- Emoji Skoru
- 21.471
- Puanlar
- 278
Ya bu nasıl cevap allah aşkına kadının düşmanı kadın gerçekten ben burda normal bişey soruyorum normal cevap verebilirsiniz
Neden o çok elit, kültürlü, bilgi dolu ortamdan koştur koştur geliyorsunuz ki zaten buraya? O desteklediğiniz konu sahibini de ss alın, pembik gelin nasıl olurmuş bi görsünler.Bir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.
Giderse inşallah daha kötüsü gelirYollasa nolçek ortalık çıtır pane harcına kaplı piliç dolu biri gider öbürü gelir ama konu sahibinin özgüveni gelmez...
Konu sahibinin işi de zor, hangi birini uzaklaştıracak kıymetli kocişinin gözü önünden?Giderse inşallah daha kötüsü gelir
Benim de içimdeki his kocanız tabiri caizse yavsiyor.Kızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
O adam eninde sonunda bugün değilse on sene sonra asistanıyla kaçacak. Adım gibi eminimGiderse inşallah daha kötüsü gelir
Kolayı var. Piliçlerle mücadele edeceğine adamı hadım etsin. Tertemiz iş ne şiş yanar ne kebap...Konu sahibinin işi de zor, hangi birini uzaklaştıracak kıymetli kocişinin gözü önünden?
Doğru bu düşmanlığı yapan da sizsinizYa bu nasıl cevap allah aşkına kadının düşmanı kadın gerçekten ben burda normal bişey soruyorum normal cevap verebilirsiniz
Adama acıdığım konulardan biri olabilir.O adam eninde sonunda bugün değilse on sene sonra asistanıyla kaçacak. Adım gibi eminim
Bir gün gidenler biri yanında kocayı da götürebilir.Giderse inşallah daha kötüsü gelir
Çok basitsinizKızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
Adamı hadım ederse aç kalır.Kolayı var. Piliçlerle mücadele edeceğine adamı hadım etsin. Tertemiz iş ne şiş yanar ne kebap...
Bizim memlekette piliç bitmez. Horozun başını keseceksin
Valla ben çoğu konuda adamlara acıyorum artık.Adama acıdığım konulardan biri olabilir.
Kadın kadının düşmanı diye boşa demiyorlar işte, görüyorsunuzValla ben çoğu konuda adamlara acıyorum artık.