Eşimin asiri siniri

Sonra siniri geçmeyince napıyor? Şiddet var mı ?
Küfür, hakaret ve sürekli evin içerisindeki gergin hava insanın psikolojisini bozar.
Kendinizi bu kadar ezdirmeyin. Ezdirdikçe kendinize saygınızı özgüveninizi yitirirsiniz. Yazık değil mi size?
Öyle adama onun dilinden karşılık verilir, anlarsa tabii.
Sadece bagirmakla kaliyo ve susuyo siddet hic olmadi annesinin gordugu siddetten sonra aglamasina sahit oldugu icin o kadar ileri gitmiyo. Ama o sinirlilik o gergin ortam yerlesmis onun kisiligine etkilemis cok belli. Evde hep gergin degiliz sadece biseye kizarsa geriliyo ama fazla iste :cry: zaten psikolojimden emin degilim ki. Kendimi biraz geri ceksem iyi olacak belki de. Sagolun yardiminiz icin.

Sadece bagirmakla kaliyo ve susuyo siddet hic olmadi annesinin gordugu siddetten sonra aglamasina sahit oldugu icin o kadar ileri gitmiyo. Ama o sinirlilik o gergin ortam yerlesmis onun kisiligine etkilemis cok belli. Evde hep gergin degiliz sadece biseye kizarsa geriliyo ama fazla iste :cry: zaten psikolojimden emin degilim ki. Kendimi biraz geri ceksem iyi olacak belki de. Sagolun yardiminiz icin.
Bence adamın sakin zamanında konuşun. Bu öfkenin sinirin sizi yıprattığını kırdığını söyleyin. Öfke kontrolü için destek almasını sağlayın. Hayatınız daha kolay olur inanın...

ayni sekilde bende sizin gibi seslerin bile yukselmedigi bir ortamda buyudum esimi cok severek evlendik aile ortamlarina ilk girdigimde cok kotu hissetmistim kayinpederim cok sinirli en ufak biseyden parlayan kizan kufreden biri allah im noluyor demistim esim bu ailede yetismis simdi on yillik evliyim kayinpederimi tanidikca ozunde cok iyi bir insan oldugunu osekilde yetistigi ailesi tarafindan zamaninda sen erkeksin karina istedigin sekilde davranma hakkin var diye empoze edildigini anladim ama o bile bu sure icinde degisti tamamen olmasada evlatlarinin aile ortamlarini gormesinin bile etksinin oldugunu dusunuyorum esinizi huzurlu bir yuvanin cok daha mutluluk verici bir yasam oldugunu gormesini saglayabilirseniz zamanla duzelir diye umut ediyorum ama tabi esinizi taniyan sizsiniz piskolojik v.s sorunlar varsa o ayri

konuşmak işe yaramaz.
ben olsam uzuuuun bir süre tek kelime etmem. kendini geç, çocukların psikolojisi mahvolur.

3.5 yillik evliyim sorunum esimin fazla sinirli olmasi. Buyuk bir sorunumuz yok esimle işinde gücünde sorumluluk sahibi biri ev hayatini seven biri ama iste cok sinirli. Hemen birden parlayip bagirmasina ve küfür etmesine cok üzülüyorum. Az once mesaj attim canim supurgemiz bozuldu aksam annemden supurgesini alir misin dedim annem cok yakin oturuyor yola cikaracak zaten ama beni arayip bagirdi o cocuk her gun oynarsa bozulur tabi beni arama supurge bozuldu diye elinle temizle bilmem neyin evini dedi kufur etti yani yazamiyorum tabi o kismi. Bu ve bunun gibi seyler hemen bi kufur bi hakaret ediyo anlayacaginiz. Daha once konustum uzuldugumu soyledim ama ise yaramiyo. Zaten hamileyim iyice hassaslastim en ufak biseyine agliyorum buna da agladim biliyorum belki aglanacak bisey degil ama tutamadim kendimi ne yapsam da en azindan biraz torpulense bu siniri arkadaslar yardim edin lütfen

sende küfür et , o ne diyorsa sende aynısını söyle ama fazlasını değil ,

nediyorsun sen derse senın söylediğinin aynısını söylüyorum niye şaşırıyorsun ki de ,

git eczaneye 1 kutu prozac al sabah 1 akşam 1 karıştır bişeye yuttur. 15 gün sonra yüzüne sövsen güler tecrübeyle sabit

Sapla samanı ayırt etmeyi bilmiyor.
İş yerinde gerginse orada küfür etsin,
Evde senin başına bişey gelse kendin git mi diyecek hastaneye
Vicdan ve merhamet kırıntısı yok gibi geldi ,hamile kadına lafları da üslubu da çok kötü.
Önüne geçmelisin bir an önce,anladığı dilden.
Allah yardım etsin.

sinirli bir adamla gecinmek uyum saglamak gercekten zor omur torpusu..seni anliyorum benim esimde sinirlenir cok cabuk..esimin cocuklugu gencligi kavga gurultu icinde gecmis.gecimsiz bir anne babanin oldugu evde buyumus..ceremesini biz cekiyoruz..

Bence bu sinir degil baska bisey.
Ayrica yeni supurge git al dememissiniz dua etsin.
Erkekleri bu duruma kadinlar getiriyo bence
Esim bana kufur edemez izin vermem
Ezdirmeyin kendinizi

Sen ne diyorsun o boyle kufur edip sana bagirdiginda. Ne bicim konusuyosun agzini topla! Ya da ne biliyim bisey demiyo musun

Esin seni sessiz bulmus bahanelerin arkasina siginip artislik yapiyor.
Isyerinde de boyle atarlanabiliyor mu parronuna/musterisine. Kedi gibi kuyrugunu bukup oturuyor degil mi? Bir havasi gucunun yettigine. Kusura bakmayin ama tiksiniyorum boyle insanlardan.
Bu kadar taviz verdikten sonra duzelir mi bilmiyorum ama gucunuz varsa bidahaki sert cikisinda ya tedavi ol ya ayrilalim diye tehdit edin, ama lafinizin arkasinda da durun.

buna sadece sinir deyip gecemeyiz .aglamanızda normal ama kendinizi yinede üzmeyin bebegeinizde etklenmesin

3.5 yillik evliyim sorunum esimin fazla sinirli olmasi. Buyuk bir sorunumuz yok esimle işinde gücünde sorumluluk sahibi biri ev hayatini seven biri ama iste cok sinirli. Hemen birden parlayip bagirmasina ve küfür etmesine cok üzülüyorum. Az once mesaj attim canim supurgemiz bozuldu aksam annemden supurgesini alir misin dedim annem cok yakin oturuyor yola cikaracak zaten ama beni arayip bagirdi o cocuk her gun oynarsa bozulur tabi beni arama supurge bozuldu diye elinle temizle bilmem neyin evini dedi kufur etti yani yazamiyorum tabi o kismi. Bu ve bunun gibi seyler hemen bi kufur bi hakaret ediyo anlayacaginiz. Daha once konustum uzuldugumu soyledim ama ise yaramiyo. Zaten hamileyim iyice hassaslastim en ufak biseyine agliyorum buna da agladim biliyorum belki aglanacak bisey degil ama tutamadim kendimi ne yapsam da en azindan biraz torpulense bu siniri arkadaslar yardim edin lütfen

belki de esiniz fiziki yahut zihnen cok yorgun ve bu tur seylerle ugrasmak istemiyor. supurge bozulduysa, zaten emanet seyle idare edemezsiniz. yok mu cebinizde kredi karti, yenisini alin internetten, eve getirsinler. adam hic muhattap dahi olmasin konu ile.
bazen biz de kendi kendimize is aciyoruz.
esinizi taniyin, huyunu bilin. esiniz agresif, bu bir hastalik. adamin uzerine gitmek size yuvanizi-huzurunuzu kaybettirir. ne geregi var?

Hanımlar,
rica ediyorum çerez öneriyormuş gibi ilaç önermeyin, biri birgün bu tavsiyelerinize uyup birine bir ilaç verip sağlığından edecek sonra davalık olup uğraşacaksınız.

3.5 yıl olmuş ikinciye hamilesiniz. Siz herseyi kabul etmişsiniz ki bize sormanız gereksiz. Böyle kufurbaz sınırlı adami hem koca hem baba olarak kabul ettikten sonra katlanacaksin bacim.

inanilir gibi degil hamile esine elinle.temizlemi diyor??? nasil bir koca bu ya tovbe tovbeee.benim supurgemde bozuldu ve bir haftadir supuremiyorum malesef.esimin ufacik sikayetini almadim ki bozuk olmasa bile bana demez krndi supururdu. ne vicdansiz adammis kusura bakmayin ama.elinemi yapisirmia gidip getirse. tahammulu kalmamis tedavi gormesi sart.yada laftan anlamiyorsa resti cekin uzaklasin kendinizi bebeginizi uzmeyin

Konu süpürge değilki kadın hassas duygusal üstüne hamile
Ben olsam aynı küfürü iade ederdim maalesef küfürbaz oluyorsun bi süre sonra çünkü o dilden anlıyorlar
Sinirliyse sinirli
Sende hamilesin
Eşinin huyunu biliyorsun neden istiyorsun
Ben eşime akşam eve ekmek getir bile demem desem biliyorum ki bi ton laf edecek akşama kadar ne yaptın senin ekmeğini benmi düşünecem diye
Eşinin değişmesini bekleme ya kabul et onun gibi ol kendini değiştir ince düşünme başkalarına benzemesini bekleme normal olmasını isteme
Alabildiğine yansıt anlasın seni çileden çıkardığını
O zaman düzelir kadın bana benzedi der bi alttan almalar başlar
Ya da eyvallah de yolları ayır derim

Back
X