Eşimin annesine rahatsız olduğum şeyi söyleyince

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
iyi akşamlar arkadaşlar eşimin annesine onunla ilgili rahatsız oldugum bırseyı soyledıgımde gene kendım üzülüyorum acaba söylemesemıydım ayıp mı ettım cokmu üzdüm diye rahatsız oluyorum. Ama soylemedıgımde de aynı hareketı yapmaya devam edıyor o zaman daha cok uZuluyorum acaba sız neler yapıyorsunuz rahatsız oldugunuz da

Sürekli tekrar bir durum varsa bende güzel bir dille söylüyorum, ayıp olacak bir durum yok bana kalırsa, söylemeyip içinde tuttuklarımız olmadık bir yerde patlıyor sonra

Tepkili bir şekilde laf sokarak degil de, tatlı dille incitmeden söylediginiz sürece kırmazsınız, aksine ilişkiniz için dogru bi hareket olur rahatsız olduğunuz şeyleri dile getirmeniz.

Bence bazen söylemek en doğrusu (yani esinizin söylemesi), çünkü insanlar bazen fark etmedende kirabiliyor. Dolup sonunda patlamaktansa böyle daha iyi. Yeter ki insanlar birbirini kırmasın

Beni cok rahatsiz eden bir tutumu varsa soylerim her seyi degil.

Mesela ikinci cocuk konusunda cok baski yapiyordu surekli agzinda bu konu. Bunaltmisti. Ertelememin sebeplerinden biri de bu tutumuydu esasen. Dedim ki bana bu konuda cok baski yapiyorsun. Her konusmamizda ayni yere geliyoruz ve artik ben seninle iletisim kurmak istemiyorum. Olabildigince nazik soyledim ve o gunden sonra bir sey demedi.

Her kim olursa olsun kirmizi cizgilerini asiyorsa konusmak en dogrusu.

iyi akşamlar arkadaşlar eşimin annesine onunla ilgili rahatsız oldugum bırseyı soyledıgımde gene kendım üzülüyorum acaba söylemesemıydım ayıp mı ettım cokmu üzdüm diye rahatsız oluyorum. Ama soylemedıgımde de aynı hareketı yapmaya devam edıyor o zaman daha cok uZuluyorum acaba sız neler yapıyorsunuz rahatsız oldugunuz da
Ayrı şehirdeyiz birşey demiyorum
He he deyip geciyorum
Ama bir araya gelip abartırsa durumu normal şekilde soyluyorum ama benimki alınmaz ve de devam eder aynı seye

Ben eşime söylüyorum o hallediyo zaten böyle durumlarda kendin muhatap olma kötü gelin olursun sonra

Ben artık nasıl davranacağımı bilemediğim icin psikologa gidiyorum. Daha eş ile iletişim konusundayız. Kv ile nasıl iletişim kurulur konusuna geldiğimizde yardımcı olurum :)))
Çok hoş ve samimi yazmışsınız,okurken gülümsedim.
Tebrik ediyorum sizi, en azından çaba gösteriyorsunuz.

Ben artık nasıl davranacağımı bilemediğim icin psikologa gidiyorum. Daha eş ile iletişim konusundayız. Kv ile nasıl iletişim kurulur konusuna geldiğimizde yardımcı olurum :)))
Başarılı olursanız bize de deyivern bizde gideriz psikoloğa:))

Back
X