• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin başka bayanla konuştuğunu gördüm

eşiniz kaç yasında?
bana hiç olgun gelmedı
sizede hiç deger werdıgını dusunmuyorum konularınızdan
destek olabilecek bır ailenız varsa yanına gıdın bence belkı aklı basına gelır

eşim 1985 ben 1986 doğumluyum.evet ailem arkamda.ölene kadar arkandayım dedi.babam nisanda buraya gelecekti.salı günü çocuğumu aşı yaptırdıktan sonra babamı ararım biraz erken gelir.eşim olacak kişi de bundan sonra başını duvarlara vursun.

iyide arkadasim eski konularina baktim ..bu esinin ilk mide bulandirici hareketi degil..hepte konu kapanmis anladdigim kadariyla...durmadan tehdit ediyorsun ama ortada bir sey yok...bosan bosanma demiyorum...ama esinin bu piskinligi senden ciddi bir tepki gormemesinden kaynaklaniyor gibi geldi bana..

hicte basit birsey degil sen bir erkekle chatlessen evden atardi kimbilir.benimkide chatlesmisti ama.bir futbolcu resmiyle vucutlu falan :47::47::47:
yuzune vur.ve surt burnunu gozetlemeye devam

Erkektir yapar ne demek ya, ne demek? Nasıl bir zihniyettir bu?
Ya sizin mideniz çok geniş ya da erkeksiniz hiç kusura bakmayın. Kadınlar "erkektir yapar" deyip susacak kadar değersiz mi? Terbiyesizlik, ahlaksızlık, aldatmak her iki cinsiyeti kapsar. Kadın yapamazsa, erkektir yapar diye bir şey olamaz. Hiç kusura bakmayın.

Konu sahibine gelince sakın susup, unutmaya çalışmaya. Sen açık açık konuşmazsan, çözmeye çalışmazsan hiçbir şey değişmez. Tabi konuştuktan sonra eşin değişmeyebilir de. Ama bence sıkı bir ders verip bir şans vermelisin.

katiliyorum sana eger bu bayansa boyleleri aldatmyida hak eder ERKEKTIR YAPAR lafindan tiksiniyorum resmen:47::47::47:

eski nişanlı yetmemiş, başka arayışlara girmiş.. bu adam aldatır canım, yani şuan masumca konuşuyordum falan filan diyip seni kandırsa da aldatma potansiyeli var.. umarım çok pişman olur ve yuvası için kendini parçalar eşin.. ama affedersen hemen tekrarlanır bu arayişlari.. doyumsuzlar işte ya.. valla allah islah etsin, yeni arayiş derken karısından olacak..

az önce facebookun mesaj arşivine baktım.eski nişanlısına şu mesajı yazmış:

Sevgilinle mutluluklar sana bölmem haberin varmi ben evliyim ve bir cocuğum var.en azından beni ben oldugum için seven biriyle evliyim param bitince yerleşen biriyle degil. (ben sahte hesapla kızın adına mesaj atmıştım o da sahte hesapla cevap yazmış)

evli ve çocuğunun olduğunun farkındasın da niye arayış içindesin.kaybedince anlar artı değerimizi :47::47:

az önce facebookun mesaj arşivine baktım.eski nişanlısına şu mesajı yazmış:

Sevgilinle mutluluklar sana bölmem haberin varmi ben evliyim ve bir cocuğum var.en azından beni ben oldugum için seven biriyle evliyim param bitince yerleşen biriyle degil. (ben sahte hesapla kızın adına mesaj atmıştım o da sahte hesapla cevap yazmış)

evli ve çocuğunun olduğunun farkındasın da niye arayış içindesin.kaybedince anlar artı değerimizi :47::47:

eski nişanlısından darbe mi yemiş acaba eşiniz?

işine gelince evli, çocuk babası

işine gelmeyince özürdilemeler tatlı cadılar... tatlı cadı evli olduğunu biliyormu acaba? yada tatlı cadıyla yazısırken evli olduğunu aklına geliyormu?

eşinize ya iyi bir ders vereceksiniz yada daha çok üzülürsünüz...

Back
X