Ben anlatayim katila katila gülmek serbest
Esimle ne zaman araba kullanmaya calissak sonu tatsız bitti. Kendisi manuel kullanıyor.
Bir gün gekdi dedi ki sana araba aldım. Cumle aynen bu. Damdan düşer gibi. Bu arada ben sadece o yanimdayken kontak cevirdim yani far bile acmadim o kadar cahilim düşün.
Ben de heee yavrum hee dedim gecistirdim. Araba kapalida park halinde dedi. Bir de sifir almis .
Aaa baktim adam ciddi. Otomatik dedi. Bana bulasma carpisan araba gibi bas gitsin bas dursun. Ben de ise giderken dağ yolunu kullaniyorum . Cok sakin. Yarin cek besmeleni bas gaza dedi. Gittim . Arabayi cikaracam otoparktan. Arabaya biniyorum otoparkin ışık otomatik sönüyor. Her yer karanlik. Yas 21 bu arada. Farlari acmak zerre aklima gelmedi o ladar salağım . Yanimda park halinde tekne var. Ilk olarak çapasına çarptım

Ama dedim sen bunu hakettin yahu bi gel ilk gun beraber gidelim yok. Tartismayalim baskasiyla git diyor. Ciktim yola miss gibi gittim ise. Anlasma su ; ben kullanacagim o haftasonlari yikatip yakit koyacak

Bir hafta sorunsuz gittim geldim. Esim gitti arabayi yikatip benzin almaya.
Bir geldi eve
"Ya dedi sen bir haftadir bu arabayi dikiz aynalarina bakmadan mi kullaniyorsun ?"
Ne alaka dedim
Deniz'cim ben arabayi aldigimda otoparka koyarken kapattim dikizleri acmak aklina gelmedi mi ? Dedi .
Beni aldi bir gülme.
Dedim ben far acmamis kadinim ya dikiz ne ?

Bu en hafifi buna benzer bir kac vakam daha var . Simdi ardima baktikca guluyorum. Tek basima sehirlerarasi gidip geliyorum.
Ama su bir gercek bir kez bana neden carptin vs demedi. Bir kez kaza yaptim. Oglum yanimda su motoru bana carpti. Ellerim titredi korkudan.
Esim geldi. Sifir panikle. Olur boyle seyler dedi
Baktim kendi arabasiyla gelmis
Ben nasil kullanacam bunu zaten korktum neden taksiyle gelmedin dedim
Nasil carptiysan oyle servise gotureceksin dedi
Yahu ben korkudan titriyorum be adam ne servisi
Deniz şimdi bindin bindin bu korkuyla bir daha kullanamazsin dedi mesela.
Ve hakikaten o onde ben arkada cocuk benim arabada gittim servise
Sende bas gaza git ama kaza yaparsan esin ne der bilemem