kızlarr bu dertten çok muzdaribim bir çare ( ben 7 aylık evli 6 aylık hamile bir bayanım eşimle uzun süredir tanışıyoruz 9 sene olmak üzere ve evet ne yazık ki at yarışı iddia gibi kumar oyunlarının bağımlısıymış.evlenmeden önce bir iki defa görmüştüm ama böyle bağımlılık derecesinde olduğunu ne yazık ki evlendikten sonra öğrendim kendi düğünümüzü kendi imkanlarımızla yaptık borçla ve düğünden sonra çalışıp ödemeye başladık ki hala bitmedi ve hala ödemeye devam ediyoruz.sorun şu ki eşim arada bir kirayı vermek veya borcu ödemek yerine o paraları harcıyor bana da ödedim diye yalan söylüyor ilk başlarda gerçekten ödediğini sanıyordum ta ki ev sahibi veya borç sahibi beni arayana kadar. geçen yine kirayı ödemek için parayı toparladık ertesi gün cüzdanını karıştırdım baktım ki para hala duruyor ama oldukça eksik bir şekilde ne yazık ki yanı harcamış yine. nasıl çözüm bulacağımı bilemiyorum ilk önce çok sert tepki verdim hatta bir hafta boyunca hiç konuşmadım eve bile doğru düzgün gitmedim ama baktım ben öyle yapınca o kendini daha çok geri çekti bu defa taktiğimi değiştirdim aldım karşıma uzunca konuştum onu anladığımı bunun bir hastalık olduğunu bunu atlatabileceğini ve benimde yanında olduğumu falan aklınıza gelebilecek her güzel şeyi söyledim ama oda bir fayda vermedi ne yazık ki uzun süredir görmezden geliyorum kendimi üzmiyim yıpratmıyım ne hali varsa görsün diyorum ama oda olmuyor işte çünkü hala borçlarımızın bir çoğu duruyor ve üstüne üstlük kendisi düğünde takılan bütün takılarımı da aldı bazısını benden gizli bazısını ben verdim hiçbir şey kalmadı yani. ve bundan ne onun ailesinin ne de benim ailemin haberleri yok ( bizimkilerin haberi olsa çok kötü olur gerçekten ) ikimizde birlikte olabilmek evlenebilmek için çok çaba sarf ettik ben ailemi aldım karşıma beni sevdiğinden hiçbir şekilde şüphem yok hatta beni üzmemek için elinden ne geliyorsa yapar ama işte bunu bir türlü bırakamıyor anladığım kadarıyla irade zayıflığı var. bunu nasıl yenebilirim bir fikri olan var mı