merhabalar...yazılarınızı okudum.ve eşinizi aramanıza da üzüldüm çünkü aramadan önce sakin bir şekilde düşünüp ona göre adım atsaydınız keşke.evet eşinizin yaptığı çok çirkin,basit birşey.ve sunduğu gerekçe de bir o kadar aciz.malesef ki bu kadar eriyor akılları.bizler gibi duyarlı olamıyor erkekler.bir anlık sinir vs denir ama işin gerçeği merak en büyük nedenleri.duyuyorlar,heyecan arıyorlar ve ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.yani kurnaz da değiller ki arkalarında delil bırakmasınlar.töbe töbe.olan olmuş,siz aramışsınız.ve şimdi kendinize de eşinize de bugünü zehir edeceksiniz.haklısınız da.anlıyorum inanın.ama keşke hiç konu bile etmeseydiniz.bunu söylemeseydiniz ve başka bir zaman bir sohbet ortamında konu konuyu açarak.ya böyle böyle şeyler yapan erkekler var.ne kdar basitlik,acizlik...Allahtan ben o konuda şanslıyım ki senin gibi ahlaklı,dürüst,namuslu güvenilir bir eşe sahibim.Ama Allah korusn şeytan aklı,uyarsın ya da ben uyarım böyle basit işe girişirim ya da sen yaparsın büyük konuşmayım ama o basitliği yaptıktan sonra arkama bile bakmam giderim tarzı bir konuşma yapsaydınız.ki bugün değil sinirinizin geçtiği,daha sakin bir günde.kim bilir eşiniz bugünle ilgili ne planlar kurmuştur...umarım birbirinizi kırmadan,saygınızı,sevginizi,süveninizi yitirmeden devam edersiniz evliliğinize...mutluluklar...