Eşimin Arkadaşının Nişanında Ne Giyebilirim

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Afkadaşlar hamileyim bu ayın sonuna doğru iyice göbeğim belirginleşir ondan öncede kilo almıştım
Tesettürlüyüm eşimin arkadaşjnın nişanı var nasıl bişey giymeliyim çok kararsızım nişana gittiğimzde inş 4 aylık olucam hamile kuyafetinden ziyade bol bir kıyafet alıp giymek istiyorum çok abartı değil ama şık olmak istiyorum ve sade
Önerilerinizi bekliyorum:)

Tesettürlüymüşsünüz madem, çok hoş abiye feraceler var.
Birde 4 aylık göbek ne kadar büyük olabilir ki?
Normal bedeninizden 1 bende büyük alırsınız, zaten feracelerde biraz bol oluyor, böylece gebelik sonrası da kullanabilirsiniz.

Sa
Afkadaşlar hamileyim bu ayın sonuna doğru iyice göbeğim belirginleşir ondan öncede kilo almıştım
Tesettürlüyüm eşimin arkadaşjnın nişanı var nasıl bişey giymeliyim çok kararsızım nişana gittiğimzde inş 4 aylık olucam hamile kuyafetinden ziyade bol bir kıyafet alıp giymek istiyorum çok abartı değil ama şık olmak istiyorum ve sade
Sade sık olarak feraceler var omuzları tas işlemeli. Ben görüp bayılmışım hem asil hem cok gzel. Zeruj da görmüştüm. İstanbuldayım ocakta var bi arastır

lcw'ye bir bakın bence, onun hamile koleksiyonunda abiye birşeyler oluyor herzaman. Diğer hamile kıyafetleri gibi aşırı hamile kıyafeti gibi de durmuyor benim yanlışlıkla hamile bölümünden seçip denemişliğim çok ordaki kıyafetleri.

Biraz klasik şık olayım derseniz alt üst takımlar var bol da oluyorlar Doğumdan sonra da çok rahat kullanırsınız.

Tesettürlüymüşsünüz madem, çok hoş abiye feraceler var.
Birde 4 aylık göbek ne kadar büyük olabilir ki?
Normal bedeninizden 1 bende büyük alırsınız, zaten feracelerde biraz bol oluyor, böylece gebelik sonrası da kullanabilirsiniz.
Öyle tabi çok çıkmaz ama normaldede birazcık göbeğim var böyle güzel feraceleri acaba hangi sitelerde vardır ki çoğu anne feracesi gibi

Back
X