Eşimin Arkadaşlarının Tatil Planları Gebeyim Yardımmm :(

scarlett_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
123
0
0
Bursa
Kızlar cok streslıyım cook
Eşımın ış yerınden arkadaşı var selçuk ve onun eşı feyza. Oldukça sık gorusuyoruz normalde. Dun aksam feyza arayıp ay sonunda marmarıse gıtmeyı onerdı. Daha dogrusu ısrar ettı eslerımızın tatıl donemıne denk gelıyor.
Ancak hamıle olduğum ıcın neredeyse evden hıc cıkmak ıstemıyorum. Mıdem bulanıyor arabaya bıner bınmez yanı kolay gecmıyor gebelıgım. Marmarıse gıtmeden ağdadır alısverıstır oldukca yorucu bıkac gun gecırmem gerekebılıyor.
Ancak benım egoıst sevgılım/esım herkesten heveslı! Nasıl bu kadar dusuncesız olabılıyor anlamıyorum. ben bıkınıme sığamıyorum plajda onların eğlenmesıne seyırcı mı olacağım? moralım cok bozuk selçuk da feyza da çok ıyı ınsanlar ancak bu halde marmarıste tatıl yapmaktansa evımde pıjamalarımı gıyıp dınlenmeyı tercıh edıyorum. ben mı bencılım cok mu abartıyorum bılemedım

Başta eşin olmak üzere sen hariç herkes bencil... Allah göstermesin yorgunluktan bebişinize bir şey olsa...Gitmeyin kesinlikle

canım ya kıyamam ben sana sen değil aslında eşin bencil çünkü seni düşünmesi lazım yabir bebek öyle kolay kolay meydana gelmiyor ya bak ben olsun diye çırpınıyorum ama olmuyor dikkat et canım ya boşver sen tatili eşinede kibarca söyle hayatım benim durumum malum nasıl içine sinecek ya bana ve bebeğe birşey olursa desenarkadaşlarınızada eşin söylesin ya eşim rahatsız rahat edemez birdaha ki sefere gidelim dese:26:

sizin için tehlikesi yoksa sırf bikinin içine giremiyorsunuz ağda yapmak zor geliyor diye gitmek istemiyorsanız eşinize ayıp ediyorsunuz

çalışıyor musunuz bilmiyorum ama o bi haftalık tatil o kadar iyi geliyor ki anlatamam bütün sinir stres gidiyor

bizde bu hafta tatile gidicez 1 aydır dilimizde çocuklar gibi seviniyoruz

belli ki eşinde çok hevesli

sizde eğlenebilirsiniz

peki söylediniz mi eşinize gitmek istemediğinizi

bizde eşimle temmuzda gitmk istiyoruz. yaklaşık 5 ayım bitmiş olacak. hamile bikinisi alırım. kuaförde 30 dk.lık bir ağda birkaç bol tişört elbise bu kadar basit:)

eğer bebekle ilgili risk yoksa dr.unuzla konuşup gidebilirsiniz. benimde çok bulantılı geçiyor. ama başka bir yerde bakınırken eğlenirken bulantınız azalabilir.

kafa dengi arkadaşlarınızla eğlenceli olabilir. yine de siz bilirsiniz.

Başta eşin olmak üzere sen hariç herkes bencil... Allah göstermesin yorgunluktan bebişinize bir şey olsa...Gitmeyin kesinlikle
üstelık az bı mesafe de degıl bursadan oraya arabayla yolda fenalık gecırırım dıye de korkuyorum
canım oncelıkle umarım en kısa zamanda melegıne kavusursun bu hıssı tatmak oyle ozel ı duygu kı
sımdı gelelım soyleyeceklerıme; yalan soylemeyı de pek beceremıyorum esıme durumu anlattım ama bana alısverıste yardım ederım dıyo ağdaya gıtmeyıver hamılesın ona mı bakacaklar dıyo nasıl yerın dıbıne gırdım olur<mu<oyle sey yaa
ustelık ayakta saatlerce dıkılemem alısverıste onu gıy onu cıkar yapamam dusuk rıskım var oof of ağlamak uzereyım

Düşük riski olduğunu bile bile eşiniz nasıl ısrar edebiliyor ki... Bence doktorun tatili onaylamadığını,riskli olabileceğini söylediğini iletin eşinize...

canım ya madem düşük riskin var ben sakın ama sakın gitmeyin derim:18:tatil herzaman yapılabilecek birşey ama evladın giderse bidaha gelmezse Allah muhafaza yaerkekler genelde bayanlar kadar ince düşünemezler ama feyza arkadaşınızın bunu düşünmesi lazımdı diye düşünüyorum benen azından onunla konuşsan durumunu söylesen düşük riskim var bizi bu seferlik affedin seneye gideriz inşallah desen olmaz mı?:26:

Düşük riski olduğunu bile bile eşiniz nasıl ısrar edebiliyor ki... Bence doktorun tatili onaylamadığını,riskli olabileceğini söylediğini iletin eşinize...

calısmıyorum su an canım gebe msınız yanlıs anlamayın gebe olup tatıle ısteklı kadınlara cok ımrenıyorum sorunsuz gecırıyorlar demek kı o yuzden soruyorum

doktorumla henuz konusmadım hıc ıcımden gelmıyo ama esımı de mutsuz etmek ıstemıyorum adamcağız nazımdan kaprısımden saskına dondu kac aydır

calısmıyorum su an canım gebe msınız yanlıs anlamayın gebe olup tatıle ısteklı kadınlara cok ımrenıyorum sorunsuz gecırıyorlar demek kı o yuzden soruyorum

doktorumla henuz konusmadım hıc ıcımden gelmıyo ama esımı de mutsuz etmek ıstemıyorum adamcağız nazımdan kaprısımden saskına dondu kac aydır

canım ama düşük riskin varmış ya tatil herzaman yapılabilir ama bebeğin seni terk ederse ya Allah muhafaza:18:erkekler bu konularda bayanlar kadar ince düşünmezler ama feyza hanımında onlar gibi düşünmesi şaşırttı beni sonuçta o bir bayan seni daha iyi anlayabilirdi helede düşük riskin varkenfeyza hanıma söylesen durumumu biliyorsun seneye beraber gideriz inşallah filan desen olmaz mı canım?:26:

iki kere yazmışım canım pardon gitmedi sandım ama arkadaşların dediği çok iyi yerinde olsam eşim olmadan önce doktora gider eşimede düşük riskimin olduğunu sakıncalı olduğunu doktorun hatırlatmasını söylerdim belkı ozaman eşiniz vazgeçer...

ona da kızamıyorum çok uçuk kaçık bı kız bellı kı dusunememıstır
bır de sunu dusundum esım de<heveslı oldugu ıcın acaba onlarla gıdebıleceğını soylemelı mıyım? yoksa uygunsuz mu olur? :44::44:

hayır canım ne münasebet Allah korusun o tatildeyken sana birşey olsa kim yanında olacak:18:azcıkta beyler zorluk çeksin bir tatilinden de vazgeçsin canım onun bebeğini taşıyorsunuz şimdiden öyle alıştırma derim ben canım sorumluluğunun farkına şimdiden varsın

yok canım yanlış anlamadım hamile değilim o yüzden senin için tehlikeli bi durum yoksa diye başladım yorumuma

çalışıyorum bütün yıl çalışıp o yıllık izinleri evin dışında geçirmek için can atanlardanım ben o açıdan bakmıştım

düşük tehliken varsa o zaman iş değişir eşinin seni ve bebeğini düşünmesi gerekir

doktorunla konuştur tehlikeli olabilceğini doktorun söylesin

kızlar cok tesekkur ederım fıkırlerınız ıcın aksam esım gelınce bır kez daha konuscam olmadı duygu somurusu yapıcam artık
bı topıc daha acıp sonra da yemek yapıcam

Aynen katılıyorum canım.

Allah izin verirse bizde temmuz gibi düşünüyoruz ve 6 aylık hamile olacağım kısmetse...Dr zaten yüzme ve yürüyüş öneriyor bana.Ama düşük riski ve kötü bir hamilelikse,eşine o zaman kızabilirsin..

Yok öyle değilse,yüzmek,güneşlenmek,yürümek sana ve bebişine çok iyi gelecektir...

Şu durumda önce sizin fikriniz alınmalı aslında..

Ama sizi çok fazla zorlamayacaksa belki size de iyi gelir tatil.

Bebek olduktan sonra bir süre hiç tatile çıkamayacaksınız belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…