Ben yalan söylemiyorum eşim de çocuk değil ki yanlış söyleyip bana anlatsın. Daha dünden önceki gün terhis oldu bir asker. Sadece ev karantinası uygulayacağına dair imza atıp çıkarttılar. Asker sayısı yeterli olmadığı için böyle yapıyorlarmış. Mutlaka iznini gerekli mecrada alıp öyle işlem yapıyorlardır. Ben illegal işler dönüyor demiyorum ki. Niye insanları paniğe sürüklemeye çalışayım. Sadece kendi adıma düşüncemi söylüyorum. Sadece askerlerin terhis ve celpleri bir önlemse bir vatandaş olarak diyorum ki başka şeyler de yapılsın.
1.bunu kk de yapamayacagini biliyorsun değil mi?
2.sana yalan söylüyorsun diyen yok, eksik bilgin var diyen var.
3.Bırakılma imkanı, süper bi neden olmadığı müddetçe yok. Yazılı belge var. Taburların aldığı ek önlemlerden değil bu.
4.Batida aile görüşü ve çarşılar bile iptal edildiği bi kurumdan bahsediyoruz.
5.sadece dua istemiştim demissiniz ilk yazdığım yazı da Allah kavuştursun da dedim. Aşırı duygudasınız.
6.Nizamiye de sorun olduğunu söylemişsiniz 2 hafta oldu eşim nizamiye nöbetinden geleli bi siz değil biz de diken üstündeyiz. Gerekli önlemlerin bir hastane tedbiri kadar alındığını açık açık anlattı.
Ki sadece ben değil eşimin diğer arkadaşları da nizamiye nöbetinde onlarında eşlerinden duyuyoruz illa ki.
7.Eşim de trakya da asker sayısının yeterli olmadığı bi birlikte hakikaten siz anlattıkça vay beeee diyorum..
8.yukarida bi arkadaşın da sevgilisi askerdeymiş kaç tane korona çıkıyor demiş.
Bakin burası Türkiye askeri alanda ki hiç bir durum sessizce kapatılmaz:)))
Illa ya bi rütbeli ya da bir terhis bunun haberini yaptırır... yahut askeriye de bunun dedikodusu bol bol döner.
Bakin tekrardan söylüyorum kara kuvvetleri komutanlığını arayıp bilgilenin sikayetiniz varsa da bilgilendirin.
Burada yaptığınız tek şey eksik ve yanlış bilgi ile insanları korkuya itelemek olur.
Yine de siz bilirsiniz