Kusura bakmayın fakat sizi biraz eleştireceğim, sohbetinden keyif almadığınız, görüşmekten kaçındığınız birinin numarasını niye aldınız?
Ben numara alışverişini anlamadığım için soruyorum, aynı apartmanda oturduğum komşularıma dahi numaramı vermedim, onların numarasını da istemedim.
Hayatta herkese karşı net olacaksınız, örneğin kadının arkadaşlığından hoşlanmadıysanız mesafe koymak istiyorsanız, ben daha çok eviyle kendiyle ilgilenen biriyim, kimseye vakit ayıramıyorum kusura bakmayın diyebilmelisiniz, başkasının kıyafetlerini giyemiyorsanız size özel değil yanlış anlamayın fakat ben başkasının kıyafetini giyemiyorum, düşündüğünüz için sağ olun ama alamam demelisiniz.
Net olmak karşınızdakine başta kırıcı gelebilir ama yaşadığınız olay gibi tatsızlıkların önünü keser, daha kırıcı davranışların olmasını engeller.
Kıyafeti bir poşete koyun ve kapısını çalıp geri verin sebebini de söyleyin, her ne kadar hanımefendi haddi olmayan şeyleri bile sorgulayıp hesap sormuş olsa da bunda biraz da sizin net olmamanızın payı var, o yüzden kıyafeti direkt kendisine iade etmeniz daha uygun bir davranış olacaktır.