• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşından rahatsızım

burcumsu12

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7.715
Puanlar
158
Merhaba hanımlar. Eşimin iş yerine 6-7 ay önce yeni biri başladı ve çok hızlı bir şekilde yakın arkadaş oldular. Eşimle benzer hobileri olduğu için sık görüşüyorlar. Ancak adamın konuşmalarından hiç hoşlanmıyorum ve karakterinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Ama eşime de görüşme diye ısrar edemiyorım çünkü çocuk muyum etkilencem hayatıma müdahale etme diyor. Öncelikle rahatsız olduğum yanlarını söyleyim. Eşi ile birlikte ailece dışarı çıktık. Lüks bir semtte yemeğe gittik. Ve açık giyimli kadınlar vardı. Adam karısının yanında resmen “ Böyle bir semtte otursam evin yolunu bulamam” dedi. Karısının yüzü düştü gece boyu benn de sinirlendim. Eşim ertesi gün ettiği lafın çok ayıp olduğunu öyle şeyler söylememesi gerektiğini üstelik yanında karısının olduğunu söyleyerek uyarmış. Adam da karısını zaten sevmediğini imkanını bulsa ayrılacağını sevgilisinin olduğunu anlatmış. Böyle bir adamla arkadaş olmasını istemiyorum

Eşiniz yeni tanıştığınız, evliyken sevgilisi olan bir kadınla yakın arkadaşlık kurmanıza ses çıkarmaz sen zaten yetişkin kadınsın mı dermiş acaba? Bir sorsanız kendisine.

Rahatsızlık duymakta gayet haklısınız ama bu durum eşinizin pek umrunda olmayacak gibi duruyor.

Merhaba hanımlar. Eşimin iş yerine 6-7 ay önce yeni biri başladı ve çok hızlı bir şekilde yakın arkadaş oldular. Eşimle benzer hobileri olduğu için sık görüşüyorlar. Ancak adamın konuşmalarından hiç hoşlanmıyorum ve karakterinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Ama eşime de görüşme diye ısrar edemiyorım çünkü çocuk muyum etkilencem hayatıma müdahale etme diyor. Öncelikle rahatsız olduğum yanlarını söyleyim. Eşi ile birlikte ailece dışarı çıktık. Lüks bir semtte yemeğe gittik. Ve açık giyimli kadınlar vardı. Adam karısının yanında resmen “ Böyle bir semtte otursam evin yolunu bulamam” dedi. Karısının yüzü düştü gece boyu benn de sinirlendim. Eşim ertesi gün ettiği lafın çok ayıp olduğunu öyle şeyler söylememesi gerektiğini üstelik yanında karısının olduğunu söyleyerek uyarmış. Adam da karısını zaten sevmediğini imkanını bulsa ayrılacağını sevgilisinin olduğunu anlatmış. Böyle bir adamla arkadaş olmasını istemiyorum
Esinizde adamdan rahatsiz sanirim, niye gorusuyor ki?

Esinizde adamdan rahatsiz sanirim, niye gorusuyor ki?
ilk defa kendi gibi hobileri olan birini buldu mesele eşim tek başına drone falan uçurmaya gider pazar günleri bu arkadaşın da o tarz grupları var benzer ilgi alanları var o yönlerinden keyif aldığı için özel hayatı beni ilgilendirmez karısını bağlar diyor

Eşiniz yeni tanıştığınız, evliyken sevgilisi olan bir kadınla yakın arkadaşlık kurmanıza ses çıkarmaz sen zaten yetişkin kadınsın mı dermiş acaba? Bir sorsanız kendisine.

Rahatsızlık duymakta gayet haklısınız ama bu durum eşinizin pek umrunda olmayacak gibi duruyor.
normalde arkadaşlarıma karışmaz ama böyle uç nokta bir arkadaşım yok olsa karışır mıydı bilmiyprım

Okumaya başladım tam "kocanizin annesi değilsiniz kimle arkadaş olacağını size soracak değil" yazacaktım ki düşüncelerim metnin sonunda tamamen değişti. Rahatsız olmakta haklısınız. Eşiniz ikna olana kadar tartışma ve huzursuzluğa mahal vermeden ısrarla görüşmesini istemediğinizi belirtin

en azından ailece görüşmeyi kesmelisiniz. kadının moral bozukluğu size de haliyle derinden sirayet ediyor. bari o gerginliği kendinize taşımayın. eşiniz için ise kolaylık diliyorum. ben de bu durumda ne yapacağımı bilemezdim.

normalde arkadaşlarıma karışmaz ama böyle uç nokta bir arkadaşım yok olsa karışır mıydı bilmiyprım

Üzüm üzüme baka baka kararır.

Nasıl yaparsınız bilemem ama ufak ufak alttan alttan eşinizi o adamdan uzaklaştın.

Böyle tiplerle arkadaşlık zamanla bir menfaate dönüşür.

Adam da karısını zaten sevmediğini imkanını bulsa ayrılacağını sevgilisinin olduğunu anlatmış. Böyle bir adamla arkadaş olmasını istemiyorum

Eşiniz siz müdahale etmeseniz bile böyle biriyle arkadaşlık etmeden önce düşünmeli.

Okumaya başladım tam "kocanizin annesi değilsiniz kimle arkadaş olacağını size soracak değil" yazacaktım ki düşüncelerim metnin sonunda tamamen değişti. Rahatsız olmakta haklısınız. Eşiniz ikna olana kadar tartışma ve huzursuzluğa mahal vermeden ısrarla görüşmesini istemediğinizi belirtin
ben de arkadaşlarına karışmam zaten ama adamın rahatlık çok sinir bozucu

“ Böyle bir semtte otursam evin yolunu bulamam”
Adam da karısını zaten sevmediğini imkanını bulsa ayrılacağını sevgilisinin olduğunu anlatmış.
Edepsiz herif. Ben tecrübemle erkeklerin kuzu olduğunu çevreye uyduğunu gördüm hep. Gerçi kocanız arkadaşını uyarmış ancak elinde sonunda akran basıkısı mı denir ne denir bilmiyorum arkadaşlarına uymaya başlıyorlar.

Bence rahatsızlığınızı açık bir şekilde dile getirin. Yüksek ihtimal hemen savunmaya girecek. Hemen sanki kendinizin öyle arkadaşınız varmış gibi olayı tekrardan anlatın sanki sizin ve kız arkadaşınız arasında geçmiş gibi bu olaylar. Hoşuna gider miydi? Arkadaş olmamı ister miydin? diyin. Bunun etkisi olur umarım.

Üzüm üzüme baka baka kararır.

Nasıl yaparsınız bilemem ama ufak ufak alttan alttan eşinizi o adamdan uzaklaştın.

Böyle tiplerle arkadaşlık zamanla bir menfaate dönüşür.
işte ben de fark ettirmeden uzaklaştırmak istiyorum ama bu nasıl yapılır

Genelde olmaz ama olay tam tersi yaşansaydı. Sizin bir arkadaşınız ahlaksızlığını bir yemekte bu kadar göze soksaydı, eşinizle aranızda geçecek konuşmayı kestirmek çok zor değil bence. Ama erkek yapınca daha normal görülüyor, özel hayat denilebiliyor günün sonunda malesef.

Edepsiz herif. Ben tecrübemle erkeklerin kuzu olduğunu çevreye uyduğunu gördüm hep. Gerçi kocanız arkadaşını uyarmış ancak elinde sonunda akran basıkısı mı denir ne denir bilmiyorum arkadaşlarına uymaya başlıyorlar.

Bence rahatsızlığınızı açık bir şekilde dile getirin. Yüksek ihtimal hemen savunmaya girecek. Hemen sanki kendinizin öyle arkadaşınız varmış gibi olayı tekrardan anlatın sanki sizin ve kız arkadaşınız arasında geçmiş gibi bu olaylar. Hoşuna gider miydi? Arkadaş olmamı ister miydin? diyin. Bunun etkisi olur umarım.
rahatsız olduğumu söyledim tepki verdi ben çocuk muyum diye

Eşimle benzer hobileri olduğu için sık görüşüyorlar.
Eşinizin öyle biriyle anlaşıyor olması karakterlerinin benzer olduğu anlamına gelmese de tarz olarak bir yakınlıkları var demek ki..Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim gibi oldu.Siz evliyken eşini aldatan bir kadınla arkadaşlık etseniz eşiniz ne der.Ya da siz arkadaşlık eder misiniz öyle biriyle?

Yatağını paylaştığı insana bunu yapan arkadaşına neler yapmaz?
Benim eşimin bir arkadaşı da var ama çok sık da öyle dışarıda görüşmüyor. Ofiste görüyorlar birbirlerini. Eşini aldattığını zaten tüm ofis biliyor.
Midem bulanıyor görünce. Görseniz cumaya gidiyor. Malum partili. Dilinden din iman düşmez ama öğlen evli barklı kadınla ilişki yaşar.
40 yaşını da geçmiş...
Neyse... siz nasıl ki düzgün insanlarla görüşmeye dikkat ediyorsunuz onun da dikkat etmesi gerektiğini belirtin. Hatta abartin. İleride bana sarkmayacagi ne malum deyin.
Ben böyle söyledim mesela. Çünkü bu bir ihtimal. Beni onunla yalnız bırakma falan diyerek içine bir ihtimali saldım yani.

Eşinizin öyle biriyle anlaşıyor olması karakterlerinin benzer olduğu anlamına gelmese de tarz olarak bir yakınlıkları var demek ki..Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim gibi oldu.Siz evliyken eşini aldatan bir kadınla arkadaşlık etseniz eşiniz ne der.Ya da siz arkadaşlık eder misiniz öyle biriyle?
Aynen öyle.
Kocasını aldatan kadınla görüşmem ben. Yani direkt bana gelip ben kocamı aldatıyorum dese hadi bye

Back
X