- 1 Mayıs 2011
- 715
- 292
- 358
- Konu Sahibi Mutluluk_dukkani
Ne demek bacım para veremem dersem kızar diye! Çalış para getir, evi çekip çevir, gece gönlünü yap, ailesine para yetiştir eee sen nesin eş mi köle mi?
Bende gerçekten ihtiyaçları olsa verirdim ama kayınpeder bizden isterken hiçte ihtiyacı yoktu 3 yerden kira geliri 2 maaşı vardı eşim o zaman asgari ücretle başlamıştı işe asıl onun bize destek olması gerekiyodu vermedim vermemde çünkü eşimin evi dedikleri evin kirasını bile alıyo bizim başka evimiz var diye onu bile helal etmiyorum yemekten 150 kg oldu ölüp gitcek zaten bigün. 2,5 sene çocuğumuz olmadı dr dr gezdik ben ameliyat oldum 1 kez demedi paranız varmı gittim devlet hastanesinde çok kötü şartlarda hayvan muamelesi görerek ameliyat oldum torun torun diye kafamı yediler 6,5 aylık hamileyim daha 1 patik almadılar iyiki bende o zamanlar vermemişim zaten kat kat çıkardı hakkımızı yiye yiye. Şimdi durumumuz düzeldi eğer iyi insan olsalardı ben onların alışverişini bile yapardım harçlık verirdim ama kendisi kaybetti kayınpeder yoksa kayınvalide iyidir aslında.
Arkadaşların dediği gibi başka bi masraf çıkar araba ev gibi yada bebek istiyorum de hatta işinden memnun değilsen çık gitsin biraz sıkıntı çekip anlasın.
Senin çektiklerin de çok zormuş canım :2: Allah iyi insanlara bir kapı açıyo bi şekilde. dua ediyorum bende...Allah yardımcımız olsun.. Benim işimden ayrılmam mümkün değil çünkü devlete bağlıyım ..
bebek istiyorum desem kabul eder çünkü annesigilde istiyo onun masrafı ne olur ki der :2:
Son düzenleme: