A asse6 Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2014 10 0 6 35 İstanbul 8 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asse6 #1 Kizlar kardesimin dugunu var. Neye dikkat etmem gerekiyor bebegim ve kendim icin esim cok telasli nasil rahatlatabilirim onu
Kizlar kardesimin dugunu var. Neye dikkat etmem gerekiyor bebegim ve kendim icin esim cok telasli nasil rahatlatabilirim onu
ispanakliborek Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Eylül 2012 10.761 12.401 298 8 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asse6 #2 asse6 .!.: Kizlar kardesimin dugunu var. Neye dikkat etmem gerekiyor bebegim ve kendim icin esim cok telasli nasil rahatlatabilirim onu Genişletmek için tıkla... Anlamadım:26: Neye telaş yapıyor?
asse6 .!.: Kizlar kardesimin dugunu var. Neye dikkat etmem gerekiyor bebegim ve kendim icin esim cok telasli nasil rahatlatabilirim onu Genişletmek için tıkla... Anlamadım:26: Neye telaş yapıyor?
A asse6 Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2014 10 0 6 35 İstanbul 8 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asse6 #3 Daga doguma 6 ay var kendimi yorarim bebisimize bisey olur diyeee
ispanakliborek Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Eylül 2012 10.761 12.401 298 8 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asse6 #4 asse6 .!.: Daga doguma 6 ay var kendimi yorarim bebisimize bisey olur diyeee Genişletmek için tıkla... Hamile olduğunu söylememişsin de :) Yorma sen de kendini. Otur baş köşeye ne olacak ki kızkardeşin diye koşturmak zorunda değilsin.
asse6 .!.: Daga doguma 6 ay var kendimi yorarim bebisimize bisey olur diyeee Genişletmek için tıkla... Hamile olduğunu söylememişsin de :) Yorma sen de kendini. Otur baş köşeye ne olacak ki kızkardeşin diye koşturmak zorunda değilsin.