• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin arkadaşlık sitesine yazdığını aynen yazıyorum

dayanamadım aradım söylemediğim hiç bir şey kalmadı ilk başta anllamadı tabi ne oluyo falan diye sonra anlattım bu bu diye hatırlamıyorum bile dedi ben hatırlattım ona ama ya evet sana kızmıştım kavga mı ne atmiştik öyle açtım bi dahada girmedim dedi bende ona seninde sevgililer günün kutlu olsun dedim en güzel hediyemi aldım dedim kapattım bu akşam eve giremiyecek kendisi

bu ısın bahanesı olmaz kus beyınlı erkekler
sen boyle yapsan ve bahanen bu olsa , kapı onune koyarlar
bız kadınları acız yapıyolar

her gün bir arkadaslik sitesi vakasi daha... bu erkekler önündekilerini neden görmüyor acaba... madem disaridaki bayanlara bakacaklar neden evlenirlerki????

canim zor bir durum... nasil yardimci olabilirim bilmiyorum...

benım bile basımdan asagı kaynar sular dokuldu bence boşanma sebebidir evli barklı adamın arkadas arayan sıtede ne işi var sapık mıdır nedır yaa ıgrenc adam

iyide erkekler tek suclu değil burda .bayan bulmak amacıyla giriyorlar ve buluyorlar . böyle bayanlar oldukca erkekler girmeden durmaaz.

iyide erkekler tek suclu değil burda .bayan bulmak amacıyla giriyorlar ve buluyorlar . böyle bayanlar oldukca erkekler girmeden durmaaz.

mantığınıza hayran kaldım yani, adamın düşünmediği evliliği, karısını, başka bi kadın niye düşünsün? size bu durumda bile kadınları suçladığınız için yılın ödülünü vermek istiyorum.

walla o kadar manyak adamlarda var biz kadınların peşinde dolaşan ama biz prim vermiyoruz EVLİLİĞİMİZ için KOCAMIZZ için YAVRULARIMIZ için biz bunları düşünebiliyoruzda bu sayın çok namuslu erkekler(namus girince cinnet geçiren erkekler)düşünemiyolar.

tamam başka kadınlarıda düşünmez cet yapıyorsa bunun sebebi belli evli bir adamın .oda olsun buda olsun şuda olsun . her mutsuz insan az bayan erkek evli baker en ufak bir bunalımda hemen cet sanal aleme koşuyor
.

bütün kadınları genelleme yapmıyorum tabi . cet olayları giren aklı havada gezen bayanlardan bahsadiyorum. erkekler bile farkında artık ama dior ne cekcem nete girer orda bulurmum nasıl olsa .

Gercekten cok zor bi durum,kavgalıydık girdim demesi de bahane değil evlilik bu yani sevgiliye bile yapılmayacak davranış bence gözü korkmalı!

böyle bı sacmalık mı var ya :)
neden hep kadınlar suclu ?

Sakin bir şekilde konuşun bu durumu açıklamasını isteyin..Hemen fevri davranmayın elbette bir açıklaması vardır ..

erkekler suçludur! o zaman kadınlarda girsin bir sürü erkeklerde var nette!!!ne saçma
nette kadın var ise erkegın illa msj yazacak diye bir kanun kural varmı evli adam üstelik ne sinir bir durum
arkadaş sen kac yıllık evlısın bu beyfendiyle???

merhabalar...yazılarınızı okudum.ve eşinizi aramanıza da üzüldüm çünkü aramadan önce sakin bir şekilde düşünüp ona göre adım atsaydınız keşke.evet eşinizin yaptığı çok çirkin,basit birşey.ve sunduğu gerekçe de bir o kadar aciz.malesef ki bu kadar eriyor akılları.bizler gibi duyarlı olamıyor erkekler.bir anlık sinir vs denir ama işin gerçeği merak en büyük nedenleri.duyuyorlar,heyecan arıyorlar ve ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.yani kurnaz da değiller ki arkalarında delil bırakmasınlar.töbe töbe.olan olmuş,siz aramışsınız.ve şimdi kendinize de eşinize de bugünü zehir edeceksiniz.haklısınız da.anlıyorum inanın.ama keşke hiç konu bile etmeseydiniz.bunu söylemeseydiniz ve başka bir zaman bir sohbet ortamında konu konuyu açarak.ya böyle böyle şeyler yapan erkekler var.ne kdar basitlik,acizlik...Allahtan ben o konuda şanslıyım ki senin gibi ahlaklı,dürüst,namuslu güvenilir bir eşe sahibim.Ama Allah korusn şeytan aklı,uyarsın ya da ben uyarım böyle basit işe girişirim ya da sen yaparsın büyük konuşmayım ama o basitliği yaptıktan sonra arkama bile bakmam giderim tarzı bir konuşma yapsaydınız.ki bugün değil sinirinizin geçtiği,daha sakin bir günde.kim bilir eşiniz bugünle ilgili ne planlar kurmuştur...umarım birbirinizi kırmadan,saygınızı,sevginizi,süveninizi yitirmeden devam edersiniz evliliğinize...mutluluklar...

Bu yazdıklarınıza inanamıyorum !! iradesi olan herkes kendi nefsine hakim olmayı bilmeli!

Back
X