Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin babası, eşime ben ve ailemi kastederek paranı onlara mı yediriyorsun demiş. Eşim arkamda her zaman babasına kızdı ama ben ne yapmam lazım bunu kendime yediremiyorum. Aileme söylemeli miyim?
Eee eşi yiyecek parayı kim yiyecek ki başka?Eşimin babası, eşime ben ve ailemi kastederek paranı onlara mı yediriyorsun demiş. Eşim arkamda her zaman babasına kızdı ama ben ne yapmam lazım bunu kendime yediremiyorum. Aileme söylemeli miyim?
Zoruma giden de ailemi kastetmesi gerçekten.Eee eşi yiyecek parayı kim yiyecek ki başka?
Bunu size kim söyledi, ailenizi niye kastediyor ki durduk yerde?
Siz bir şey demeyin bence gerek yok ailenize falanda söylemeyin bence.
Bunlar nasıl bir kafada ya kim yiyecek başka Allah ıslah etsinKızzzzz benimde kv çalıştığın kazancını karına yediriyorsun hep demiş eşime![]()
İşte boş beleşe konuşuyorlar gram umrumda değil inan kiBunlar nasıl bir kafada ya kim yiyecek başka Allah ıslah etsin
Siz gerçeği biliyorsunuz sonuçta, boşverin zorunuza gitmesin hiç.Zoruma giden de ailemi kastetmesi gerçekten.
Ben tesadüf olarak duydum eşim babasıyla bu konu hakkında tartışırken.
Kime yedircektiKızzzzz benimde kv çalıştığın kazancını karına yediriyorsun hep demiş eşime![]()
İşte laf olsun da oglumu nasıl doldurayım da huzur kacırayım cinstenKime yedircekti
La havle la havle la havle
İşte laf olsun da oglumu nasıl doldurayım da huzur kacırayım cinsten![]()
Aminnn inşallahAllah bunlara önce vicdan sonra akıl fikir versin
Her şeyi annenize söylemek zorunda mısınız?Ne alaka?Ne yapsın kadın?Babasıyla mı tartışsın?Sizi mi savunsun?Çocuk gibi anneme söylemeli miyim demeniz ilginç.Eşimin babası, eşime ben ve ailemi kastederek paranı onlara mı yediriyorsun demiş. Eşim arkamda her zaman babasına kızdı ama ben ne yapmam lazım bunu kendime yediremiyorum. Aileme söylemeli miyim?
Hayır tabii ki sen unutursun eşin unutur ailen unutmaz durduk yere ortalığı karıştırma eşin arkanda durmuş işte yeterli bazı konularda hiç oralı olmayın ciddiye alıp biliyor gibi bile davranmayın bu tarz sıkıntılı tiplerin amacı zaten karşıdakini huzursuz etmektir ne kadar huzursuz olduğunuzu görürse o kadar dozunu arttırır hiç eşin sana söylememiş gibi takıl baktın sana doğrudan bi gün saldırdı eşimden aldığın pay yetmedi herhalde de geç böyle terbiyesiz insana arsız yüzsüz olcan böyle yüzüne yüzüne gülüp geçiceksinEşimin babası, eşime ben ve ailemi kastederek paranı onlara mı yediriyorsun demiş. Eşim arkamda her zaman babasına kızdı ama ben ne yapmam lazım bunu kendime yediremiyorum. Aileme söylemeli miyim?