Eşimin arkadasları alkol dışlanan ben

Icipde salak salak hareketlermi yapiyorlar boyleyse insan rahatsizlik duyar bide ne kdr da bir bulusuyorsunuz herseyin fazlasi sıkar bide size hitap etmiyorlar kendinizi pek onlarin sohbetine kaptiramiyorsunuz demekki esinizr soyleyin bulusmalari daha azaltin..bende icki kullanmam ama yeri geliyor ailede boyle ortamlar oluyor herkes ne kdr icmesini bildigi surece sikinti yok icmeyenede zorla ictirmiyorlar hos

Ayrica işte ciddi konu, samimi olmadiklarinla oyle e adamlar en samimi olduklariyla oturup geyik yapabilirler ne var ki bunda? Ayrica esim ne oyle lanli lunlu konusacak iyyy falan diyenleride cok garipsiyorum sanki butun kk asiri anlayisli asiri duzgun hepsinin esi merhaba sevgili esim diye iceri giriyor onlarda zataliniz nasillar diye cvp veriyor da bi ben garibimo_O

Benzer bir ortamımız var eşim ve arkadaşları ile. Kaç yaşındasınız ve ne kadar sıklıkla oluyor bu ortam?
Çünkü bizim grupta da bir arkadaşın eşi çok sessiz öyle lanlı lunlu bir ortam değil bizimki iş derdi de var eski anılar da espiri de. Ama hiç konuşmaz artı surat asar geldiklerinde lütfetmiş de gelmiş gibi davranır. Eşi biraz fazla kaçırsa hemen sinirlenir ortamı gerer. Dışarıdan bir gözle hiç hoş olmuyor.
E biz buluşup onlara haber vermesek ki onu düşündük, eşi bozulur. Adam da biz buluşunca gelmek istiyor haliyle. Ayda 1 bazen 2 ayda 1 gün. Oluyorsa eşinin gönlü olsun diye biraz daha rahat olabilirsin. Ben gitmeyeyim sen git dersin 1 gider 2 cide ya o gelmiyosun diye, ya sen gidiyor diye kavga çıkar.

nasılsa sabah akşam yapılan muhabbetin onda birini hatırlıyorlardır. O yüzden kafana taktığına değmez

Back
X