- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi melekmehmet
Okuyunca uslübum sert gıbı olmus ama bu konularda cok hassasım...
Ev benım mahremım, ne munasebet elın adamına hızmet edeyım, onunla muhattap olayım, ehtim değil behtim değil...
Bi arkadasım var, nısanlı...
Nısanlısınının en yakın arkadası sızın yuzsuz adam gıbı, kız daha yalnız bıryere gıttıgını hatırlamıyor, kuyruk gıbı hep 3 kısı gezıyorlar...
Ben o adama asla kızmam, onun karakterı bellı, onemlı olan sızın bu durum karsısındakı tutumunuz, kırmadan halledebılecegınızı dusunmuyorum, sert ve net olmak lazım...
Bahaneyle falan olmaz...
Kısa ve net GELME...
Ben yapı olarak sınırlendıysem asla bellı etmeden duramam...
Bır akrabamız var, sureklı bırseyler ıster...
Gıyecek kıyafete kadar...
Tahammulum yoktur bu durumlara...
Bı gun yıne seyahat ıcın canta ıstedı...
Burdan otobuse bınıyorsun, carsıda ınıyorsun, cebınden 5 lıra cıkarıp kendıne bı canta alıyorsun dedım o oldu, ıstesın bakayım artık benden bısey...
Ev benım mahremım, ne munasebet elın adamına hızmet edeyım, onunla muhattap olayım, ehtim değil behtim değil...
Bi arkadasım var, nısanlı...
Nısanlısınının en yakın arkadası sızın yuzsuz adam gıbı, kız daha yalnız bıryere gıttıgını hatırlamıyor, kuyruk gıbı hep 3 kısı gezıyorlar...
Ben o adama asla kızmam, onun karakterı bellı, onemlı olan sızın bu durum karsısındakı tutumunuz, kırmadan halledebılecegınızı dusunmuyorum, sert ve net olmak lazım...
Bahaneyle falan olmaz...
Kısa ve net GELME...
Ben yapı olarak sınırlendıysem asla bellı etmeden duramam...
Bır akrabamız var, sureklı bırseyler ıster...
Gıyecek kıyafete kadar...
Tahammulum yoktur bu durumlara...
Bı gun yıne seyahat ıcın canta ıstedı...
Burdan otobuse bınıyorsun, carsıda ınıyorsun, cebınden 5 lıra cıkarıp kendıne bı canta alıyorsun dedım o oldu, ıstesın bakayım artık benden bısey...