- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi nurse_asya
Bir ara eşime dedimki kenarda takmadığım takı olan altınlarımı altın yüksekken bozdurucam düşüncede yatırım amaçlı külçe altın alıp çocuğum için kenara koyacağım.Tamam dedi ama cümleyi kurduğumun daha haftası gelmeden bu altınlarımı bozdurup arkadaşına iş yeri açtı hemde altın yüksek değildi ve ben zarar ettim.Sonra arkadaşı işler iyi olduğu halde çalışmak zor geldi dükkanı devretti ve açarkenki masrafa göre 3000 tl zarar oldu.Borcunu ödedi ama ben çok mutsuz oldum hem maddi zarara uğradım hem manevi çünkü doğum iznimin son bir ayı kalmıştı ve eşime işe başlamadan son bir ayı bol bol birlikte geçirelim dedim ama o tam o dönemde dükkan için gece gündüz koşturdu kendi işyeriymiş gibi ve ortak bile olmadı.İnanması zor amam öylesine dükkan açtı arkadaşına beni hiç dinlemedi ama sonrada çok pişman oldu
Pardonda size ait olan altınları nasıl alıpta arkadaşına işyeri açıyor onu anlamadım neden izin verdiniz almasına müsade ettiniz en alaka benim altınlarımla elin adamına işyeri açmak yok daha neler demediniz. Kim yapar bu zamanda böyle birşeyi neye güvenerek keşke vermeseydiniz. Eşinizle ortak açtılarsa bilemicem tabii ama kimse kimseye ne olursa olsun evindeki altınları hem de eşine ait altınları bozdurup hediye gibi arkadaşına işyeri açmaz işyeri açmak bu kadar kolay mı? Yani burada baız tepkiler aldığınız için mi yazıyorsunuz bunları çünkü bu resmen saflık olur. Ben altınlarımı asla vermezdim arkadaşı için ne münasebet.