Eşimin arkadaşı illallah ettirdi bize

Okuyunca uslübum sert gıbı olmus ama bu konularda cok hassasım...
Ev benım mahremım, ne munasebet elın adamına hızmet edeyım, onunla muhattap olayım, ehtim değil behtim değil...

Bi arkadasım var, nısanlı...
Nısanlısınının en yakın arkadası sızın yuzsuz adam gıbı, kız daha yalnız bıryere gıttıgını hatırlamıyor, kuyruk gıbı hep 3 kısı gezıyorlar...
Ben o adama asla kızmam, onun karakterı bellı, onemlı olan sızın bu durum karsısındakı tutumunuz, kırmadan halledebılecegınızı dusunmuyorum, sert ve net olmak lazım...

Bahaneyle falan olmaz...
Kısa ve net GELME...

Ben yapı olarak sınırlendıysem asla bellı etmeden duramam...
Bır akrabamız var, sureklı bırseyler ıster...
Gıyecek kıyafete kadar...
Tahammulum yoktur bu durumlara...
Bı gun yıne seyahat ıcın canta ıstedı...
Burdan otobuse bınıyorsun, carsıda ınıyorsun, cebınden 5 lıra cıkarıp kendıne bı canta alıyorsun dedım o oldu, ıstesın bakayım artık benden bısey...

Ev benım mahremım, ne munasebet elın adamına hızmet edeyım, onunla muhattap olayım, ehtim değil behtim değil...

Nısanlısınının en yakın arkadası sızın yuzsuz adam gıbı, kız daha yalnız bıryere gıttıgını hatırlamıyor, kuyruk gıbı hep 3 kısı gezıyorlar...
Ben o adama asla kızmam, onun karakterı bellı, onemlı olan sızın bu durum karsısındakı tutumunuz, kırmadan halledebılecegınızı dusunmuyorum, sert ve net olmak lazım...

Bahaneyle falan olmaz...
Kısa ve net GELME...

Burdan otobuse bınıyorsun, carsıda ınıyorsun, cebınden 5 lıra cıkarıp kendıne bı canta alıyorsun dedım o oldu, ıstesın bakayım artık benden bısey...

canikommm:53::53::53:
sen nezaman böyle sert oldun:25:ama iyi olmus efferin begendim kaynanana karsida böyle olursun ins
ezdirmek yook:4:

hahaaa evlatlık almak onu çok hoşuma gitti biliyormusunuz şuan da bizde son anda eşim işten çıkarken aramış bayram yanlızım demiş eşimde hayatta yalan nedir bilmez bi yalan atamadım ama iyice canımı sıkmaya başladı bu durum diyor...arkadaşın biri misafir işte ne güzel demişde ben misafiri çok severim ben ist yanlızım eşimin işi gereği kimsem yok yanımda ve ihtiyacım var misafire fakat bekar erkek ne işi var benim evimde hergün hergün öyle değilmi...daha annesi gelir arada oda bizde kalır artııııııııııııı annesi ilk evlendiğimiz sene dediki benim oğlum çok zayıf ev arkadaşlarıda ii değil sizin bi odada kalsın ev kirasını masrafları ortak ödersinizz dedi bizee yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ki ne yuuhhh dimiiii?bu soruyu sorması bile hata bize...eşime seni gebertirim öyle birşeyi kabul edersen dedim zaten etmezde.şimdi diyoki eşim bi dahaki sefere hazırlıklı olacam bi yalan atacağım ama yine gelir benim misafirim oluyo diyoruzki misafirler gelecek çoluk çocuk olsun diyo geliyo veeeeeeeeeeee misafirlerimin yanında uyukluyo güle güle ölmüştü misafirlerim

ya eşimde bende nasıl insanlarız bilmiyorumki gelme diyemiyoruz direk emrivaki yapıyo zaten 9aylık hamileyken bile hastaydım çok eşim hasta demiş 2gün sonra falan yinede ayıp olmasın diye davet ettik hemen tafra yapıyo hani hastaydıda ne çabuk iyileşti karın diyee sanki yalan söyledik ona
bu adam laf sokmakla falan anlıcak bir tip değil.zaten aklı başında olsa 2 yıllık evli karı kocanın yanıan gelip gitmez habire.ayrıca sizin mahreminiz ev sen evinde rahat hareekt edemiceksen nerde rahat edeceksin.bu tipler yarın bir gün kendileir evli olsa yüzünüz direk gelmeyin derler.benimde böyle bir komşum vardı abartısız hergün gelirdi.kahvaltıya otururduk eşimle oda olurdu ve hamileydim 3 kadar otururdu evim dandini temizlik yapamzdım .bazen rahatsızım deerdi giderdi ve kendisinin eşi evdeyken ben bir kere bile gitmezdim.o bneim eşimle şakalar falan.eşim yanımızdan giderdi düşün ben eşime kzıardım o snele muhatab olsada en olmıcaksın.en son kavga ettik :)) bir daha da konuşmadım bahane oldu anlıcanız ... seninde eşin söylesin inaan değmiyor .bazen konuşmak en güzelidir bahanedense alsın akrşısına eşim rahatsız oluyor srekli bize gelmenden desin.rahat hareket edemiyor desin.eğer o demesse sen de :51:

Bahaneyle falan olmaz...
Kısa ve net GELME...

katılıyorum sana arkadaşım.mahrmiyet denilen bişi var.

bu arada sana bişi sorcam msj hakkım yokta sarıgazi bölge hastanesindemi doğumy aptın ,yaptıysan kimde .ben esra hanıam gititm bir kere evime en yakın orası.ama çok kafam karışık doğuam bir ay kaldı.memenun kaldınmı hastaneden

canikommm:53::53::53:
sen nezaman böyle sert oldun:25:ama iyi olmus efferin begendim kaynanana karsida böyle olursun ins
ezdirmek yook:4:

Ay güldürdün beni ablam sen beni unutmadın mı :1:
Esasen yapı olarak hep boyleydım caktırma :9:

Ezdırmek yok valla, kımse kusura bakmasın, saygımı asla bozmam, bozmuyorum ama kımse de bana ıstemedıgım bırseyı yaptıramaz...
Boleyım artık, keskın ve net...
Naparsın ablam, hayat buyutuyormuş insanı...

daha evleneli 2sene oldu ama eşimin arkadaşı da 2senedir bizde neredeyse yaaa.aynı meslektaşlar ve çok ii arkadaşlar ama çocuk yüzsüzün teki yaaa zırt pırt eşimi arayıp canım sıkılıyo yok yanlızım yok ailemden uzağım size gelimmi sohbet ederiz falan eşimde hayatta kıramaz gelme diyemez birde tam yemek saatinde arar bi düşünür insan dimi müsaitlermi işleri varmı hastamı ne bilim herşey olabilir bazen yemek yapmadığım oluyo eşim yemek aramaz ne bulsa yer onun için ama arkadaşı herşeyi yemez beğenmez daha birde gelmeden önce şunu şunu yapın der tam yüzsüz yaaa...yemek yeriz eee hadi çay içmicezmii dur bekle dimi neyse çay içerizz eee meyva yokmu ?okadar geldik bir bakmıyorsun bana diyo eşime.lan zorla gelimmi gelimmi diye diye geliyo herşeyi sunuyoruz yinede beğenmiyo laf ediyo beyefendi arada nişanlısıyla gelir o zaman ii bende onunla falan muhabbet ederim ama öbür türlü ben sıkılıyorum haaa birde bize geldimi kumandayı kimseye vermez sürekli haber seyrederizz....şimdi 6aylık oğlumuz var onu bahane etmeye başladı ayy bebeği özledim falan eşimde bıktı artık ama birşey diyemiyoruz nasıl kurtulacağız yaaa offfffffffffffff

abovv meloşum allah kurtarsın ne diyeyim allahtan nişanlıymış evlenirse ayağı kesilir sizden gerçi nişanlısı da onun gibiyse yandın bildiğin yüzsüzmüş bu

abovv meloşum allah kurtarsın ne diyeyim allahtan nişanlıymış evlenirse ayağı kesilir sizden gerçi nişanlısı da onun gibiyse yandın bildiğin yüzsüzmüş bu

kuzum sen yaşıyormusunn nirelerdesiiinn yaaa...sorma canım yaa işte başımızda böyle bi sorunmu desem sıkıntımı birşey var daha çok sakız gibi yapışkan birisi var....nişanlısıyla saat başı kavga ederler kızdan öyle bir korkuyorki ona bize geldiğini hayattta söylemez yoksa hemen kavga olur yine habersiz gittin diyede...allahdan nişanlısı öyle değil haa keşke nişanlısı gelse kız sonuçta oturur 2muhabbet ederim ama bununla ne muhabbet edecem nişanlısıda çok dinine düşkündür eşim olduğu için o fazla gelmez ama bunun düşündüğü yok bizim evli olduğumuzu

Valla ben bu tip konuları erkek üzerinden çözmekten yanayım, belki de bize öyle denk geldiğinden:))) benimkinin de olmadık zamanlarda davetsiz misafirlik yapmaya kalkan arkadaşı var ama sağ olsun bir ikiden sonra, baş başa olmak istiyoruz, planımız var vb demeye başladı. benim arkadaşlardan da sürekli böyle en romantik olacak aktivitelere son anda eklenti olmaya çalışanlar vardı bir iki tane, ya ortak fikrimiz olarak ya da beninkinin yalnız gitmek istediğini söyleyerek kurtuluyorum :27:

1-Müsait değiliz.
2-Bebemiz ya da yengen hasta.
3-Evde yokuz.
4-Gelme!

:9::13::13:

"keşke bebek yapmasaydık seni evlatlık alırdık" gibisinden laf sokardım yerinde olsam...

:60:

Sen hayır de eşin diyemiyosa telefonu kap gelme de. Yüzsüz insanlara yüzsüz davranmak lazım iyi niyetten anlamaz onlar ama baya da nevi şahsına münhasır bir insanmış bu kadarını görmemiştim yüzsüzlükte son nokta.:27:

:13:

ya eşimde bende nasıl insanlarız bilmiyorumki gelme diyemiyoruz direk emrivaki yapıyo zaten 9aylık hamileyken bile hastaydım çok eşim hasta demiş 2gün sonra falan yinede ayıp olmasın diye davet ettik hemen tafra yapıyo hani hastaydıda ne çabuk iyileşti karın diyee sanki yalan söyledik ona

:53::53::53: e yuh desem kabalık etmiş olur muyum?

5) Evde yemek yok. Gelirken bir kilo biftek, kola, kuruyemiş biraz da meyve alıver. Bizde açız seni bekliyoruz, çabuuuk....

:60::60::60:

kuzum sen yaşıyormusunn nirelerdesiiinn yaaa...sorma canım yaa işte başımızda böyle bi sorunmu desem sıkıntımı birşey var daha çok sakız gibi yapışkan birisi var....nişanlısıyla saat başı kavga ederler kızdan öyle bir korkuyorki ona bize geldiğini hayattta söylemez yoksa hemen kavga olur yine habersiz gittin diyede...allahdan nişanlısı öyle değil haa keşke nişanlısı gelse kız sonuçta oturur 2muhabbet ederim ama bununla ne muhabbet edecem nişanlısıda çok dinine düşkündür eşim olduğu için o fazla gelmez ama bunun düşündüğü yok bizim evli olduğumuzu

iyi bari o yönden iyiymiş nişanlısı inşallah evlenince böyle olmaz.. bana gelince 36+ lara girdik artık hayatım bakalım bizim beyefendiyi bekliyoruz sonunda 36 yı görebildim diye seviniyorum bu arada geçmiş bayramın mubarek olsun taha yı da çok öpüyorum

ay bunların evlenincede derdi bitmez, çocuklarını sana bırakır bırakır kaçarlar, söylemedi deme, bence sen ne eşinin arkadaşına ne nişanlısına sıcak davran

sorun adamda değil hayır diyemeyen eşinde, sen hizmetçisimisin adamın ayol, yemek yap, sürekli çay taşı meyve taşı

eşin önceliklerini belirlesin yani, eşiyle huzurumu, arkadaşının münasebetsiz hareketlerimi... dünya da arkadaş kıtlığı yok, o olmasa da eşin yaşar, dünya döner
:27::27:

Son düzenleme:
ay bunların evlenincede derdi bitmez, çocuklarını sana bırakır bırakır kaçarlar, söylemedi deme, bence sen ne eşinin arkadaşına ne nişanlısına sıcak davran

sorun adamda değil hayır diyemeyen eşinde, sen hizmetçisimisin adamın ayol, yemek yap, sürekli çay taşı meyve taşı

eşin önceliklerini belirlesin yani, eşiyle huzurumu, arkadaşının münasebetsiz hareketlerimi... dünya da arkadaş kıtlığı yok, o olmasa da eşin yaşar, dünya döner
:27::27:

güldürdün canım beni ama onlar evlenene kadar bizim tayin çıkar ve gideriz buradanda tek sorun onunda tayini bizle aynı yere çıkarsaaaaa:)))ben eşime kızıyorum her seferinde kızıyorum yeter artık diye ama işte emrivki yaptı yalvardı etti gelme diyemedim diyo ama bundan sonra mecbur diyecek yaa dediğin gibi bi arkadaş o değilya herkes sınırını bilsin dimi

canım öncelikle msj için tşk ederim.ben cvp yazamaıdm için konuna yazıyorum tekrar.benim bildiğim teoman yavuz diye bir doktor var yaşlı biri.ama ben onada gittim ve kafamı çorba gibi yaptı.vakumla çoçuk aldıgını söyledi ve cnaımı çok sıktı bu durum bir daha gitmedim.ben sezeryanlıyım .buda sezeryan olcak ama insna yinede korkuyor sonucta ameliyat bu.sezeryanda nasıl bu esra hanım acaba .bende kalabalık oldugu için çok ii doktor heralde dedim.ama nette iki üç iyi yorum varsa bide olumsuz yorum var.son bir ay kaldı bakalım hayırlısı diyorum artık

eşinin yüzü çok yumuşak sanırım ama hoş bir durum değil bu.arkadaşı bekar siz yeni evli bir çiftsiniz bu kadar sık size gelmesi uygun değil bence.
eşinde sende bahaneler üretebilirsiniz kırılır darılır demeyin bu kadar düşüncesiz biri ince düşünceyi haketmiyor zaten

Valla doğru söylemek gerekirse eşin hatalı davranıyor.
Bizim çevremizde de buna benzer şeyler yaşanıyor, sınırları koyulmamış komşuluk ilişkileri var. Hergün birinin evinde toplanıyorlar, geç saate kadar oturuyorlar. Bunu geçtim çat kapı birbirlerinin evine giriyorlar. Eşim bu insanlar hiç bize göre değil bu ne böyle hergün hergün çekilmez bu durum dedi, hiç mi özel hayatları yok bu insanların hiç mi eşleriyle çocuklarıyla başbaşa kalmak istemez bu insanlar dedi ve mesafemizi koyduk.
Geçen gün birşey almak için komşunun evine gittim bir de baktım ki kadının kocası bir kanepeye yatmış diğer komşunun kocası bir kanepeye yatmış uyuyorlar :53: E yuh dedim yani artık zıvanadan çıkmış bunların ilişkleri. İyiki de mesafemi koymuşum.

Bende istanbulda oturuyorum bulunduğum sitede daha çok muhafazakar kesimmi denir o tarzda yoğunlukla...sen davet etmeden bugün size gelicez der kadınlar toplanır gelir :))) sana müsaitmisin demez yani...bende daha çok evimde çocuklarımla kocamla böyle çekirdek aile...bayram seyran hastalık düğün vs. arada bir gezmeler haricinde pek sevmem...sanırım sende öylesin başbaşa olmak istiyosn daha çok bitürlü fırsat bulamamışsın umarım evlenirde herşey yoluna girer ne diyeyim...belki karısının dizinin dibinden ayrılmaz ozaman :))))

tatlım inan bu konu beni o kadar çok eğlendirdi ki...Siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün inşallah:) Böyle yüzsüz insanları iyi tanırım ben,o yüzden aklımda tam anlattığın gibi tasavvur edebiliyorum ve çok gülüyorum.O bunda kızcak ne var misafir sonuçta diyen enteresan arkadaşa da çok güldüm.Hadi senin eşinin arkadaşı gibi yüzsüz insanlardan çok var da, onları hiç garip karşılamayan tipler de var demekki hayret!!! Biçok arkadaş çok orjinal ve eğlenceli çözümler üretmiş gerçi ama benim karakterim biraz sert olduğu için direk işim var der geçerim eşim de kabul ederse burnundan getirrim onun da ama her geldiğinde bişeyler getir de diyen arkadaşın fikri de çok hoşuma gitti doğrusu:) Allah kimseyi böyle gurursuz fikirsiz yüzsüz münasebetsiz insanlarla karşılaştırmasın ne diyim:)

daha evleneli 2sene oldu ama eşimin arkadaşı da 2senedir bizde neredeyse yaaa.aynı meslektaşlar ve çok ii arkadaşlar ama çocuk yüzsüzün teki yaaa zırt pırt eşimi arayıp canım sıkılıyo yok yanlızım yok ailemden uzağım size gelimmi sohbet ederiz falan eşimde hayatta kıramaz gelme diyemez birde tam yemek saatinde arar bi düşünür insan dimi müsaitlermi işleri varmı hastamı ne bilim herşey olabilir bazen yemek yapmadığım oluyo eşim yemek aramaz ne bulsa yer onun için ama arkadaşı herşeyi yemez beğenmez daha birde gelmeden önce şunu şunu yapın der tam yüzsüz yaaa...yemek yeriz eee hadi çay içmicezmii dur bekle dimi neyse çay içerizz eee meyva yokmu ?okadar geldik bir bakmıyorsun bana diyo eşime.lan zorla gelimmi gelimmi diye diye geliyo herşeyi sunuyoruz yinede beğenmiyo laf ediyo beyefendi arada nişanlısıyla gelir o zaman ii bende onunla falan muhabbet ederim ama öbür türlü ben sıkılıyorum haaa birde bize geldimi kumandayı kimseye vermez sürekli haber seyrederizz....şimdi 6aylık oğlumuz var onu bahane etmeye başladı ayy bebeği özledim falan eşimde bıktı artık ama birşey diyemiyoruz nasıl kurtulacağız yaaa offfffffffffffff

bizdede benzeri vardı canım tayinimiz çıktıda kurtulduk:60::60::60::60:

Son düzenleme:
Bu tip konularda asla tavizim yoktur...
Tek suçlu eşiniz...

Ne işi var kardesim elin herifinin benim evimde...

Hiç kızmadım o kişiye, sınır koymasını bilmezseniz daha da beter olur...
Kıramam, soyleyemem dıye bırsey yok, oyle bır soylerım kı bı daha mahallemden gecemez...

aynen katılıyorum sana.. kesinlikle suç eşinde. o adamın bana faydasımı var zarardan başka. :46::46::46:

Back
X