• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin arama geçmişi

Doğrudur bence canım. Ben de buraya takıldıkça paranoyak olacağım. Eşim Ankara’ya eğitime gitti. Deniz şortunu almış. Hemen kurdum kafamda. Başka yere gitti beni aldatıyor diye oturdum ağladım. Ama sonra çözdüm olayı Allahtan. 1 saatte kafamda boşandım, tayinimi başka yere yaptım, mal paylaşımını bile hallettim. Allahım kimseye yaşatmasın aldatılmayı.
Canım ya bu arada gerçekten neden almış deniz şortunu Ankara'ya giderken? :)

kızlar bu gmail arama geçmişi nasıl yapılıyor bi anlatın hele:)))
ay bdv okuya okuya şüphelenmeye başladım benimkinden :D
konu sahibi bana eşiniz masum gelmedi niyeyse :kahve:

Ya bende çok sevindim sizin adınıza bir bayan yazmıştı buraya eşi genel evi mi aramıştı neydi yanlış hatırlıyor olabilirim o ne oldu acaba?
O tekrar yazmadi canim

Arkadaslar biseye bakarken görmüş gibi sordum eşime bu ne demek nie böyle bise arattin dedim.iş yerinde fuhuş olayi gelmis kadin otelde adami gasp etmis.evlilik cüzdanı olmadan kabul ettikleri icin otele ceza verilebilirmi die aratmis.çok rahat anlatti,oturup bi anda böyle bi hikaye uydurmuş olamaz.o kadar rahatladim ki aldatilmanin şüphesi bile insani mahfediyomuş

ay yeni okudum:)) başta dedim bu adam bişeyler karıştırıyor kesin diyede okuyunca bende rahatladım valla. sevindim adınıza:)

Canım ya bu arada gerçekten neden almış deniz şortunu Ankara'ya giderken? :)
Kapalı havuz var gittiği otelde o yüzden almış. Buradan takipte kal telkinleriyle öncesinde o otelde olduğunu öğrendim. Başka şehirden arkadaşı var aynı eğitimde. Oradaymış eşim. Sağlama yaptım yani. Yaptığım şeyden mahcubum ama napayım güven olmuyor erkeklere.

kızlar bu gmail arama geçmişi nasıl yapılıyor bi anlatın hele:)))
ay bdv okuya okuya şüphelenmeye başladım benimkinden :KK70:
konu sahibi bana eşiniz masum gelmedi niyeyse :kahve:
Olay çözüldü ama ya masum benim eşim:)

Çok saolun vallahi cok rahatladim.Erkekler evlide olsa o tarz videolar filan ilgisini cekiyo heralde.Çok haklısınız kizmakta keske siz silseydiniz uygulamayi gördüğünüzü anlayıp utanirdi belki
Aslında gerçekten uygulamayı ben silsem ve sessiz kalsam belki daha fazla utanır ve daha etkili olur dediğiniz gibi. Ama içimde de gözüne soka soka bu ne diyesim var bi yandan bakalım bu sefer ne diyecek elim kaydı yanlışlıkla yükleyip baktım mı uygulamayı arkadaşım yükledi mi bir iş için yükledim falan mı ? Çok sinirliyim çok üzgünüm ama sakin kalmak zorundayım şu an. Eşimin gözünün içine bakamıyorum sinirimden. 1 ay önce de bilgisayardaki geri dönüşüm kutusunda ben memlekete gittiğim zaman sohbet programı indirip birkaç saat sonrasında sildiğini görmüştüm. Büyük kavga etmiştik o zaman da. Programı arkadaşının kendisine söylediğini, komik videolar falan olduğunu ve merak edip indirdiğini ama içi rahat etmediği için de programı yüklemeden sildiğini söyledi. Programın 2-3 saat kalıp silindiği belli oluyordu zaten ve benim gelmeme daha 5-6 gün kala yükleyip hemen sildiği için ona inandım. Şimdi de bununla karşılaştım. Son zamanlarda ders çalışma sebebiyle ve evimizde misafir olduğu için kendisini mecburen biraz ihmal ettiğim doğrudur ancak böyle olması mı gerekiyordu. Uygulamayı telefonundan silip kendisini bu şekilde utandırsam mı yoksa hesap sorsam mı hangisi daha etkili olur bilmiyorum.

Aslında gerçekten uygulamayı ben silsem ve sessiz kalsam belki daha fazla utanır ve daha etkili olur dediğiniz gibi. Ama içimde de gözüne soka soka bu ne diyesim var bi yandan bakalım bu sefer ne diyecek elim kaydı yanlışlıkla yükleyip baktım mı uygulamayı arkadaşım yükledi mi bir iş için yükledim falan mı ? Çok sinirliyim çok üzgünüm ama sakin kalmak zorundayım şu an. Eşimin gözünün içine bakamıyorum sinirimden. 1 ay önce de bilgisayardaki geri dönüşüm kutusunda ben memlekete gittiğim zaman sohbet programı indirip birkaç saat sonrasında sildiğini görmüştüm. Büyük kavga etmiştik o zaman da. Programı arkadaşının kendisine söylediğini, komik videolar falan olduğunu ve merak edip indirdiğini ama içi rahat etmediği için de programı yüklemeden sildiğini söyledi. Programın 2-3 saat kalıp silindiği belli oluyordu zaten ve benim gelmeme daha 5-6 gün kala yükleyip hemen sildiği için ona inandım. Şimdi de bununla karşılaştım. Son zamanlarda ders çalışma sebebiyle ve evimizde misafir olduğu için kendisini mecburen biraz ihmal ettiğim doğrudur ancak böyle olması mı gerekiyordu. Uygulamayı telefonundan silip kendisini bu şekilde utandırsam mı yoksa hesap sorsam mı hangisi daha etkili olur bilmiyorum.
Çok iyi anlıyorum halinizi insan eşine hiç yakıştıramıyor böyle şeyleri.o kendince bi bahane uyduracaktır yine.biz kadınlar duygusal yaklaşıyoruz herseye ama erkekler öyle değil maalesef.video izlemesinin bahanesi birazcık ihmal etmeniz diyelim hadi.ama sohbet programında ne işi varki ne konuşulur tanımadığın kadınlarla.
Bence uygulamayı silin hareketlerine bi bakın utanma sıkılma varmı o arada tepki vermeyin.Tekrar yüklerse ne yapsanız haketmiştir artık

Çok iyi anlıyorum halinizi insan eşine hiç yakıştıramıyor böyle şeyleri.o kendince bi bahane uyduracaktır yine.biz kadınlar duygusal yaklaşıyoruz herseye ama erkekler öyle değil maalesef.video izlemesinin bahanesi birazcık ihmal etmeniz diyelim hadi.ama sohbet programında ne işi varki ne konuşulur tanımadığın kadınlarla.
Bence uygulamayı silin hareketlerine bi bakın utanma sıkılma varmı o arada tepki vermeyin.Tekrar yüklerse ne yapsanız haketmiştir artık
Sohbet programını indirdiğini ama kullanmadan sildiğini söylüyor. Pcde de indirip 3 saat sonra silindiği belli. Bu yüzden kullanmamışsa sıkıntı yoktur diye düşünüp affetmiştim. Daha 1 ay oldu bu olay yaşanalı. Eşimin bekarken internet üzerinden bu tarz sohbeti falan çok olmuş sanırım ki biliyor bu işleri ve üyelikleri bekarlıktan kalan üyelikleri anladığım kadarıyla. Sanırım yüzüne haykırmadan hesap sormadan hıncımı alamayacağım. İşin sonu ne olur hiç bilmiyorum.

Hiç masum gelmedi bana.
Gözünüz açık olsun.
Muhtemelen biriyle gitmeyi düşünüyor.
Evlilik cüzdanını aratmaz yoksa.

Hiç masum gözükmemekle birlikte bir arkadaşı için arkadaşı ile beraberken aratmış da olabilir. Benim de bir kaç arkadaş birlikte otururken bekar bir arkadaşımın başka bir evil arkadaşımız için telefonundan ovülasyon testi baktığını bilirim, bakan arkadaş bekar ve sevgilisi ile evlenmek istiyor ama çocuk hazır değilim diyor şu an. Düşünseniz mesela çocuk o aramayı gorse, kalbine iner, bana kumpas mı kuracak diye :KK70: o yüzden hemen aceleci davranmayın, sakin olun. Ne zaman aramış bunu ve sonrasında hangi sayfalara gitmiş belli mi? O da iz sürmek için iyi olabilir. Bir de çapkın ve evil erkek arkadaşı var mı yakın olduğu? Onunla ilgili de ağzını arasanız, çaktırmadan?

Arkadaşlar şuraya yorum yapmadan olayı tamamen okusanız ya Allah Allah. Adam masum çıktı herkes mutlu. Konu kapandı.

Olayı okuduk ama tüm yorumları okumak zorunda değiliz.
Konunun çözüldüğü konu açıklamasında yazmıyor..
Tüm yorumları okumanız için yazmadım elbet okumak zorunda değilsiniz ama konu sahibinin son paylaşımları okunabilir. Direkt sizi baz alarak söylemedim ayrıca.

belki meraktan, belki bir başkası için bakmıştır
yada sizinle gideceği tatilde evlilik cüzdanı gerekir mi, nüfus cüzdanı yeterli olur mu diye aratmıştır

yakınlarda iş seyahatim falan var derse anlarsınız ki başka biri var

Arkadaşlar şuraya yorum yapmadan olayı tamamen okusanız ya Allah Allah. Adam masum çıktı herkes mutlu. Konu kapandı.

O zaman konu da kapansın yoruma, oturup 20 sayfa yorum mu okuyacağız yahu o kadar mı işsiziz :KK70: Bizi de anlayın canım... Böyle durumlarda ilk sayfada güncelleme yapılır forumlarda, Allah Allahlar çekmeden önce evrensel forum kullanma standartlarına uyum sağlasak daha iyi olur bence... kapiş? ;)

O zaman konu da kapansın yoruma, oturup 20 sayfa yorum mu okuyacağız yahu o kadar mı işsiziz :KK70: Bizi de anlayın canım... Böyle durumlarda ilk sayfada güncelleme yapılır forumlarda, Allah Allahlar çekmeden önce evrensel forum kullanma standartlarına uyum sağlasak daha iyi olur bence... kapiş? :KK66:
Allah Allah benim genelde de çok kullandığım bi tabir yani forum kullanma standartı ile alakalı değil cınım:KK66: konular kapansın fikrine katılıyorum.

Back
X