esimin bana el kaldirmasindan korkuyorum

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
selam kizlar ablalar evet baslikta gordugunuz gibi esimin bana el kaldirmasindan korkuyorum neden seni hergun dovuyormu diyeceksiniz hayir asla hatta bana asla el kaldirmadi evliligimizden bu yana.. eee derdin ne derseniz anlatayim..esimle aram cok cok iyi saolsun kolay kolay bir dedigimi iki etmez ama tek sorunu var uyandirilmak melek olan adam onu uyandirmak istedigimde deliye donuyor emde oyle boyle degil annem gelse tanimam diyor ve bende benim ailemin yaninda calistigi icin onu uyandirmak zorundayim sureklii annem yada babam beni ariyor hadi gelsin diyor ve ben esimi uyandirirken surekli korkarak uyandiriyorum kiyamet kopacak diyee.. neyse gecenlerde bigun yine uyandiriyordum o kadar sinirlendiki kalkmak istemiyorum ara soyle falan diyor tabi babamda sinirli babam biyandan bana soyle kalksin gelsin isinin basina diyor ikisinede birsey diyemiyorum herneyse uyandirmaya calisirken cok sinirlendi elini kaldirdi bana ama indirmedi o eli ben agladiim bana vuracaktin dedim biliyorsun uykuluyken ne yaptigimi bilmiyorum dedi ve ozur diledi neyse surekli er uyandirmamda bi tartisma oluyor bugun yine babam ariyor acil is var gitmesi lazim o telefonu firlatiyor ben babam kizacak diye acamiyorum telefonu neyse actim tabi babam kizdi birton kaldir su kocani diye Aksine bugunde uyumadan oncee sakin beni uyandirma arasalar bile dedi ama onemli bi is babam kiziyor falan neyse ben uyandirmaya calisiyorum ama bi kavga kiyamett yine el kaldiracakti nerdeyse ama denemedi cok uzuluyorum boyle olunca esi boyle 0lan varmi o bana el kaldirirsa bosanmaya kadar gider asla kabul edemem boyle birseyi ve bu yuzdden cok korkuyorum bu kadar severken bu kadar iyiyken hersey bi pis huyu yuzunden bana el kaldirir diye ozur dilerim cok uzun oldu yorumlarinizi bekliyorum ne yapmaliyim bilemedim

arkadaşım öncelikle gözlerim kanadı yazı karakterinin şeklinden dolayı hem büyük hem kalın hem kırmızı hemde altı çizili.
eşte uyku problemi gerçekten büyük bir sorun ben de yeni evliyim eşimde de uyku problemi varmış gecenin bir yarısı kahkaha atıyor konuşuyor yada bağırıyor, uyanmış gibi davranıyor gözlerini açıp benimle konuşuyor fakat sabah hatırlamıyor inanır mısın geçen akşam uyuyordu babası aradı 3 dk konuştu sabah hatırlamadı. bilmiyorum ki ne yapmalı bu adamlara :/

selam kizlar ablalar evet baslikta gordugunuz gibi esimin bana el kaldirmasindan korkuyorum neden seni hergun dovuyormu diyeceksiniz hayir asla hatta bana asla el kaldirmadi evliligimizden bu yana.. eee derdin ne derseniz anlatayim..esimle aram cok cok iyi saolsun kolay kolay bir dedigimi iki etmez ama tek sorunu var uyandirilmak melek olan adam onu uyandirmak istedigimde deliye donuyor emde oyle boyle degil annem gelse tanimam diyor ve bende benim ailemin yaninda calistigi icin onu uyandirmak zorundayim sureklii annem yada babam beni ariyor hadi gelsin diyor ve ben esimi uyandirirken surekli korkarak uyandiriyorum kiyamet kopacak diyee.. neyse gecenlerde bigun yine uyandiriyordum o kadar sinirlendiki kalkmak istemiyorum ara soyle falan diyor tabi babamda sinirli babam biyandan bana soyle kalksin gelsin isinin basina diyor ikisinede birsey diyemiyorum herneyse uyandirmaya calisirken cok sinirlendi elini kaldirdi bana ama indirmedi o eli ben agladiim bana vuracaktin dedim biliyorsun uykuluyken ne yaptigimi bilmiyorum dedi ve ozur diledi neyse surekli er uyandirmamda bi tartisma oluyor bugun yine babam ariyor acil is var gitmesi lazim o telefonu firlatiyor ben babam kizacak diye acamiyorum telefonu neyse actim tabi babam kizdi birton kaldir su kocani diye Aksine bugunde uyumadan oncee sakin beni uyandirma arasalar bile dedi ama onemli bi is babam kiziyor falan neyse ben uyandirmaya calisiyorum ama bi kavga kiyamett yine el kaldiracakti nerdeyse ama denemedi cok uzuluyorum boyle olunca esi boyle 0lan varmi o bana el kaldirirsa bosanmaya kadar gider asla kabul edemem boyle birseyi ve bu yuzdden cok korkuyorum bu kadar severken bu kadar iyiyken hersey bi pis huyu yuzunden bana el kaldirir diye ozur dilerim cok uzun oldu yorumlarinizi bekliyorum ne yapmaliyim bilemedim
Uyandırma baban işten atsın.

biraz saçmamış davranışı, nasıl kendinde olmayabilir ki vuracak kadar? babanıza söyleyin o zaman biraz idare etsin, huzurundan önemli değil ya ? akşamları da geç çıkar, olur biter

ya arkadaşım senin bizim gözlerimize kastın mı var? gözüm aktı klavyeye, bu ne yav?
bırak allah aşkına. kazık kadar adamlar, girme aralarına. kendi aralarında halletsinler, baban da arasın onu uyandırsın, uyanmazsa da kendi aralarında çözsünler, sen ne giriyon araya, derdin mi yok.
elleşme, bir kalkmaz iki kalkmaz, kayınpederden yer zılgıtı kazık kadar herif eşek gibi kurar saati kalkar ya da basar gider başka işe.

babam bana evlenmeden bıgun once dedıkı :KK70:
asla ama asla ne fızıksel ne psıkolojık sıddete ızın verme
olakı sana sıddet uygularsa sende onu bı guzel döv :KK70:
bu kadın benı dovdu dıye sıkayet etsın yerse dedı :KK70:

hep aklıma babamın bu sozu gelır
allah korusun ne basıma geldı nede bı kadının sıddet gormesını asla ıstemem
eger sız cekınıyorsanız uyandırmayın seslendım duymadın deyın
kucuk cocuk degıl kendı kendıne uyansın canını sıkma bosver

Eşiniz çok şımarık. Kayınpederi ona iş imkanı sağlamış. Zahmet edip de kalkmak zor geliyor, birde sizi azarlıyor vurma raddesine geliyor. Başka işte olsa bir gün geç gider 2 gün geç gider, ertesi gün yol verirler. Sizi bu şekilde kullanmaya hakkı yok. Konuşun onunla. Ya saatini kurup kalkıp paşa paşa gitsin gelsin. Ya da başkasının yanına işe girsin. Sizde arada kalmayın.

Koskoca adam işe gidiyorsa kalkma sorumluluğunu da alsın bir zahmet...
annesi gibi başında uyandırmayı beklemeyin!!!

kursun saatini kalksın..

Ayrıca ailenle de sen muhatap olma.. iş başka birşey o ayrı birşey.
Sorumsuzluğa devam ederse kapıya mı konur ,maaşı mı kesilir, mesai mi yapar ailen karar verir

Benim esimde çok sinirli kavgada bende korkuyorum yalan yok

Esine gelince babanla birlikte calismasin ne hali varsa görsün sorumsuz

babana durumu anlat işten çıkarsın bir kaç ay sürünsün beş parasız aklı başına gelir ..
Meydanı boş bulmuş anlaşılan kazık kadar adam sabah kalkamıyor ne saçmalık ,yerim onun sinirini lafa bak ,hatırlamıyormuş..:KK12:pehh ,bir sabah sizde onun kafasına odunu indirin körle yatan şaşı kalkar hatırlamıyorum der geçersiniz :KK59:

arkadaşım hata sende.
ben de olsam uyandırmam.
Gidince yesin fırçayı. ya da baban tavrını koysun.
ne diye arada kalıyorsun ki.
Gitsin başka iş bulsun o zaman TEMBEL HERİF.

Boşver uyandırma, kovsun bunu baban ya. Sıkaymış bir tarafını da kendi işini kuraymış beyefendi, öğlene kadar uyurdu o zaman. Hatta kış uykusuna bile yatardı.

Cidden kovulsun; görelim elin işinde aynı yüzsüzlüğü yapıyor mu...

O nasıl bir uyku sorması ayıptır..çalışıyorsa adam olacak saatini kurup kalkacak..memur olsa ne halt yiyecekti..kış uykusuna yatan ayı misali tövbe tövbe :S

başkasının yanında çalışsa ne olacaktı? patronla sen mi konuşacaktın?

telefonu eşinin baş ucuna koy. ben aranızda kaldığım için kalbim kırılıyor, sonuçta birlikte çalışan sizsiniz. baba bundan sonra eşimi ara de. aradığı zaman artık telefonu mu açmıyor ya da açıyor da kötü söz mü söylüyor; bırak aralarında halletsinler. sen arada kalma. ayrıca bu korkudan da kurtul. eşin işten atılsa bile korkuna değmez. en azından bunun bir sıkıntı olduğunu fark eder.

bırak kovulsun da görsün..oh rahata bak kayınpeder in işinde çalışsın çağırsalar da kaldırma desin kalkp işe gitmesin....hem de bide onun agrasifliğini çek böyle el kaldırmaya alışırsa birgün iner o eli .babana söyle o icabına baksın.

Esinizi ailecek bu kadar rahata siz mi alıştırdınız??
Hepimiz sabahları okul iş vs. Yerlere yetismek icin belli saatte uyanmak zorundayiz 1 olur 2 olur neden surekli ayni seyi gundeme getiriyor
Babasinin işi mi pardon?
Ayrica neden babanizin yaninda çalışıyor?

X