Esimin aradigi numarayi silmesi

Ben farketmezdim bile sanırım. Demek ki önemsiyorsunuz ki sildin mi diye sordunuz. Karşılıklı gibi görünüyor.

İnanamıyorum teoriye bakın
Erkekler korkun bizden:))))))

Neden silme gereği duymuş ki? Bana ikiniz de tuhaf geldiniz.

Arama kaydında kadının olup olmamasına bakmak benim aklıma gelmezdi mesela. Daha önce aldatıldınız mı?

Tek niyetin anneni aramak olsaydı kayıt listesine bakmazdın değil mi?
Adamın silme sebebi senin huyun,biliyormuş da silmiş.

Sürekli telefonunu karıştırmıyorum dediğiniz halde neden silme gereğinde bulundu ki , buluşacaklarını biliyordunuz da amaç nedir acaba

Neden silme gereği duymuş ki? Bana ikiniz de tuhaf geldiniz.

Arama kaydında kadının olup olmamasına bakmak benim aklıma gelmezdi mesela. Daha önce aldatıldınız mı?
Hayir aldatilmadim arama kaydinada refleks olarak annemi aramak icin actim baktim bir tek benle konusmalari var ordan dikkatimi cekti

Uzun konuştuğu için sildi bence. Alt tarafi geldim nerdesin dicen ne konustun yarim saat dersin falan diye..

hamileyken böyle şeyleri kafana takma. bebekler her olumsuzluğu hisseder ve ilerideki karakterlerini bile etkiler.

Çok kıskançsanız demek, adam evde uzatıp ayaklarımı dinleneyim boş yere tartışma olmasın diye yapmıştır. İşkillenecek birşey görmedim. Ayrıca her fırsatta adamlara onlara güvenmediğinizi belli edecek şeyler söylemeyin. Zaten güvenmiyor diye kötü şeyler olmasın sonra mazallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…