Herkese iyi geceler, forumu uzun suredir takip ediyordum ama gınâ gelen bi konudan dolayı üye olup benim de utanarak konu açacağım aklıma gelmezdi açıkçası. Umarım tecrübeli arkadaşlarım yorumlarını benden esirgemezler. Ben 27 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim. Evliliğimde çok şükür kavga veya ağır tartışma dahi olmadı fakat eşimde maalesef ki dayanılmaz bir cinsel arzu var. Durdurmasam hergün birlikte olmak istiyor. Filmlerde ki gibi aptal saptal bahaneler uydurur oldum, yoksa eşimin dur diyecek bir mekanizması yok. Sevgiliyken, nisanliyken cinsellik adina herhangibir istemi olmadı, kendine hakim biriydi. Ama evlenince tabi doğal olarak işler değişti. Ben de eşimi istiyorum tabi ama hergün de değil yani
işim oluyor gücüm oluyor yorgun oluyorum, hasta oluyorum yok yani bi şekilde kırmadan nasıl ediyorsa beni elde ediyor, ama sonucunda ben çok yoruluyorum, bunu eşime de dile getirdim, sen hiperaktifsin galiba ben sana yetişemiyorum diye yarı şakayla karışık dile getirdim ama ne mümkün. Soğutmak istemiyorum tabi ki ama gecenin bu vakti size yaziyorsam anlayabiliyorsunuzdur nasıl bir çözümsuzluk içerisinde olduğumu...
Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...