- 24 Ekim 2022
- 19
- -1
- 1
- 26
- Konu Sahibi bahtsizbedeviiiii
-
Arada internetten bana başkalarının cinsel uzvunu atıp kendisininkiyle kıyaslıyor. Benimki daha iyi degil mi diyor.
bazen aklıma gösterdiği fotoğraflar geliyor.
Neden derdimizi de mi anlatmayalimOfffff sikayet ediyorum seni.
Bugün de Bahtsız Bedevi’nin Konya ovası kocasına yakalımArada internetten bana başkalarının cinsel uzvunu atıp kendisininkiyle kıyaslıyor. Benimki daha iyi degil mi diyor.
Ne demek istediginizi anlamadimBugün de Bahtsız Bedevi’nin Konya ovası kocasına yakalım
Bayağı genişmiş diyorum, eşinizin mezhebi.Ne demek istediginizi anlamadim
Bamyanın hakkına girmeyinEşim cinsel uzvunu kompleks haline getirdi. Arada internetten bana başkalarının cinsel uzvunu atıp kendisininkiyle kıyaslıyor. Benimki daha iyi degil mi diyor. Ben ona elimden geldiğince destek oluyorum memnun olduğumu söylüyorum ama içten içe bana küçük geliyor. Sanırım bunu tepkilerimden anladığı için benimle bazen yatmak istemiyor erteliyor. Sizce bu durumu çözmek için ne yapabilirim cinsel hayatımız çok azaldı bazen aklıma gösterdiği fotoğraflar geliyor. Çocuk yapmak istiyorduk ama hevesim kalmadı.
Bu erkekler salak yaBahsizbedevi siz bahtlibedevi beyin esi misiniz? Konyali ve 1,87m biri olabilir misiniz?
AnlamadımBirazdan çöle gönderirler sizi.Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?