Esimin ayrimciligi

Syhoya

Aşıkla maşukk
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
1.747
3.450
83
32
Merhaba hanimlar 3 yillik evliyiz. Kayinvalidemlerin egede yazligi var ve yazlari 5 ay ordalar. Birlikte calisiyoruz kv ile o yazlari burda yokken isleri ben yurutuyorum. Evlendigimzden beri bayramlar hep yaza denk geldi ve hep biz orda gecirdik ama son iki gidisimizde kv cok canimizi sikti. Biz aksamlari gezmek istiyoruz, takilmak istiyoruz; bozuluyor hep birlikte olalim istiyor ama bizde tatile gidip evde oturup tv izleyerek gecirmek istemiyoruz. En son yemege gittik ogle vakti telefonda orda oldugumuzu ogrenince bozuk atti biz eve donunce oda yemege cikmak istedigini soyledi onlarla bidaha ciktik vs vs. Yani surekli trip yiyoruz diken ustunde onlar nasil istiyorsa oyle tatil yapiyoruz. Bende bu sefer gitmek istemedim. ayrica durumlari bizden cok daha iyi olmasina ragmen surekli bizim arabamizi evimizi tatile gitcegimiz yerleri konusup laf soktular gecen gidisimizde ve esim bile cok bozuldu simdi sanki hic bunlar yasanmamis gbi davraniyor. Biraz once benim yuzumden burda kaldigini, benim onun ailesinin yanina gitmedigmi ama yarin tum gunu benim annemlerle gecirecegimizi soledi. Cok alakasiz bi sekilde sonrasinda annen dogumda zaten gelip bide cocuga bakicakmis dedi. Onun annesi ben bakamam bana guvenmeyin dedi bu arada. Baya bi kavga ettik. Evlendigimizden beri surekli onun anne ve babasiyla tum ozel gunlerimiz bayramlar tatiller dogum gunleri. Annemle bir kere kahvaltiya gittik bu zamana kdr bu haksizlik degilmi? Annemde huzursuzluk cikmasin diye hala gitseydin keske kizim diyo. Cok uzuluyorum. Hamileyim diye bulasik makinesi bile bosaltttirmayan adam konu annesi olunca aglayip zirla banane diyor :(

Oooo hala annesinin memesinden düşmemiş bir erkek daha...
Üzgünüm ama eşiniz ailesine kendi kararıyla tepki göstermedikçe sizin söylediğiniz herşey, yaptığınız her hareket ona batacak.

Oooo hala annesinin memesinden düşmemiş bir erkek daha...
Üzgünüm ama eşiniz ailesine kendi kararıyla tepki göstermedikçe sizin söylediğiniz herşey, yaptığınız her hareket ona batacak.
Zaten sinir oldugum konu da o bana konusacagina annesi gitmiyoruz diye trip attiginda gecen sefer yaptiklarini ona soyleyip bu sefer ondan dolayi gelmiyoruz dese belkide kendini duzelticek. Kadin zaten prenses goruyro kendini hep ilgi onda olsun istyor hep onunla gezilsin tozulsun resimler atilsin.

Back
X