- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
Hesap pasif diye goremedim de eski konulariniEvet bu konu fake kendisi itiraf etmişti zaten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hesap pasif diye goremedim de eski konulariniEvet bu konu fake kendisi itiraf etmişti zaten![]()
OFF ARTIK COK SIKTINIZ.
BIR KAC GUN SONRA ACIKLICAKTIM AMA MADEM KI ARTIK YAVAS YAVAS OLAYI ANLAMAYA BASLADINIZ ITIRAF VAKTI GELDI ÖYLE DEGIL MI ? :)
BU ISSIZ GUNLERIMDE SIZ COK DEGERSIZ BOS BELESLER BENI VE ARKADASIMI EGLENDIRDINIZ COK GUZEL TROL YAPTIRDINIZ COK ICTEN TEŞEKKÜR EDERIM :)
AKA ARTIK ISE BASLIYORUM VE VAKTIK OLMICAK :)
KONULARLA KENDI HAYATIM ARASINDA EN UFAK BAĞLANTI BILE YOK ICINIZDE MERAK KALMASIN.
RESMEN MAHALLE DEDIKODUCU KADINLARI BILE GECENLERINIZ VAR :) SADECE SIZE ACIDIM VE TABIKI KAHKAKA ATARAK GULDUM HAHAHA :)
FAZLA UZATMAYA GEREK YOK DEGIL MI VEDALAR KISA OLANI MAKBUL OLURMUS :)
OH BE RAHATLADIM RESMEN SIZIN GIBI BOS KOCA MERAKLISI EGO KENDINI BEGENMIS INSANLARIN ICINDE NIYE DAYANDIM ACABA BU KADAR :)
KENDIME EN BUYUK CEZAM BUYDU SANIRIM.
SIMDI OTURUP GELECEK YORUMLARI OKUCAM TABI SACMA UYELIGIMI IPTAL ETTIKLERI ZAMANA KADAR :)
COGU KONUDA COCUGUNUZA BAN YEDIRDIM YA ONLARDA HEDIYEM OLSUN HAHAHHA HADI BYE BYE SEKERLER ÖPTÜM TEK TEK :)
SUNUDA SOYLEMEDEN EDEMICEM HANI OLMAYAN ESIM GECEN BANA FOTO ATTI DIYE KONUM VARDIYA. ORDA YOK SARISIN KADIN GORDUK YOK MOR RUJU VAR YOK SIYAH OJESI VAR DIYENLER O ARABADA 4 KISI VARDI VE HEPSI ERKEKTI. O OJELERI RUJLARI NERDEN UYDURDUNUZ BILEMICEM AMA BURAYA CIDDI CIDDI KONU ACAN OLURSA DIKKAT ETSIN. RESMEN KISKANC FESAT INSAN DOLU. AYRILSIN DA KONU ACSIN BIZEDE EGLENCE CIKSIN DIYE BEKLIYORLAR. BELKI GOREN OLUR :)
Kuzu az önce baktım uykusuzluktan gözüm seçmedi gündüz gözüyle bakcam yarın
Konu fakemis zatenKuzu az önce baktım uykusuzluktan gözüm seçmedi gündüz gözüyle bakcam yarın![]()
Şoför biraZ irice bi adam yanındaki de kadın dizlerinin üzerine çantayı koymuş sapından tutuyor çünkü arabaya binince bende öyle oturuyorum. Adamın nişanlısıyla eşya bakması olağan bi durum niye erkek kardeşi diye ısrar etti nişanlısı kadın derse kızacağınızı mı düşündü bilemedimKızlar iyi akşamlar.
Geçen yaşadığım ve hala aklımi kurcalayan konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Konularimi bilip merak edenler icin soyluyorum. Eşimle 1+1 evde oturuyoruz. Bizim şehir öğrenci şehri ve eşyalı apartlar çok sayıda. Bizde yurt dışına gidene kadar böyle idare ediyoruz.
Geçen gün eşim sabah bir kac işlerini halletmek icin sabah çıktı evden. Bana da dedi ki oglen seni aliyim fotograf cektirme vs gibi islerimiz vardi yapalım dedi. Tamam dedim gitti.
Öğlen saat 2 oldu.
Aradı.
Abi bildiği arkadasinin nişanı vardı. Çağırmış. Beyaz Eşya alıyormus arkadaşı eşimin de tanidigi var gelir misin yanimda demiş.
Bende tamam madem dedim. Foto kacmiyor sonucta aksam sa cekiniriz.
Esimde tamam dedi hem aksam yemek sozum olsun sana dedi.
Ee aksam da oldu. Saat oldu 7-8 gibi.
Bu sefer ben aradim. Bir kac saat isim daha kaldi mobilya vs daha bakiyor arkadasim dedi. Ona da tamam dedim.
Zaten ben cok uzun yillar taniyorum eşimi. Hic bir şekilde onu sıkmam. Cok rahattir.
Saat oldu 9. Ben zaten artik dışarı cikmayi aklimdan cikardim bu saatten sonra fotoğrafçı kalmaz.
Ama esim whatsapp tan durduk yere bir foto atti.
Arabadayiz beni birakcak abi merak etme diye.
Ama sorun tak burda kizlar. Foto da yan koltukta oturan sanki bana kadin gibi geldi.
Sordum degil abimin kardesi erkek o dedi. Bir daha sormadim sormam zaten.
Hayir kadın da olsa benim bir sey demeyecegimi bilir. Ama ben orda kadin varmis gibi görüyorum bana degil diyor yalan mi söylüyor acaba. Yalani asla affedemem.
Not: Hic bir zaman benimle planını bozup baska kisilerle vakit gecirmemisti. Buda benim kafami kurcaladi. Fotografa bakip yorumlarinizi bekliyorum kizlar.
Konu ve sahibi fake :)Şoför biraZ irice bi adam yanındaki de kadın dizlerinin üzerine çantayı koymuş sapından tutuyor çünkü arabaya binince bende öyle oturuyorum. Adamın nişanlısıyla eşya bakması olağan bi durum niye erkek kardeşi diye ısrar etti nişanlısı kadın derse kızacağınızı mı düşündü bilemedim
Ben yaptimBu konu neden hortladi yine yaw
Yan koltukta ben ne çanta, ne kürklü şapka, ne saç göremiyorum:)Ben yaptimGecenlerde benzerlerde okumustum bunu. Bibi de fake deyince bir daha buldum cikardim :)