Eşimin bana karşı hissettikleri

Tuchee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
20
3
37
2 buçuk aydır evliyim. Eşimle işyerinden tanışıyorduk 5-6 ay gibi kısa bir sürede evlendik. Birbirmizi seviyorduk ama öyle herkes gibi de mutlu sayılmazdık, ufak tefek tartışmalarımız ve anlaşmazlıklarımız oldu. Asıl konudan bahsetmek gerekirse; eşim göreve gittiği zaman onun eski günlüğünü buldum evde. Evlenmeden önce bahsetmişti arada yazdığından ve şiirleri olduğundan. Ben de eskide kalan şeyler olduğu için açıp okuyayım dedim. Eşim eski sevdiği kızlardan bahsetmişti bana ama ben o konuları açmamasını kendisini kıskanacağımı söylemiştim(Kıskançlığımı bildiğinden günlüğünde çok özel şeylerin olmayacağını düşündüm.). O gün günlüğünü okudum ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Eski sevdiği kızlara bir sürü şiirler yazdığını gördüm kıskandım ama ergenlik dönemlerinde insanlar daha hassas ve duygusal olurlar diye üzerinde pek durmadım. Neyse en son yazılan yazı da benimle alakalıydı, benimle ilgili hayatında biri olduğunu ve benimle nasıl tanıştığını falan yazmış. Bana aşık olmadığını diğer kızlara karşı hissettiklerini hissetmediğini ama yanımda mutlu olduğunu yazmış. Benden önceki sayfada ise sadece 1 saat görüştüğü ve kendisiyle buluşmayan bir kızla alakalı o kadar çok şey yazmış ki. Şiirler yazmış onun o gülüşünü ömür boyu unutamayacağını yazmış vs. Günlüğü okuduğumu söyledim epey tartıştık, evden gitmesini istedim sonrasında barıştık ama ben üzerinden 1 ay geçmesine rağmen hep günlükte yazanları hatırlayıp tartışma çıkarıyorum. Sindiremiyorum yazdıklarını, beni sevdiğini söylerdi ama diğer kızlar gibi sevilmediğimi bilmek kalbimi çok acıtıyor unutmaya çalışıyorum ama eşim bana güzel söz söylese ya da mutlu olduğumuzda beni sadece kendisine uygun bir eş olarak gördüğünü bildiğimden üzülüyorum.

Diyecek bir söz bulamıyorum. Sonucta kocanin duygularini değiştiremezsin. Seni buyuk bir askla sevmesini bekleme bence, cunku aklı zaten baska yerlerde.

Ya bu kadarina tamah edeceksin ya da bitireceksin. Bu cvp senin kalbinde.

Zor bir durum Allah kolaylik versin arkadas

değişmiştir o düşünceleri..sevgi emektir..emek verdiniz yuva kurdunuz...olaya böyle bakın...ohooo böyle düşünülürse kimse evli kalmaz...gülün geçin...demek beni sevmiyordun şimdi seviyor musun peki diyin süslenin püslenin ve gülümseyin...bitti..uzatmayın..erkekler için biri biter biri başlar..o kadar derin düşünmüyor merak etmeyinn

valla ben olsam en güzel kıyafetiimin altına en güzel çamaşırlarımı giyip bi saç baş yaptırrım bi yere yemeğe çıkarım,en umursamaz halimi takınırım,eve gelip demek beni sevmiyosun ama mutlusun derim ve aklını başından alırım..olay budur..o erkek..kafası buna çalışıyor ..hehe napalım.

Kelin ilacı olsa başına sürer hesabı konuyu takipteyim nedense benim ilişkilerimde çoğunlukta böyle olup bu yüzen bitmiştir ne hikmetse hep benden öncekileri çok sevip sevip bana duygusuz geliyorlar bende anlamadım

can sıkıcı bir durum evet...
ama bence alışmıştır artık sana...
kırmızı bir jartiyerle ne kadar duygu yüklemesi yapılır bilemem fakat kendini toparlamaya bak...
hem sevmiyorsa sevmesin,kendine yqzık eder...böyle düşün yani :KK66:

Zamanla da aşık olabilir. Bence sürekli başı kakarak daha çok uzaklaştırabilirsiniz. Tamam çok zor ama sizi seçmiş ve sizinle evli. İnsan sevmediği bir insana güzel sözler söyleyebilir mi ? Ve o günki duygularıyla bu günki duyguları değişmiş olamaz mı ?

2 buçuk aydır evliyim. Eşimle işyerinden tanışıyorduk 5-6 ay gibi kısa bir sürede evlendik. Birbirmizi seviyorduk ama öyle herkes gibi de mutlu sayılmazdık, ufak tefek tartışmalarımız ve anlaşmazlıklarımız oldu. Asıl konudan bahsetmek gerekirse; eşim göreve gittiği zaman onun eski günlüğünü buldum evde. Evlenmeden önce bahsetmişti arada yazdığından ve şiirleri olduğundan. Ben de eskide kalan şeyler olduğu için açıp okuyayım dedim. Eşim eski sevdiği kızlardan bahsetmişti bana ama ben o konuları açmamasını kendisini kıskanacağımı söylemiştim(Kıskançlığımı bildiğinden günlüğünde çok özel şeylerin olmayacağını düşündüm.). O gün günlüğünü okudum ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Eski sevdiği kızlara bir sürü şiirler yazdığını gördüm kıskandım ama ergenlik dönemlerinde insanlar daha hassas ve duygusal olurlar diye üzerinde pek durmadım. Neyse en son yazılan yazı da benimle alakalıydı, benimle ilgili hayatında biri olduğunu ve benimle nasıl tanıştığını falan yazmış. Bana aşık olmadığını diğer kızlara karşı hissettiklerini hissetmediğini ama yanımda mutlu olduğunu yazmış. Benden önceki sayfada ise sadece 1 saat görüştüğü ve kendisiyle buluşmayan bir kızla alakalı o kadar çok şey yazmış ki. Şiirler yazmış onun o gülüşünü ömür boyu unutamayacağını yazmış vs. Günlüğü okuduğumu söyledim epey tartıştık, evden gitmesini istedim sonrasında barıştık ama ben üzerinden 1 ay geçmesine rağmen hep günlükte yazanları hatırlayıp tartışma çıkarıyorum. Sindiremiyorum yazdıklarını, beni sevdiğini söylerdi ama diğer kızlar gibi sevilmediğimi bilmek kalbimi çok acıtıyor unutmaya çalışıyorum ama eşim bana güzel söz söylese ya da mutlu olduğumuzda beni sadece kendisine uygun bir eş olarak gördüğünü bildiğimden üzülüyorum.
boşy boşuna geçmişi sırtında yük ediyorsun....

Benim esimde surekli siir yazar siir defterini bulmustum benden acirmisti oda yok edebilirdi gunlugunu gecmis gecmisde kalmistir ama üzülür insan tabiki ne kadar beraber oldunuz sevgili nisanli dönemi

çok acemısın her gun aynı seylerı onune sunarsan senden gercekten nefret eder bısey kazanamazsın yerı gelınce konus her aklına gelınce konusma

Valla yaziyorda kime yazdigi belli degil
Benim ki odun gibi hic anlamaz siirden falan:KK70:
azonce birtane yazmis onu okudum defterin arasinda valla sevdigin yaninda olsun gozlerinin icine baksan gulusunu gorsem devami yok aklimda bu kalmis bunu yazmis bazen sorarim sana yaziyorum der ya bilemiyecegim
Yine kiskanma Samirecim.. Illa birine yazmak zorunda degil ki.. Siirler sahisa yazilmadan da oluyor. Hem kim bilir belki sana yaziyordur

X