üstelık az bı mesafe de degıl bursadan oraya arabayla yolda fenalık gecırırım dıye de korkuyorumBaşta eşin olmak üzere sen hariç herkes bencil... Allah göstermesin yorgunluktan bebişinize bir şey olsa...Gitmeyin kesinlikle
canım oncelıkle umarım en kısa zamanda melegıne kavusursun bu hıssı tatmak oyle ozel ı duygu kıcanım ya kıyamam ben sana sen değil aslında eşin bencil çünkü seni düşünmesi lazım yabir bebek öyle kolay kolay meydana gelmiyor ya bak ben olsun diye çırpınıyorum ama olmuyor dikkat et canım ya boşver sen tatili eşinede kibarca söyle hayatım benim durumum malum nasıl içine sinecek ya bana ve bebeğe birşey olursa desen arkadaşlarınızada eşin söylesin ya eşim rahatsız rahat edemez birdaha ki sefere gidelim dese:26:
üstelık az bı mesafe de degıl bursadan oraya arabayla yolda fenalık gecırırım dıye de korkuyorum
canım oncelıkle umarım en kısa zamanda melegıne kavusursun bu hıssı tatmak oyle ozel ı duygu kı
sımdı gelelım soyleyeceklerıme; yalan soylemeyı de pek beceremıyorum esıme durumu anlattım ama bana alısverıste yardım ederım dıyo ağdaya gıtmeyıver hamılesın ona mı bakacaklar dıyo nasıl yerın dıbıne gırdım olur<mu<oyle sey yaa
ustelık ayakta saatlerce dıkılemem alısverıste onu gıy onu cıkar yapamam dusuk rıskım var oof of ağlamak uzereyım
üstelık az bı mesafe de degıl bursadan oraya arabayla yolda fenalık gecırırım dıye de korkuyorum
canım oncelıkle umarım en kısa zamanda melegıne kavusursun bu hıssı tatmak oyle ozel ı duygu kı
sımdı gelelım soyleyeceklerıme; yalan soylemeyı de pek beceremıyorum esıme durumu anlattım ama bana alısverıste yardım ederım dıyo ağdaya gıtmeyıver hamılesın ona mı bakacaklar dıyo nasıl yerın dıbıne gırdım olur<mu<oyle sey yaa
ustelık ayakta saatlerce dıkılemem alısverıste onu gıy onu cıkar yapamam dusuk rıskım var oof of ağlamak uzereyım
calısmıyorum su an canım gebe msınız yanlıs anlamayın gebe olup tatıle ısteklı kadınlara cok ımrenıyorum sorunsuz gecırıyorlar demek kı o yuzden soruyorumsizin için tehlikesi yoksa sırf bikinin içine giremiyorsunuz ağda yapmak zor geliyor diye gitmek istemiyorsanız eşinize ayıp ediyorsunuz
çalışıyor musunuz bilmiyorum ama o bi haftalık tatil o kadar iyi geliyor ki anlatamam bütün sinir stres gidiyor
bizde bu hafta tatile gidicez 1 aydır dilimizde çocuklar gibi seviniyoruz
belli ki eşinde çok hevesli
sizde eğlenebilirsiniz
peki söylediniz mi eşinize gitmek istemediğinizi
bizde eşimle temmuzda gitmk istiyoruz. yaklaşık 5 ayım bitmiş olacak. hamile bikinisi alırım. kuaförde 30 dk.lık bir ağda birkaç bol tişört elbise bu kadar basit:)
eğer bebekle ilgili risk yoksa dr.unuzla konuşup gidebilirsiniz. benimde çok bulantılı geçiyor. ama başka bir yerde bakınırken eğlenirken bulantınız azalabilir.
kafa dengi arkadaşlarınızla eğlenceli olabilir. yine de siz bilirsiniz.
calısmıyorum su an canım gebe msınız yanlıs anlamayın gebe olup tatıle ısteklı kadınlara cok ımrenıyorum sorunsuz gecırıyorlar demek kı o yuzden soruyorumsizin için tehlikesi yoksa sırf bikinin içine giremiyorsunuz ağda yapmak zor geliyor diye gitmek istemiyorsanız eşinize ayıp ediyorsunuz
çalışıyor musunuz bilmiyorum ama o bi haftalık tatil o kadar iyi geliyor ki anlatamam bütün sinir stres gidiyor
bizde bu hafta tatile gidicez 1 aydır dilimizde çocuklar gibi seviniyoruz
belli ki eşinde çok hevesli
sizde eğlenebilirsiniz
peki söylediniz mi eşinize gitmek istemediğinizi
bizde eşimle temmuzda gitmk istiyoruz. yaklaşık 5 ayım bitmiş olacak. hamile bikinisi alırım. kuaförde 30 dk.lık bir ağda birkaç bol tişört elbise bu kadar basit:)
eğer bebekle ilgili risk yoksa dr.unuzla konuşup gidebilirsiniz. benimde çok bulantılı geçiyor. ama başka bir yerde bakınırken eğlenirken bulantınız azalabilir.
canım ya madem düşük riskin var ben sakın ama sakın gitmeyin derim:18:tatil herzaman yapılabilecek birşey ama evladın giderse bidaha gelmezse Allah muhafaza yaerkekler genelde bayanlar kadar ince düşünemezler ama feyza arkadaşınızın bunu düşünmesi lazımdı diye düşünüyorum ben en azından onunla konuşsan durumunu söylesen düşük riskim var bizi bu seferlik affedin seneye gideriz inşallah desen olmaz mı?:26:
ona da kızamıyorum çok uçuk kaçık bı kız bellı kı dusunememıstır
bır de sunu dusundum esım de<heveslı oldugu ıcın acaba onlarla gıdebıleceğını soylemelı mıyım? yoksa uygunsuz mu olur? :44::44:
calısmıyorum su an canım gebe msınız yanlıs anlamayın gebe olup tatıle ısteklı kadınlara cok ımrenıyorum sorunsuz gecırıyorlar demek kı o yuzden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?