Eşimin bağımlılıkları ve yalanları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kanatlarimruhumda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
391
739
53
merhaba arkadaşlar . 3 yıllık evliyim bi kızım var...nişanlılık zamanlarından beri eşimde bilgisayar oyunu bağımlılıgı var..önceleri evlenince değişir diye düşünmüştüm ama olmadı sonra çocuk olunca azalır sandım ama aksine zaman geçtikçe daha. Da artıyor...gece 3-4 e kadar oyun oynuyor uyuma işini de gündüz yapıyor yani bebeğim ve ben uyanıkken ..anlayacağınız birlikte geçirdiğimiz vakit çok az...bunu. Yanında bi de tesbih merakı başladı...gizli gizli açık artırmalara katılıp tesbih alıyor..durumumuz çok iyi olmadığı için kendisini uyarmıştım bu konuda ama bugun yine almış bikaç tane 165 tl civarında...mesajları yakalamasam haberim olmayacak .. İki sorundan da defalarca boşanma noktasına geldik.aileler ve çocuk için bir aradayız..sizce ne yapmalıyım

Çalışmıyor mu eşiniz? Gece oyunda gündüz uyuyor anlamadim. Oyun bağımlılığı için terapiye gidiyor artık insanlar. Ciddi bir problem. Saat sınırlaması koyun. Şahsen buna bile sinir olurdum. Telefondaki okey oyununa bile tahammül edemiyorum. Evdeki oyunları filan bir cinnet ile çöpe atın en olmadi.

İkimiz de öğretmeniz okuldan gelip yatar genelde

eşiniz malesef hiçbir işe yaramayan ve aileye zarar veren takıntılar edinmiş. ileride çocuğun da zarar görmemesi adına iyice düşünüp taşının derim ben. önümüzdeki yıllarda daha büyük takıntılar problemler çıkabilir. zaten adam varla yok arası.

Kötü giden evlilikler emin olun çocuk olduktan sonra çok daha kötüye gidiyor
çünkü cocuk evliliği çok yıpratıyor sağlam evlilikler bile sarsılıyor yeri geliyor
benim de 2 yaşında bir oglum var yanlış anlaşılmasın lakin böyle çocuk cok ağır bir sorumluluk
bazı kadınlarımız bunu anlayamıyor cocuk olduktan sonra düzelir umudu ile birde mutsuz bir evliliğe cocuk dahil oluyor bu nedenle çok üzülüyorum.
ben olsam kırardım o bilgisayarı. cinnet geçirir parçalardım yanı. öyle saçmalık olmaz. evlilik böyle birşey değil evi resmen otel gibi kullanıyor herhalde.
bence oturup ciddi ciddi konusun sizi kaybedebileceğini idrak ettirin ona gerekirse aile büyükleri girsin devreye..
baktınız düzelmiyor , bir süre ayrı kalın eğer bu süre zarfında zaten düzelmesse böyle gelir gider .
eğer ben boşanamam ayrılamam derseniz onu umursamayacaksınız kendiniz cocugunz ve cevreniz ile mutlu olmaya çalışacaksınız ama buda çok zor.

Oyun bağımlılığı kolay atlatılır bi mevzuu değil maalesef durumu bile bile evlendiğiniz için kusurabakmayın siz suçlusunuz, yetmemiş bi de bu sorumsuz adama öocuk yapmışsınız hem de düzelir telaşıyla.

7 yıllık ilişkimi nişana 1hafta kala bitirmiştim bu online oyun bağımlılığı yüzünden aklıma o geldi, üzerinden 15 sene geçti hala oynuyormuş, değişmez çünkü.

İnşallah artık düzelmeyeceğine inanmışsınızdır.
Hadi kendinizi kandırdınız da o bebeğe nasıl acımadınız,aklım almıyor.

Benım eşimde oyun bağımlısıydı .
Ben bunu kendımde bağımlı olarak atlattım ..

Gttim kendıme laptop alıp onun oynundan satın aldım .
Oyuna para yatırdım .
Çokta güzel kademelere geldim .
Çar sattım .
Sonra bir gün eşim bırakalım buoyunu sadece oyunda konusuyoruz dedı. 1 ay daha süründürdüm öyle bıraktım .

Çocuk olmasa bunu önerıcem ama . Çocuğun var.

- Tesbih konusuuna gelırsek. Sende açık arttırmadan ona sormadan bişeyler al .

huzursuz evde büyüyen çocuk inanın daha sağlıksız oluyor.
Eşinizin acilen değişime ihtiyacı var, kabul etmiyorsa da ya bu deveyi güdeceksiniz ya da....

Çocuğu düzelmesi için istemedim tabiki . Nişanlıyken bağımlı olduğunu anlamadım arada oynatım diyordu aynı evin içine girince farklı oldu her şey.

Gunde kac saat oynuyo peki?bi cok adamda bu sorun var malesef kimi netten kadinlarla konusarak yapiyo kimi oyun oynayarak

Bugün esim bana "elinden telefon düsmüyor son zamanda" dedi (ki hakli)
Cevabim su oldu: "senin gibi iste. Senin elinden düsersen benimde elimden düser."
O: "bn haber okuyorum"
Ben: "bende hber okuyorum. En azindan bana bisey dediginde ben duyuyorum senden bi tepki bile gelmiyor"

Bu diyalogdan sonra esim elinden telefonu birakti. Bundan sonra telefonda cok ugrasmicam dedi.. bakalim artik :) insallah sözünde durur.

Eşiniz oyuna bağımlıymış,sizde bunu bile bile ona.
Eğitimli ve öğtetmen olmuş ayakları üzerinde duran biri olarak,böyle biriyle evlenip üzerine düzelir diye çocuk yapmışsınız.
Size ne akıl verebilirim hiç bilemedim.

Çok garip geliyor banada oyun bağımlıligi kuaforum bu yuzden bosandi dukkana gideriz yerinde yok evden cagirirlar vs ne adamlar var hayatları akip gidiyor boşuna

Nişanlıyken oynardı ama bağımlılık olarak görmedim onu..üniversite bitmişti atama bekliyordu stres atıyordu vs hep bi bahanesi var zaten ..çocuk meselesine gelince o asla eşim düzelsin diye yapışa. Bi hareket değil . O oyun oynarken ben kenarda onu bekleyemem hayatıma devam etmem lazım.anne olmak için sonun oyununun bitmesini bekleyemezdım .şuan kızımla çok güzel vakit geçiriyorum onun oyununu kafama takana kadar kızımla ilgileniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…