Eşimin arkadaşlarının eşleri

Yorumlara teşekkürler.karar verdim takmayacağım herkesin anladığı şekil davranacağım:KK11:

Son düzenleme:
O da ayrı bir konu.bende bazen yaşıyorum neyseki kendime ait alandan çıkmıyorum ne zaman cıksam banada aynısı oluyor.hepsi değil ama illaki birkaç tane var.ben sizin gibi karsılıkta vermem ancak ertesi gün.oda içim içimi yerse

Hak ederlerse bel atı bile vururum. Herkes haddini bilecek. Kim olduğu farketmez...

Sosyal fobimi var acaba? Kendini bi degersiz gorme falan..cunku butun konuyu okudum ama sanki siz biraz hassassiniz gibi

Hiçbiriyle kafa yapım uyuşmuyor.4-5 kişiler.Eşler vasıtası ile görüşüyoruz.o zamanlarda benim ağzından laf almaya çalıştıklarını hissediyorum.ben evime gelene samimi davranırım bu yüzden sorduklarında samimi cevap veriyorum sonrada pişman oluyorum. bakışlarından konuşmalarından bana hep muhalif olduklarını gözlemliyorum.hayat tarzımı bilmeden beni tanımadan eleştiriyorlar.kendileri gibi olmamı bekliyorlar sanırım.ben mütevazi biriyim esasında buna rağmen eleştiriliyor olmam gücüme gidiyor.eşim bile anlayış gösterip karışmazken bunların konusmaya hak görmeleri beni sinirlendiriyor.fırsatımı arıyor gibiler.bunlardan cok sıkıldım beni anlayacakları yok çok sans verdim.görmek istemiyorum artık.bu insanlara nasıl davranmalıyım.
canım benım yaa yapman gereken senı rahatsız eden insanlarla görüşmemek bunlardan benim çevremde de var çok üzülüyordum. sonra olayları eşimin gözüne gözüne soktum anlattım işledim durdum oda gördü ve benım verdıgım karara saygı duydu eşimin arklarının daha dogrusu ıkı arkadasının eşiyle ben görüşmuyorum sonuç cok mutluyum:)

Hak ederlerse bel atı bile vururum. Herkes haddini bilecek. Kim olduğu farketmez...
Evime gelene yapamıyorum işte.yada evine gittiğim kişiye.onların fütursuz konuşmaları ne kadar ayıpsa benimde evindeki misafiri azarlamam o kadar ayıp geliyordu bana oysa buradan anladığım kadarıyla herkesin hakettiğini vermek lazımmış.

canım benım yaa yapman gereken senı rahatsız eden insanlarla görüşmemek bunlardan benim çevremde de var çok üzülüyordum. sonra olayları eşimin gözüne gözüne soktum anlattım işledim durdum oda gördü ve benım verdıgım karara saygı duydu eşimin arklarının daha dogrusu ıkı arkadasının eşiyle ben görüşmuyorum sonuç cok mutluyum:)
Benimde oraya kadar vardı maalesef.eşim artık karışmaz sanırım o da görüyo artık

yorumlari okumadim ama..gorusmek zorundamisiniz bu sekilde?? yani mutsuz oluyorsan ne gerek var konusmaya...hani kv gorumce filan anliycamda akrabadir iste akrep soksun deyip gorusursun..ama is arkadaslarinin esleri..bunca seye katlanmaya ne gerek var?

Sosyal fobimi var acaba? Kendini bi degersiz gorme falan..cunku butun konuyu okudum ama sanki siz biraz hassassiniz gibi
Bana mı dedin.o zaman baştan sona yanlış okumuşsun malesef. okuduğunu anlamama.her şeye muhalif olma dikkat çekme vs vs peki bunlar olabilirmi

Son düzenleme:
:KK11:Çok haklısın arkadaşım bende mütevazıyımdır ama eşimin arkadaşlarının eşleri iyidir genelde ama bazen sivrilikleri tutuyor herkesin işte insanoğlu ya.neyse bende ozamn şaka yollu yapıştırıyom cevabı öyle dene bide arkadaşım bakalım nasıl oluyo görsünler bak baskasi yapinca nasil oluyo sinir oldum simdi

Back
X