- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
- Konu Sahibi Kafam-karisik
-
Kadini sevmiyorum ama kiskanmiyordumda acaba sevmedigimi bildigi icn mi silmisBen de anlamadim o yuzden sordum. Konustuguna kizabilecegini sanmasi icin bir neden olmali. Durup dururken silmez.
İnanamıyorum teoriye bakınBen eşinizin sizin kızacağınızı niye düşündüğünü anlamadım. Madem haberleşeceklerini herkes biliyor, niye sizin aramayı görünce kızabileceğinizi düşündü ki? Ayrıca, aynı mantıkla, arama yapacağı gayet belliyken, sildiğini görünce asıl bunu soracağınızı düşünemiyor mu? Çok saçma.
Benim aklıma gelen ya kocanız akıl tutulması yaşamış veya o kişiyle birkaç kez konuşmuş, üst üste konuşulduğu için de birini sileyim biri kalsın yapamamış, hepsini silmek zorunda kalmış. Aslında bu son ihtimal de kötü bir şey olmayabilir. Belki unuttuğu bir şeyi sormuş ama siz çok kıskançsanız yanlış anlamayın diye silmiş olabilir.
Kadini sevmiyorum ama kiskanmiyordumda acaba sevmedigimi bildigi icn mi silmis
Hayir aldatilmadim arama kaydinada refleks olarak annemi aramak icin actim baktim bir tek benle konusmalari var ordan dikkatimi cektiNeden silme gereği duymuş ki? Bana ikiniz de tuhaf geldiniz.
Arama kaydında kadının olup olmamasına bakmak benim aklıma gelmezdi mesela. Daha önce aldatıldınız mı?
O an ne dusundu de sildi bnde onu anlamadim zatenSürekli telefonunu karıştırmıyorum dediğiniz halde neden silme gereğinde bulundu ki , buluşacaklarını biliyordunuz da amaç nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?