• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşıma hitap şekli

Misisipili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
706
344
53
Arkadaşlar merhaba direk konuya giricem ben eşimle mesajlaşırken bir kim arkadaşımdan bahsettim dedim ki x beni akşam arıycak diye bana yazmış ki yapma be bak sen çarpık bacaklı xe diye baya gülmüş. Normal bişey mi bu arkadaşım aşırı zayıf bi kız eşimle de öyle görüşmezler ben kızla buluşurum o beni almaya gelir merhaba merhaba bazen o bile olmaz hamileyim acaba ondan mı takıldım bu kadar yoksa normal mi takılmam

Eşiniz milletin vucudunu cok inceliyor sizde buna bozuldunuz galiba.
Dusundum eşimin erkek arkadaslarinin bacaklari nasil diye cidden hatirlamiyorum. 😬

İnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçenlerden hiç hazzettmem,heleki eşim böyle birşey yapacak.Hamilelikle ilgisi yok hiç hoş bir durum değil.Haddini bildirmek adına lafı uzatmadan direk sorardım hangi ara kızı inceledin ,bacaklarına kadar dikkat ettinde çarpık olduğuna kanaat getirdin diye.

İnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçenlerden hiç hazzettmem,heleki eşim böyle birşey yapacak.Hamilelikle ilgisi yok hiç hoş bir durum değil.Haddini bildirmek adına lafı uzatmadan direk sorardım hangi ara kızı inceledin ,bacaklarına kadar dikkat ettinde çarpık olduğuna kanaat getirdin diye.
İşte bende hamilelikte biraz fazla alıngan ya da takıntılı oldum acaba dedim ben mi yanlış algıladım diye

Ya aslında kız gerçekten bi kere bakınca bile anlaşılcak gibi ama bilmiyorum ya sinir oldum

Bi kere de olsa süzmüş demek ki yav işte. Carpik bacakliyi süzüp aklinda tutan sütun bacakliyi da süzer ama size " bak sen sütun bacakli x e" diyemez. 😬😬😬

Ben sık gorustugumuz insanlarin bile bacaklarini hatirlamiyorum nebileyim gorsem de onun bacagini mi dusuncem adi gecince aklima gelecek. 🙄

Ama kimsenin beynine girip dusuncelerini kontrol edemezsiniz neticede tavir alsaniz en fazla size soylemez bir daha.

Bi kere de olsa süzmüş demek ki yav işte. Carpik bacakliyi süzüp aklinda tutan sütun bacakliyi da süzer ama size " bak sen sütun bacakli x e" diyemez. 😬😬😬

Ben sık gorustugumuz insanlarin bile bacaklarini hatirlamiyorum nebileyim gorsem de onun bacagini mi dusuncem adi gecince aklima gelecek. 🙄

Ama kimsenin beynine girip dusuncelerini kontrol edemezsiniz neticede tavir alsaniz en fazla size soylemez bir daha.
Tabiki doğru söylüyosunuz

Back
X