Eşimin Annesiyle Saatler Süren Telefon Görüşmeleri

Annesiyle isterse beş saat konuşsun ama evdeki vaktinden çalmasın. İkiniz de boş otururken ne yapıyorsa yapsın ama bir film açılmış izleniyorsa bu özel bi vakittir çatladı mı yani kısa kesse ne olur. Bazen benim ki kuzeniyle filan uzatıyor kenardan taciz ediyorum sürekli kapatsın diye. Akşama kadar iş yerinde konuşsun eve gelince oturalım istiyorum çünkü. Ben annemle akşam konuşurken eşim varsa annem kısa keser kızım dinlenmenize bakın diye. Onun ailesi arayınca da sıradan evdeki herkesle ikimizi de konuştururlar sinir olurum

baya sinir bozucu durummuş. bence ikiniz başbaşayken sen de rehberdeki insanları sıra sıra ara. umursama onunla vakit geçirme bakalım napcak

Öncelikle herkese iyi akşamlar
Arkadaşlar bu konu artık beni iyice germeye ve rahatsız etmeye başladı. Eşim günde bir iki en fazla üç kere ailesiyle telefonda konuşuyor. Konuşma sayıları fazla olmayabilir fakat konuşma süreleri çok uzun.
Geçen akşam film izliyorduk filmin 15. dakikasında annesi aradı arka odaya konuşmaya gitti ve yemin ederim odaya geldiğinde film artık sona yaklaşmıştı ve çok sinir oldum. Zaten birlikte oturabildiğimiz süre işten ve çocuktan ötürü kısıtlı.
Yanımda asla konuşmaz bu kadar uzun ne konuşuyorsunuz dediğimde havadan sudan diyor. Gerçi hiç umrum değil ama bu kadar uzun ne konuşulur işte orasını çok merak ediyorum.
Kayınvalide kişisi benim dedikodumu yapıyor onu biliyorumda saatlerce benden konuştuğunuda sanmıyorum.
Bir buçuk saatlik mesafedeyiz. Ziyarete geldiler döndükleri akşam yine aradı eşimi ve yine dakikalar süren telefon görüşmesi.
Geçenlerde beni aradı uygun değildim daha doğrusu misafirlikteydim ve insanların lafını kesip telefonu açmak istemedim ve açmadım. Eşimi aramış arıyorum arıyorum açmıyor diyormuş.
Halbuki aradığı zaman açarım ve haftada bir iki kez ben arardım. Kuyruklu yalan.
İnanın bu kadın umurumda değil.
Biraz karışık oldu ama bir insan annesi dahi olsa saatlerce ne konuşur. Sizcede çok rahatsız edici değil mi?
ayy ben bi bizimki öyle sanıyordum demek varmış böyle tuhaf anne oğullar, bende sizin gibi hiç anlam veremem .
Annesi arar uzun uzun anlatır dedikodu yapar. O böyle olmuş, su böyle demiş bilmem ne . Yani yanımda konuşur allahtan duyarım ne dediğini. Kız evladı yok ben ona yoruyorum mecbur oğluyla paylaşıyo diyorum ama yinede sinir bozucu

ayy ben bi bizimki öyle sanıyordum demek varmış böyle tuhaf anne oğullar, bende sizin gibi hiç anlam veremem .
Annesi arar uzun uzun anlatır dedikodu yapar. O böyle olmuş, su böyle demiş bilmem ne . Yani yanımda konuşur allahtan duyarım ne dediğini. Kız evladı yok ben ona yoruyorum mecbur oğluyla paylaşıyo diyorum ama yinede sinir bozucu
aynısından bir adette bizde var cnm....hatta evde konuşmuşluğu az gelir ,misafirliğe gittiğimiz evde arar oğlunu ,evin sahibiylede yarım saat konuşurlar ,artık muhabbet etmek isterken ,kapasada teli konuşsak diye gözümün içine bakar ev sahibi.......gerçekten ilginç

Öncelikle herkese iyi akşamlar
Arkadaşlar bu konu artık beni iyice germeye ve rahatsız etmeye başladı. Eşim günde bir iki en fazla üç kere ailesiyle telefonda konuşuyor. Konuşma sayıları fazla olmayabilir fakat konuşma süreleri çok uzun.
Geçen akşam film izliyorduk filmin 15. dakikasında annesi aradı arka odaya konuşmaya gitti ve yemin ederim odaya geldiğinde film artık sona yaklaşmıştı ve çok sinir oldum. Zaten birlikte oturabildiğimiz süre işten ve çocuktan ötürü kısıtlı.
Yanımda asla konuşmaz bu kadar uzun ne konuşuyorsunuz dediğimde havadan sudan diyor. Gerçi hiç umrum değil ama bu kadar uzun ne konuşulur işte orasını çok merak ediyorum.
Kayınvalide kişisi benim dedikodumu yapıyor onu biliyorumda saatlerce benden konuştuğunuda sanmıyorum.
Bir buçuk saatlik mesafedeyiz. Ziyarete geldiler döndükleri akşam yine aradı eşimi ve yine dakikalar süren telefon görüşmesi.
Geçenlerde beni aradı uygun değildim daha doğrusu misafirlikteydim ve insanların lafını kesip telefonu açmak istemedim ve açmadım. Eşimi aramış arıyorum arıyorum açmıyor diyormuş.
Halbuki aradığı zaman açarım ve haftada bir iki kez ben arardım. Kuyruklu yalan.
İnanın bu kadın umurumda değil.
Biraz karışık oldu ama bir insan annesi dahi olsa saatlerce ne konuşur. Sizcede çok rahatsız edici değil mi?
Esin başka odaya geçip konusuyorsa caktirmadan bi kulak misafiri ol bakalim ne konusuyolarmis o kadar.

eşin yaptığı burada saygısızlık bence.
annesiyle ne kadar isterse o kadar görüşsün ama sizinle yaptığı plana da sadık kalsın.

film izleyecekmişsiniz, gidip çağırsaydınız keşke eşinizi, hatta filmi bekletseydiniz (bilgisyardan izliyorsanız)

özellikle yemek sofrasında ve bu şekilde eşimle ikili bir aktivite ayarladığımızda yapılan telefon görüşmelerini çok saygısızca buluyorum. eşimi bir kaç kez uyardım, işe yaradı, tavsiye ederim.

eşin yaptığı burada saygısızlık bence.
annesiyle ne kadar isterse o kadar görüşsün ama sizinle yaptığı plana da sadık kalsın.

film izleyecekmişsiniz, gidip çağırsaydınız keşke eşinizi, hatta filmi bekletseydiniz (bilgisyardan izliyorsanız)

özellikle yemek sofrasında ve bu şekilde eşimle ikili bir aktivite ayarladığımızda yapılan telefon görüşmelerini çok saygısızca buluyorum. eşimi bir kaç kez uyardım, işe yaradı, tavsiye ederim.[/QUOTE
Evet çok haklısın, resmen saygısızlık. Anne suan musait değilim ben sonra seni ararım dilyebilmeli. Sırf anne için değil herkes için geçerli olmalı bu. Hele ki yemek zamanları telefonlar kapatılmalı hatta

benim kvalide ile eşim genelde gunduzlerı konusur
daha ıyı ben de o telefondan fırlayan sesini duymamıs olurum

bende yapısık bır de 40 yasında gorumce var ıkı cocuk annesı
whatsaptan sesli mesaj yollar
kardeşiiiiiimmmm seni çok seviyorum
kardeşiiiiiiimm seni çok özledik
elli tane kalp yollar, kalpli öpücük yollar :)))
annemle kalbimizin yarısı senın yasadıgın sehırde atıyor
sen bizim paşamızsın , evimizin erkeğisin
nefret edıyorum yapısık yılısık oynak hallerınden
kvalide eşimi oğlu değil kocası sanıyor galiba
aynı şekilde görümcem de öyle

ayrı sehırlerdeyız bıze geldıklerınde sallana sallana gelırler ,kocam işsiz kaldı bir tane çöp verip destek olmadılar ama sorsan ölecekler eşimin sevgisinden

siz rahatsız oldugunuzu söylersenız daha cok ters teper
sinirlenmekte haklısınız ama malesef erkek cocukları bızlerden daha anneci oluyor
onlar üzülecek diye ödleri kopuyor
sırf kırmamak için bile işim var anne deyip teli kapatamıyor olabilir eşiniz

Back
X