• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin bayan iş arkadaşları

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
günaydın kızlar.şu an şu konuyla beynimi meşgul ettiğim için kendime baya bi kızıyorum .çünkü aklım bana sal akışına bırak kötü şeyler yok diyo .ama kendimi de kıskanmaktan alıkoyamıyorum.sorun eşimin iş arkadaşları.eşim bi perakende şirketinde çalışıyor.ve geç çıktıkları saaatler olabiliyor gece 2 gibi falan.ve eşimin üstü konumundaki adam da personelleri paylaştırıp evlerine bırakın diyor kendi arabamızla.ve bi kız sürekli eşimin yanına oturuyor.bu kız beni de takip ediyor instagramdan ve sadece tekli fotoğraflarımı beğenmiş benim, diğer bi durum da bu kız izinliyken bile misal maaş yatmış mı diye arar eşime sorar.ben mesafeliyimdir eşim de beni hep kısıtlar bu konularda.kendisine de sorduğumda ancak söylüyor bana böyle durumları.ben bu ara baya bi sinirleniyorum bu duruma.eşime kızınca bana onu bırak diyolar bırakıyorum.önemi oturmuş arkaya mı oturmuş ilgilenmiyorum diyo.ama ben bu denli mesafesizlikten rahatsızım

Gece nin bir yarısı yalnız mı gitsin kız?
Arkaya oturmak daha ayıp bence eşin sanki onun şöförü yani
Benide müdürüm bıraktı bir iki kez öne oturdum adam benim şöförüm mü arkaya geçicem
Gereksiz kıskançlık yapma
Eşin çok muhteşem biri değil her kız peşinde değil emin ol

Gece nin bir yarısı yalnız mı gitsin kız?
Arkaya oturmak daha ayıp bence eşin sanki onun şöförü yani
Benide müdürüm bıraktı bir iki kez öne oturdum adam benim şöförüm mü arkaya geçicem
Gereksiz kıskançlık yapma
Eşin çok muhteşem biri değil her kız peşinde değil emin ol
bana göre mükemmel .ben arkaya oturuyorum .samimi arkadaşı değilse binmesin arabaya.ben kimsein arabasına binmiyorum rica minnet binersem arkaya oturuyorum.benim görüşüm bu yönde

eşinize direk gecenin bir yarısı iş arkadaşın bile olsa bir kadınla seyahat etmenden rahatsızlık duyuyorum, sen oranın şöförüde değilsin, uygun bir dille artık kendisini bırakamayacağını kendisine söyle de....
bayan da kendi başının çaresine baksın bir zahmet..
o kadar yıllık çalışanım gecenin bir yarısı evime gittiğim çok oldu kimse beni eve bırakmadı atladım taksiye gittim, bıraktıkları az zamanda da zaten bize araç ayarladılar şöför konumundaki şahıslar bizi eve bıraktı.

uyarsana o kızı.. doldurmak gibi olmasın ama ben olsam; eşimin yanına oturmandan hoşlanmıyorum, maaşına kadar eşime soracağına git kendine bir araba al diye yazardım instagramdan.. dikkate almazsa da inceden tehdit ederdim..

Eşinin iş arkadaşını eve bırakması,onun yan koltukta oturması normal.
Eşin şoför değil ya elbet yanında oturacak.
Maaş sorması da abes gelmedi bana,sonuçta iş arkadaşlarımızla biz de haberleşiriz.
Fotoğraf beğenirken seçmesi,kendi ayıbı boşver.
İşin gerçeği eşine güveniyorsan umursama gerçekten aklını boş yere meşgul etme bence.

günaydın kızlar.şu an şu konuyla beynimi meşgul ettiğim için kendime baya bi kızıyorum .çünkü aklım bana sal akışına bırak kötü şeyler yok diyo .ama kendimi de kıskanmaktan alıkoyamıyorum.sorun eşimin iş arkadaşları.eşim bi perakende şirketinde çalışıyor.ve geç çıktıkları saaatler olabiliyor gece 2 gibi falan.ve eşimin üstü konumundaki adam da personelleri paylaştırıp evlerine bırakın diyor kendi arabamızla.ve bi kız sürekli eşimin yanına oturuyor.bu kız beni de takip ediyor instagramdan ve sadece tekli fotoğraflarımı beğenmiş benim, diğer bi durum da bu kız izinliyken bile misal maaş yatmış mı diye arar eşime sorar.ben mesafeliyimdir eşim de beni hep kısıtlar bu konularda.kendisine de sorduğumda ancak söylüyor bana böyle durumları.ben bu ara baya bi sinirleniyorum bu duruma.eşime kızınca bana onu bırak diyolar bırakıyorum.önemi oturmuş arkaya mı oturmuş ilgilenmiyorum diyo.ama ben bu denli mesafesizlikten rahatsızım

PATRON arabanızın mazotunu mu karşılıyor,Aksi bir durumda buna hakkı yokki ne MUNASEBET !
FARZEDİN Kİ eşinizin arabası yok ne olcak ?

normalde o iş yerinin bir servisi olması gerekir

ama ben kadında veya eşin de ters bir durum görmedim

arkaya otursa bu seferde sanki özel şoförüymus gibi duracak hoş olmayacak diye öne geçiyordur

insta da siz yanlış anlamayın diye eşinizin olduğu fotoları begenmiyordur belki ben cidden kadının gözü eşinizdelik bir durum görmedim

Back
X