- Konu Sahibi melekmehmet
daha evleneli 2sene oldu ama eşimin arkadaşı da 2senedir bizde neredeyse yaaa.aynı meslektaşlar ve çok ii arkadaşlar ama çocuk yüzsüzün teki yaaa zırt pırt eşimi arayıp canım sıkılıyo yok yanlızım yok ailemden uzağım size gelimmi sohbet ederiz falan eşimde hayatta kıramaz gelme diyemez birde tam yemek saatinde arar bi düşünür insan dimi müsaitlermi işleri varmı hastamı ne bilim herşey olabilir bazen yemek yapmadığım oluyo eşim yemek aramaz ne bulsa yer onun için ama arkadaşı herşeyi yemez beğenmez daha birde gelmeden önce şunu şunu yapın der tam yüzsüz yaaa...yemek yeriz eee hadi çay içmicezmii dur bekle dimi neyse çay içerizz eee meyva yokmu ?okadar geldik bir bakmıyorsun bana diyo eşime.lan zorla gelimmi gelimmi diye diye geliyo herşeyi sunuyoruz yinede beğenmiyo laf ediyo beyefendi arada nişanlısıyla gelir o zaman ii bende onunla falan muhabbet ederim ama öbür türlü ben sıkılıyorum haaa birde bize geldimi kumandayı kimseye vermez sürekli haber seyrederizz....şimdi 6aylık oğlumuz var onu bahane etmeye başladı ayy bebeği özledim falan eşimde bıktı artık ama birşey diyemiyoruz nasıl kurtulacağız yaaa offfffffffffffff