- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
İşte onu demek istedim aslında . Dost değilse ne gerek var bu kadar yardımaCanım dost biriciktir bilirim. Ama bu dost bizim zor gunlerimizde yoktu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte onu demek istedim aslında . Dost değilse ne gerek var bu kadar yardımaCanım dost biriciktir bilirim. Ama bu dost bizim zor gunlerimizde yoktu.
Ah o gün nezaman acaba. Bi gelse sabrim tasmadan.Acı bir tecrubeyle deneyımler bunu.. Sen haklıymıssın hatun keske senı dınleseydım der... Ama ıs ısten gecmıs olurr. . .
Ah o gün nezaman acaba. Bi gelse sabrim tasmadan.![]()
Para ve yardim mevzusu olmasa bile bu kadar sık arayan bi arkadaştan rahatsiz olurdum....kumam gibi zirt bırt sinir bozucu....Kızlar daha önce de bu konuda yazmıştım buraya. 14 yıllık evliyiz. Eşimin bir arkadaşı var. (Erkek)
Çocukluk arkadaşı ama yeni dahil oldu hayatına. Kötü giden bir hayatı var sanırım eşimden destek buluyor. Kocam çok verici bir insan olduğu için bu arkadas doğru yere dükkan açtı anlayacağınız. Sürekli arıyor. Arabasını vs.istiyor. Yol tarifi için bile kocami arıyor. Bana söylemiyor ama para da veriyordur eşim ona. Çocuğu gibi yani.
Ben bu çocuk hep kocami arayinca acayip rahatsız olmaya başladım. Eşim de bana kızıyor. Arkadaşım diyor. Ben senin arkadaş ilişkilerine karışıyormuyum diyor. Çok sık kavga ediyoruz artık bunun yüzünden. Napicagimi şaşırdım.
Ben mi yanlışım kızlar siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Bu açıdan da bakmakta fayda var biraz. Teşekkür ederim cnm.Yol tarif ediyosa arabayi veriyosa kendi zorlaniyo senlik durum yok. O senin cocugun degil kocan. Arkadaslarini sen sececek degilsin. Ailenizi sarsacak bi olay olmadigi muddetce karismak annelik yapmak olur. Kadinsiligini yitirirsin bu davranislarla. Seni her seye karisan huysuz annesi gibi gorur.
Ben görüyorum da işte anlatmak zor. Zor dengeler.Bunca zman nerdeymis deger verilecek bir arkadssa cok sacma kullaniyor belli ki esini bu durumu gistermeye calis direk soleme ama rahatsiz olur
Tehdit değil de rahatsız olduğumu belli ettim. Tık yok adamdan. Yuzsuz.Ah be yavrucum.. Durumun zor ne dıyecegımı bılemıyorum
Pekı o adamı tanıyor musun ? Konustugu adamı. Onu tehtıd etsen..![]()
Bir işi yokki bitecek. İşsizİşi çabuk biter inşallah eşinizle