Kızlar selamlar öncelikle.Eşimle bu aralar aram hiç iyi deil.Hafta sonu bana temizlikte yardım etmediği için tartışmıştık ama ben tartışmayı uzatmamak için kaç gündür bişey olmamış gibi davrandım bugünde baktım banyoda tras olmuş her tarafı kıl yapmış.Daha yeni temizlemiştim batırdın falan dedim.Ne dedi sizce.Temizle işin ne falan dedi halbuki ben ev hanımı deilim çalışan bi insanım sonuçta.Böyle insana ben napıyım şimdi hep böyle bana bi akıl verin
Temizlemem net evdeyim ev hanimiyim benim kocam bana evdesin ne yapıyorsun temizle diye bir cümle kurdu vakti zamanında ben hizmetçi olmaya gelmedim bu eve herkes kendi pisliğinide kendi temizleyecek dedim temizlemezsen tut birini temizler dedim
demekki hiçbir şey olmamış gibi davranmanın faydası olmamış adamın canı kavga istiyor yoksa o da hiç bir şey olmamış gibi davranırdı.dursun kıllı kıllı kendinden iğrensin.
Ozaman siz de madem benim işim ev temizlemek çalışmıyorum ev hanımı olucam ve sen de bana bakmak zorundasın de..şu adamlara sinir oluyorum yaa ikiniz de çalışıyosunuz sizin ondan ne farkınız var bi de eve gel ev işi yap oldu paşamız da yatsın...
Ev hanimida olsan böyle bi cümle kuramaz. Ev hanimlarida hizmetçi değil nihayetinde. Eşinize bidaha ki sefere evlenmeden önce dagdanmi inmiş bi sorun bakalm. Killarini kendi temizlesin bi zahmet.