilkte yaşıorm. birbirimize çok soğuuuz

seni terk ederim diye tehtit et eşini bu biraz kendine getirecektir konuyu ailene anlatsan baban eşine biraz kızsa olmazmı

kızlar her yolu denedim sayılır kaynanam karşına alıpta konuşulacak bir bayan değil zaten aklı başında biri heryere borçlanmaz hem eşim dediğim gibi çok aileci annesiyle konuşsam eşim kıyameti koparırrr huzursuzluk yaşamak istemiyorum bir keresinde kontör istiyip duruyorlardı bende annesine demiştim oda eşimi arayıp dediklerimi şikayet etti gerçekten bıktım eşimin bukadar saf ve kör olmasınada ayrıca şaşaırıyorummm bu arada bilgisayarını kırdım bana çok ilgisiz diye ama ne çare telden giriyor ilgisizlik çokkk zor zaman zaman düşünmüyor değilim acaba sevmiyormu beni diye?

bilgisayarını kırdım,kontör isteyip duruyorlar diye aradım uyardım:) zaman zaman düşünüyorum eşim beni sevmiyormu diye?
elini vicdanına koy da söyle;eşinin yerinde sen olsan seni severmiydin? yazdıklarından bile anlaşılabiliyor gerçek hayattaki tepkilerin, neyse evlenene kadar çaktırmamışsın ya içini rahat ol,tapusu sende bundan sonra nasılsa:)

allah ıslah etsin ne diyelim.

az bile yapmışsın konu sahibi arkadaşım ben olsam kıyameti koparır o lafları yedirirdim ona :66:

bilgisayarını kırdım,kontör isteyip duruyorlar diye aradım uyardım:) zaman zaman düşünüyorum eşim beni sevmiyormu diye?
elini vicdanına koy da söyle;eşinin yerinde sen olsan seni severmiydin? yazdıklarından bile anlaşılabiliyor gerçek hayattaki tepkilerin, neyse evlenene kadar çaktırmamışsın ya içini rahat ol,tapusu sende bundan sonra nasılsa:)

allah ıslah etsin ne diyelim.

Hiç şaşırmadım bu yorumunuza nedense kaynana gelini dövse bile siz hakketti dersiniz eminim hayret bişey Allah ıslah etsin konu sahibine tövbe tövbee:20:

Benim kaynvalıdeme benzıyor.Bence sende git bıryerlere borclan sonucta en fazzla tartısırsınız bıraz ama onuda ödemek zorunda kalır nasıl annesının borclarını ödemek zorunda kalıyor öle cnm seninkiini ödemekten anneciğine parası kalmaz hem sende esyalarını yenılersın:) senın yerınde olsam bılgısyaraı bozardım caktırmadan bılgısyara cok ılgı gösterıyomus hemen gıdıp yenısını almak ıstıycektır böylece annesıne bozuk calacaktır:)))

Sonuna kadar katılıyorum söylediklerine takdir ettim..

Hiç şaşırmadım bu yorumunuza nedense kaynana gelini dövse bile siz hakketti dersiniz eminim hayret bişey Allah ıslah etsin konu sahibine tövbe tövbee:20:

BRAVOO ARKADAŞIM haklıısn bu guniz arkadaşı bende tam çözemiyorum.
bi acayip ....:33:

Back
X