Eşimin ataerkil oluşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sende kendine yap ona yapma madem yardim etmiyor eve günlük yardımcı alsın o ne öyle be kafasına geçiririm o sofrayı ne şımarık ya

Haydi evlenmeden anlamadınız diyelim. Ama 3 yıllık evlilikte bulaşıklarını makineye koymasını ilk defa 2 ay önce istediyseniz adam da bir şaşırmıştır

Adam "geri zekalı "değilse bulaşığını makinaya koyabilir kalkıp kendine çay yapabilir Bunları yapınca erkeklik elden gitmez,mesele siz bu adamı bir ömür çeker misiniz?
Kusura bakmayın bu adam bir gecede böyle olmadı bile bile kabul etmişsiniz hastalık olur doğum olur(aman ha) bu adam bildiğin camış gibi yatıp sizden hizmet bekleyecek,cinnet perilerim geldi:):):)

Herkese merhaba.

Bu sizin hatanız. Bile bile lades.

Benim annemler doğulu, anneannem dayılarıma asla ev işi yaptırmamıştır ama evlendiler ev işi yapıyorlar, yemek bulaşık çocuk bakımı ne varsa. Babamlar karadenizli, tüm erkekler ev işinden az çok anlar.

şu adamları bazı kadınlar bu hale getiriyor.
tartışırkende çok ataerkilsin falan mı diyorsunuz? kendilerini erkek zannedip iyice ellerini bişeye sürmezler öyle.
kalkıp çayını almaktan imtina eden adama amma ataerkilsin denmez amma eblehsin denir.

konuyu güya silmişsiniz ama ben yine de yorum yazayım.
Öyle bir dang*lağı boşadım ellerime sağlık olsun. Başlarda bu yönünü göstermemişti. Zaten çok kısa flört yaşamıştık evlenince fark etmiştim. Tabii tek sebep bu değildi ama boşadım.
Şimdiki eşim şuan ben bu yorumu yazarken bebeğimizi uyutuyorum o da sağolsun mutfağı topluyor. Çünkü ben de öyle bir evde büyüdüm. Benim aile yapıma uygun olan erkeğin eşine yardım ettiği bir aile şekli. İlkinde fark etseydim asla sırf bu sebeple evlenmezdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…