Eşimin aşırı istekliliği...

mlsylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
4
0
1
İstanbul
Herkese iyi geceler, forumu uzun suredir takip ediyordum ama gınâ gelen bi konudan dolayı üye olup benim de utanarak konu açacağım aklıma gelmezdi açıkçası. Umarım tecrübeli arkadaşlarım yorumlarını benden esirgemezler. Ben 27 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim. Evliliğimde çok şükür kavga veya ağır tartışma dahi olmadı fakat eşimde maalesef ki dayanılmaz bir cinsel arzu var. Durdurmasam hergün birlikte olmak istiyor. Filmlerde ki gibi aptal saptal bahaneler uydurur oldum, yoksa eşimin dur diyecek bir mekanizması yok. Sevgiliyken, nisanliyken cinsellik adina herhangibir istemi olmadı, kendine hakim biriydi. Ama evlenince tabi doğal olarak işler değişti. Ben de eşimi istiyorum tabi ama hergün de değil yani :( işim oluyor gücüm oluyor yorgun oluyorum, hasta oluyorum yok yani bi şekilde kırmadan nasıl ediyorsa beni elde ediyor, ama sonucunda ben çok yoruluyorum, bunu eşime de dile getirdim, sen hiperaktifsin galiba ben sana yetişemiyorum diye yarı şakayla karışık dile getirdim ama ne mümkün. Soğutmak istemiyorum tabi ki ama gecenin bu vakti size yaziyorsam anlayabiliyorsunuzdur nasıl bir çözümsuzluk içerisinde olduğumu...
Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Eşiniz sizi isterken siz dindede olduğu gibi ona cevap vermek zorundasınız. El mahkum olarak.
Ama bu kötü bişey değil ki sizde ona aynı şeyleri yapın

Ben zaten eşime cevap veriyorum, bu konuda hiç üzmedim onu ama yani hergün olması da normal değil gibi. Kuzenlerime çok yakın arkadaşlarımla da bu mevzuyu konuştuk, herkeste aşırı olduğunu söyledi. Asıl işin kötü yani tabiri caizse hayvansı bir şehvet veya arzusu yok gayet sakin ve duygusal olarak isteğini belli ediyo, fakat benim bildiğim ilişkiye girdikten sonra erkekler kadınlara göre vücutları aha fazla yorulur, bizimkisinde öyle bi olay yok yani, haliyle benim de bir sürü işim oluyo elim kolum kalkmıyo sonra, ertesi gün tam bünye kendini topluyo derken yine başa dönüyoruz, inş. anlatabilmişimdir olayı... :(

Bi sure sonra bikar bence her gece her gece yapmaktan daha yeni evli sayilirsiniz o yüzden doyamiyo bence, aslında karşına Alsan ciddi ciddi konussan su isi iki günde uç günde bir yapsak falan desen çok yoruluyorum diye anlatsan hissettiklerini kırılır mi acaba? Yani sonucta bi gün sinirle ona bagirmandan iyidir bence yoksa bu gidişle kotu birşey söyleyip onu kirabilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin de söylemiş olduğun gibi daha 1 senelik evliyiz illa ki bi rutine oturur ilişkimiz diyorum ama günlük rutin hiç bozulmadı şu zamana kadar. Benim de korkum eşimi üzmek kırmak olduğu için çok ciddi bi şekilde söylemedim ama şakayla karışık birkaç kez dile getirdim, yani zevk olayını geçip işkenceye dönüşürse fena patlarim bende kendimi tutamayıp onu kirabilirim. Şu an karşılıklı okeyiz ama işte ilerde durumun rehaveti ne olur, daha ne kadar böyle gider bilemediğim icin sizlere danıştim...

Back
X