Degil geceydi agri kesici ictim biraz,rahatlatti o yuzdenEşiniz ilgisiz ve boşbeyinli katılıyorum
Sadece tek yere takıldım neden beni doktora götür diyorsunuz, adam tınmamış, siz de diş ağrısıyla oturmuşsunuz...neden doktora çıkıp gitmediniz? Bu adam sizin veliniz değil, doktora gitmek için birinin elinizden tutması gerekmiyor ki. Kadınlar bu kadar aciz olmasınlar.
Belki o ağrıyla tek başına çıkmak istememiştir. Ben de her hastalığım da hep kendim giderim. Ama küçük çocukla zor oluyor. Hele bir gün dişçiye gittim üç yaşında ki oğlum durmadı hiç burnumdan gelmişti. H.içi çalıştığı için eşime de bırakamamıştım.Eşiniz ilgisiz ve boşbeyinli katılıyorum
Sadece tek yere takıldım neden beni doktora götür diyorsunuz, adam tınmamış, siz de diş ağrısıyla oturmuşsunuz...neden doktora çıkıp gitmediniz? Bu adam sizin veliniz değil, doktora gitmek için birinin elinizden tutması gerekmiyor ki. Kadınlar bu kadar aciz olmasınlar.
Belki o ağrıyla tek başına çıkmak istememiştir. Ben de her hastalığım da hep kendim giderim. Ama küçük çocukla zor oluyor. Hele bir gün dişçiye gittim üç yaşında ki oğlum durmadı hiç burnumdan gelmişti. H.içi çalıştığı için eşime de bırakamamıştım.
kiyaslama ornegi bana cok kotu niyetli gelmedi, gercekten bazi insanlarin hunerleri farkli boyutta olabiliyor.
Ama tabi size laf etmek amacli yapti ise cok cirkin.
onun disinda su hastalik halinde ilgilenmeyen eslere inanilmaz sinir oluyorum,
cok merhametsiz,
insanin esini hastayken bile nazlamayacaksa ne diye var ki.
Bunu demek istedimKatılıyorum
Hastayken bakanın olmayacaksa eee bu evlilik mi hayat arkadaşlığı mı yani?? Çocuk olmasa tekmeyi koyma sebebi benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?