Esimin baskasiyle kiyaslamasi

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.837
1.746
133
40
Esimin beni baskasiyla kiyaslamasindan nefret ediyorum. Zaten surekli tartisir olduk. Cocuktan sonra benimle pek ilgilenmez oldu. Gecen dogum gunumde ayni yasta oldugumuz bir bayan suslemeyi soylr yapsaniz daha iyi olurdu vs anlatiyodu hunerli bir bayan amenna. Esim de bana yavasca bak ne hunerlulervar dedi. Uc gundr konusmuyorum esimle yok sen yanlis anladin dedi ama kirildim hemde cok. Sacimi supurge etsem yaranamam boyle bir adama. Cocuk olana kadar calistim su an calismiyorum ama eminim ise girsem para getirsem degisir. Ilgilenir. Beni sevdigine artik inanmiyorum. Ne zaman hastalansam ilgilenmek yerine naz yapiyorsun yok niye dikkat etmiyon kendine der dr a dahi gotrmez kizar. Gecen dis agrimdan öldm dr a gotur dedim pzt ydi... Cuma iznliyim o gun gidelim gece gece dr a mi gidem dedi cok kotuyum dedim dis acilvar burda kizdi bagrdi goturem tm dedi kalsin dedim gitmedim kv desen onlara yakin oturuyoruz zirt pirt gelir biz gtmesek ne gelmiyonuzddr tasincam diyom esime orali olmadi.ise girersem tasinirim dedim bunalimdayim cocugumla bosanmak istemem ama sogudumm esimin bencilliginden ha arada yardm edrr bana ama oda bin lafla

Son düzenleme:
Sanırım lohusa donemindesiniz. Eşiniz sizden ilgi bekliyor siz de esinizden. Oturup güzelce konuşun.bunlar asılamayacak konular değil. Birbirinizden uzaklasmayin. Erkekler biraz geç eğitiliyor. Sizinle empati kurmasını sağlayın.

Eşimde öyleydi aşılmayacak bişey değil ben şunu anladım naza çekmeyeceksin. Kızdın diye ben dr gitmeyeceğim dersen o acıyı çeker uyursun adamda horlaya horlaya uyur çünkü canı yanmıyor. Sen o ne derse desin gideceksin oda eşşek gibi gelecek. Zamanla itiraz etmeyi bırakıyorlar. Kv mesafe koy eşinle oturup konuşun hır gür olmaz.

Eşiniz ilgisiz ve boşbeyinli katılıyorum
Sadece tek yere takıldım neden beni doktora götür diyorsunuz, adam tınmamış, siz de diş ağrısıyla oturmuşsunuz...neden doktora çıkıp gitmediniz? Bu adam sizin veliniz değil, doktora gitmek için birinin elinizden tutması gerekmiyor ki. Kadınlar bu kadar aciz olmasınlar.

İnsan hastalık da kocasından destek görmeyecekse daha ne zaman destek görür ki. Haklısınız sonuna kadar.

Kıyaslamaya gelince bende nefret ederim. Eşim tek bir kere söylemiş oldu onda da buyur kapı orda, boşa beni al onu dedim. Daha da birşey diyemedi bu konu da. Hatta arkasından şunu demiştim ben seni başka kocalarla kıyaslıyor muyum ki sen kıyaslama yapıyorsun. İşte ilk ve son oldu.

Degil geceydi agri kesici ictim biraz,rahatlatti o yuzden

Belki o ağrıyla tek başına çıkmak istememiştir. Ben de her hastalığım da hep kendim giderim. Ama küçük çocukla zor oluyor. Hele bir gün dişçiye gittim üç yaşında ki oğlum durmadı hiç burnumdan gelmişti. H.içi çalıştığı için eşime de bırakamamıştım.

kiyaslama ornegi bana cok kotu niyetli gelmedi, gercekten bazi insanlarin hunerleri farkli boyutta olabiliyor.
Ama tabi size laf etmek amacli yapti ise cok cirkin.

onun disinda su hastalik halinde ilgilenmeyen eslere inanilmaz sinir oluyorum,
cok merhametsiz,
insanin esini hastayken bile nazlamayacaksa ne diye var ki.

doktora götür ne yahu. çocuğu bırakın anneanneye/babaanneye, madem acil de var, kocanıza, gidin kendiniz.
bir başkasının becerikli olması sizin olmadığınız anlamına gelmez. o öyle siz de böylesiniz.
eğer işe girince bütün problemleriniz çözüleceğini düşünüyorsanız, çocuğunuz 2 yaşına gelmiş, eğer konuşmaya başladıysa, kreşe verip başlayın işe.

Tabi ki normali ve dogru olani aynen dediginiz gibi ama karsidaki adam takmiyorsa yapacak bir sey yok. Ben olsam madem adam evde cocugu birakir cikar giderim. Ya da sabahi beklerim, cocugu kv/anneye birakirim giderim. Adam hayirsiz belli ki.

Katılıyorum
Hastayken bakanın olmayacaksa eee bu evlilik mi hayat arkadaşlığı mı yani?? Çocuk olmasa tekmeyi koyma sebebi benim için.

Dr a kendim gidiyorum zaten demk istedgm bu kadar ilgisiz.

Evliligimizin ilk yıllarında bizde de vardı karşılaştırma eşim bunu iyi niyetli yaptığını söylerdi biz birçok kez konuştuk bu konuyu ve bunun üstesinden geldik. Ben hemen sana yaşatmami istemediğin bir şeyi bana yaşatma dedim. Ben hep evliliğimi bu söz üzerine kurdum. Eşimin bana yasatmasini istemediğim hicbirseyi ona yasatmadim. İnşallah aynı hassasiyeti eşim de gösterir. Sağlık konusunda ise eşiniz sizi goturmuyorsa bir taksi çağırıp kendiniz de gidebilirdiniz. Kadınlar olarak ayakta durmamız ve kendi sorunlarımıza çözüm yolu bulmamız gerekiyor.

İlişkide kıyas hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri. Banane onun hünerinden. Ayrıca da eşime ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…