Haksız yere atananların burnunda fitil fitil gelsin o pozisyonlar kazandıkları paralar..!
konuyu bıraktım bu konuya deli oldum
Tamam da sizi küçümseyip kocasını öven kişi eşinizin arkadaşı değil ki arkadaşının karısı.. Yani eşiniz doğru söylemiş.. Hata arkadaşında değil karısında....
Ayrıca bunun lafını etmek bence çok gereksiz...
YAni adam torpille girmiş belli ki... Eee ne olmuş.. Sanki ilk torpil vakası sizin eşinizin arkadaşı değil ki....
BAk işte senin arkadaşın böyle kendine bakmadan başkasına laf ediyo falan demenize ne gerek vardı anlamadım... Lafı o etmemiş, eşi etmiş.. Ve senin eşin de arkadaşının eşinin denszliğini kabul etmiş....
eşim öyle bir ortamda olsaydık benim arkamda dururdu.herzaman eşimin söylediği bir söz var çoğu arkadaş gelip geçici bir tek sen kjalıcısın hayat arkadaşımsın başkalarının yüzünden seni üzmem der
evet ilk torpıl vakası benım esımın arkadası degıl evet cok var hatta eşimde senın soyledıgını soyledı bana. benım kızdıgım nokta onların evındeydik ben küçümsendim başkaları derken de kendımı kastetdim zaten.o konusurken eşinı susturabılırdı hos benım esımde arkadası dıye agzını acmadı bende mısafırız dıye acamadım.o da içimde kaldı.aslında bu konuyu ornek olarak vermıstım.benım esım arkadasları soz konusu olunca hiçbir eleştiride bulunmama izin vermiyor.benım asıl sıkıntım bu.gerci konumun içinde toplumsal bir sıkıntı da var.
denizcim sende haklısın eşimde aynı şeyleri söyluyordu.elle tutulur bir ornek daha vereyım dedım düşündüm ama onlar daha sacma olacaktı. ben abartıyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?