- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
- 53
- Konu Sahibi Kanatlarimruhumda
-
İkimiz de öğretmeniz okuldan gelip yatar geneldeÇalışmıyor mu eşiniz? Gece oyunda gündüz uyuyor anlamadim. Oyun bağımlılığı için terapiye gidiyor artık insanlar. Ciddi bir problem. Saat sınırlaması koyun. Şahsen buna bile sinir olurdum. Telefondaki okey oyununa bile tahammül edemiyorum. Evdeki oyunları filan bir cinnet ile çöpe atın en olmadi.
Öğretmeniz ama işte de olsa telefonundan Bağlanıyor oyunaeee işe gitmiyor mu
merhaba arkadaşlar . 3 yıllık evliyim bi kızım var...nişanlılık zamanlarından beri eşimde bilgisayar oyunu bağımlılıgı var..önceleri evlenince değişir diye düşünmüştüm ama olmadı sonra çocuk olunca azalır sandım ama aksine zaman geçtikçe daha. Da artıyor...gece 3-4 e kadar oyun oynuyor uyuma işini de gündüz yapıyor yani bebeğim ve ben uyanıkken ..anlayacağınız birlikte geçirdiğimiz vakit çok az...bunu. Yanında bi de tesbih merakı başladı...gizli gizli açık artırmalara katılıp tesbih alıyor..durumumuz çok iyi olmadığı için kendisini uyarmıştım bu konuda ama bugun yine almış bikaç tane 165 tl civarında...mesajları yakalamasam haberim olmayacak .. İki sorundan da defalarca boşanma noktasına geldik.aileler ve çocuk için bir aradayız..sizce ne yapmalıyım
Gunde kac saat oynuyo peki?bi cok adamda bu sorun var malesef kimi netten kadinlarla konusarak yapiyo kimi oyun oynayarakmerhaba arkadaşlar . 3 yıllık evliyim bi kızım var...nişanlılık zamanlarından beri eşimde bilgisayar oyunu bağımlılıgı var..önceleri evlenince değişir diye düşünmüştüm ama olmadı sonra çocuk olunca azalır sandım ama aksine zaman geçtikçe daha. Da artıyor...gece 3-4 e kadar oyun oynuyor uyuma işini de gündüz yapıyor yani bebeğim ve ben uyanıkken ..anlayacağınız birlikte geçirdiğimiz vakit çok az...bunu. Yanında bi de tesbih merakı başladı...gizli gizli açık artırmalara katılıp tesbih alıyor..durumumuz çok iyi olmadığı için kendisini uyarmıştım bu konuda ama bugun yine almış bikaç tane 165 tl civarında...mesajları yakalamasam haberim olmayacak .. İki sorundan da defalarca boşanma noktasına geldik.aileler ve çocuk için bir aradayız..sizce ne yapmalıyım
Min 5 saat ama bilgisayarı 7/24 açıktırGunde kac saat oynuyo peki?bi cok adamda bu sorun var malesef kimi netten kadinlarla konusarak yapiyo kimi oyun oynayarak
Çok garip geliyor banada oyun bağımlıligi kuaforum bu yuzden bosandi dukkana gideriz yerinde yok evden cagirirlar vs ne adamlar var hayatları akip gidiyor boşunaOyun bağımlılığı kolay atlatılır bi mevzuu değil maalesef durumu bile bile evlendiğiniz için kusurabakmayın siz suçlusunuz, yetmemiş bi de bu sorumsuz adama öocuk yapmışsınız hem de düzelir telaşıyla.
7 yıllık ilişkimi nişana 1hafta kala bitirmiştim bu online oyun bağımlılığı yüzünden aklıma o geldi, üzerinden 15 sene geçti hala oynuyormuş, değişmez çünkü.
Nişanlıyken oynardı ama bağımlılık olarak görmedim onu..üniversite bitmişti atama bekliyordu stres atıyordu vs hep bi bahanesi var zaten ..çocuk meselesine gelince o asla eşim düzelsin diye yapışa. Bi hareket değil . O oyun oynarken ben kenarda onu bekleyemem hayatıma devam etmem lazım.anne olmak için sonun oyununun bitmesini bekleyemezdım .şuan kızımla çok güzel vakit geçiriyorum onun oyununu kafama takana kadar kızımla ilgileniyorumEşiniz oyuna bağımlıymış,sizde bunu bile bile ona.
Eğitimli ve öğtetmen olmuş ayakları üzerinde duran biri olarak,böyle biriyle evlenip üzerine düzelir diye çocuk yapmışsınız.
Size ne akıl verebilirim hiç bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?