• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin arkadaşlık sitesine yazdığını aynen yazıyorum

ertug06

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
62
0
286
42
İstanbul
adım xxxx istanbulluyumxxxx çalışıyorum güzel bir ilişki için başlangıç arıyorum 180 kumral 79 kilo yakışıklı olduğumu söylerler.

şimdi ben ne yapayım ne olur yardım edin bu adama ne yapayım

Onun yazdığından eminmisiniz???Bazı siteler canlı maiilleri toplayıp sahte hesaplar yaratıyor ve paralı üye toplamaya çalışıyorlar..

Emin değilseniz boş yere günahını almayın ama eminseniz canına okuyun..

Boşanabilirim diyorsan sessizce takip et ve nereye kadar gittiğine bak. Boşanamam diyorsan burnundan getir:41:

Önce düşün adamdan boşanacak mısın? Boşanmayacaksan ve bunu ona söylersen yüz göz olursun. nasılsa affediyor der tekrar yapar. Ama boşanacaksan o zaman aç ağzını yum gözünü. Hatta kanıt olarakta bunun fotoğrafını çek vs ki mahkemede delil olsun.

Bence başka biriymiş farklı bir kadınmış gibi eşinle görüş buluşmaya davet et bakalım ne kadar ileri gidebilecek eğer buluşursada pat diye çık karşısına fırlat yüzüğü suratına:47:

Aynen arkadaşa katılıyorum boşancaksan diledigini yap ama boşanmıcaksan sakın şuan bildiğini gösterme yüz göz olma başka bişey düşün.:31:
Sende o siteye üye olup onunla konuşmaya başlayabilirsin​

allah yardımcın olsun cnm kötü bir durum. kendini harap etme sakın biz kadınlar hep kendimizi üzeriz. bencede mantıklı geldi arkadaşın yazdığı aynen ona bu yazdığını mesaj yolla bakalım ne tepki vericek .

Sende kendi özelliklerini yaz eşine yolla.akşam bu özeelikteki senin burnundan getirecek diye de not ekle.etekleri zil çalsın uyuzun...

Başka buna benzer bir konuda da söz etmiştim, bazen maillere tıklanınca mail bilgileri, kayıt şehri v.s direkt kopyalanıp spam siteler açılır..

Buna benzer birşey mi, siz mi tıkladınız gelen spam maile v.s bunları değerlendirerek karar verin.

Eşimden bunu beklemezdim falan da dememişsin kişilik olarak nasıl biri yapabilir mi gerçekten?
bi de orada tarif ettiği gibi mi kendisi?

Ama şöyle bir durum var.Sen de üye olup yazışırsanız büyük ihtimalle duydukların karşısında yıkılacaksın.
Kimbilir neler isteyecek neler söyleyecek?Buna dayanabilecek misin?Yani onun eşin olduğuna emin misin?

hayır bizzat kendini tanımlamış o diğer mailler gibi deil bizzat o biliyorum başkası onu bu kadar doğru tanımlayamaz eski bi tarihte açılmış 1 kere girilmiş kendni tanımlamış bir sürü msj gelmiş ama hepsi kapalı muhtemelen bi daha girmemiiş foto yok

Bence başka biriymiş farklı bir kadınmış gibi eşinle görüş buluşmaya davet et bakalım ne kadar ileri gidebilecek eğer buluşursada pat diye çık karşısına fırlat yüzüğü suratına:47:

sana katılıyorum bende olsam böle yapardım bunu hiç bir zaman unutamaz

benim başka bir önerim var kendine bak, azcık değiş saçını kestir kendini bakıma çek yeni iç çamaşırları al dikkati kendi üzerinde topla sen kıskjanana kadar bırak o telaşlansın... noluyor diye...

muhtemelen inkar edecek sende inanmış gibi yapacaksın sora herzaman için içini yiyecek her girdiği siteye bakacaksın güvenin altüst olacak son zamnda forumlarda sıklıkla karşılaştığımız durumlar ne oluyor bu erkeklere yaaaaaaaaaa

Back
X