- Konu Sahibi hayalet_39
Bence de aileniz de destek oluyorsa katlanmak zorunda değilsiniz. Yol yakınken daha fazla üzülmeden...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşiniz kaç yasında?
bana hiç olgun gelmedı
sizede hiç deger werdıgını dusunmuyorum konularınızdan
destek olabilecek bır ailenız varsa yanına gıdın bence belkı aklı basına gelır
bu barağı taşıran son damlaydı.nasipse memleketime gideceğim.bu sene kpss ye girerim.
Erkektir yapar ne demek ya, ne demek? Nasıl bir zihniyettir bu?
Ya sizin mideniz çok geniş ya da erkeksiniz hiç kusura bakmayın. Kadınlar "erkektir yapar" deyip susacak kadar değersiz mi? Terbiyesizlik, ahlaksızlık, aldatmak her iki cinsiyeti kapsar. Kadın yapamazsa, erkektir yapar diye bir şey olamaz. Hiç kusura bakmayın.
Konu sahibine gelince sakın susup, unutmaya çalışmaya. Sen açık açık konuşmazsan, çözmeye çalışmazsan hiçbir şey değişmez. Tabi konuştuktan sonra eşin değişmeyebilir de. Ama bence sıkı bir ders verip bir şans vermelisin.
az önce facebookun mesaj arşivine baktım.eski nişanlısına şu mesajı yazmış:
Sevgilinle mutluluklar sana bölmem haberin varmi ben evliyim ve bir cocuğum var.en azından beni ben oldugum için seven biriyle evliyim param bitince yerleşen biriyle degil. (ben sahte hesapla kızın adına mesaj atmıştım o da sahte hesapla cevap yazmış)
evli ve çocuğunun olduğunun farkındasın da niye arayış içindesin.kaybedince anlar artı değerimizi![]()