- 2 Ekim 2023
- 75
- 11
- 8
- 24
- Konu Sahibi yildiz2472
3 yıldır evliyim çocuk yok sevdıgım insanla evlendım mutlu olmak için ama bana kabus gibi günler yaşattı , geçen sene ma*de kullandığını öğrendim (es*rar, cigara) ara sıra dışarı çıkıp eve geldıgınde gözleri kızarıp sürekli baygın oluyordu itiraf ettirdim içtiğini oda bidaha yapmıycam dedi bana zararı yok sürekli uyukluyor mayhoş gibi ama onun adına üzülüyorum neyse aylardır bişey kullanmıyordu ta ki geçen haftaya kadar. İçmesini geçtim ablalarından kuzenınden 3 bin gıbı rakamlarda kaç kez para istemiş dünyam başıma yıkıldı. Bu paraları niye çektin bizi niye rezil ettin diye sorduğumda hep birine borcum var diye geçiştirdi tefecilere bulaştı diye çok korkuyorum o illeti almak için mi borç istedi acaba bilemiyorum. Aileler uyardı eşimi, herkesle kötü oldu yapma etme oğlum diye kaç kez konuştular, ben bişey yapmıyorum diye geçiştirdi ve hep konu kapandı. Ama ben hergün eve içmiş şekilde mi gelecek şüphesıyle yaşamaya başladım. Belki düzelir diye ilk seferinde hep destek oldum ama bugün yine içmiş şekilde geldi. İçimden ses boşan dıyor diğer tarafım bırakmasına destek ol diyor. Yardım istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum bu illeti bırakması mümkün mü ya da kendimi yormadan artık boşanmalı mıyım diye düşünüyorum fikirleriniz neler sağlıklı düşünemıyorum psıkolojım bozuldu