- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok feci beyin sulanması oldu hatta kanama geçiriyorum galibaBen tıklamaya korktum, kornealarım ahirette hesap sormasın 'sen bize neler izlettin' demesinler diye bakmadım.
Cok mu feci![]()
Şuan sizi bekliyor ekşi sözlük hayranları,yorum yaparken siz hep «anam» diye cümleye girin herşeye ışık tutar,aydın olur, ayol aktivist oldum diye sevineceksiniz zaten.. 3 5kelime bilenlerden 1 kelime daha artınız var ....tebriklerBir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.
Konuma bekliyorum![]()
Teşekkür ederim bu bile yeterli olduYoruma yapmayi isterdim ama o konulara hicbir yakinligim yok maalesef.![]()
Bu karşılık videolar atılmıştı bizim evin tapusu da bende ama kiracı oturuyor dikkat et diyeayyyyy ölecem bu neee ahahahaha![]()
Allah napmasın ya
Geçen Pintereste görmüştüm nerden geldi diye gülmüştüm bu güne nasipmişAllah napmasın ya![]()
HahahaahahahBu karşılık videolar atılmıştı bizim evin tapusu da bende ama kiracı oturuyor dikkat et diye![]()
Vallahi cuk oturdu. Ben bunu kullanırımGeçen Pintereste görmüştüm nerden geldi diye gülmüştüm bu güne nasipmiş![]()
Yurttaki dolabın içine yoğurdumu bırakıp kimsenin yememesini temenni ediyorumdur
Kullan kullan hepimize yeterVallahi cuk oturdu. Ben bunu kullanırım
Hahahaha harika fikirYurttaki dolabın içine yoğurdumu bırakıp kimsenin yememesini temenni ediyorumdur![]()
Hamileymiş konu sahibiDıger resmı ekleyemedım bı turlu![]()