• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin bayan iş arkadaşları

bana göre mükemmel .ben arkaya oturuyorum .samimi arkadaşı değilse binmesin arabaya.ben kimsein arabasına binmiyorum rica minnet binersem arkaya oturuyorum.benim görüşüm bu yönde
1.O saatte kız nasıl yalnız gidebilir eve acaba?
2.Eger birinin arabasına bindiginizde bomboş arabada arkaya geçip oturuyosanız cok ayıp ediyosunuz. Görgü kuralıdır bu ön boşsa öne oturulur. Adam ya da kadın her kimin arabasına binerseniz binin onlar sizin özel şoförünüz değil.

Eşinize karşı tam olarak nasıl davranıyo bahsettiginiz kız bilmiyorum ama sanki biraz abartıyosunuz

normalde o iş yerinin bir servisi olması gerekir

ama ben kadında veya eşin de ters bir durum görmedim

arkaya otursa bu seferde sanki özel şoförüymus gibi duracak hoş olmayacak diye öne geçiyordur

insta da siz yanlış anlamayın diye eşinizin olduğu fotoları begenmiyordur belki ben cidden kadının gözü eşinizdelik bir durum görmedim
esimin her konuşmada o kızı koruması.daha önceden memlekete tatile gderken arayp bana niye ugramadın ne zaman geleceksin diye sormasi.ve sadece tek oldugu zaman degil bir bayan daha geldgnde gene gdip esimin yanını kapmasi bana normal gelmiyor.eşimin ters yönünde oturuyo bu kiz.valla kötü düşünmüyorum ama her ihtmali göz önünde bulundurmak zorundayım.kimseye güvenmem ben.o kızlarda bi zahmet evli adami yerli yersiz aramasınlar.ben bile eşimi aramıyorum gündüz iş saatinde.

bana göre mükemmel .ben arkaya oturuyorum .samimi arkadaşı değilse binmesin arabaya.ben kimsein arabasına binmiyorum rica minnet binersem arkaya oturuyorum.benim görüşüm bu yönde
cık öyle olmuyor
16 yıldır çalışıyorum hiçbir kimse bizim şirkette arkaya oturulmasından hoşlanmıyor ne yazık ki
ve ben hep öne otururum gerek olduğunda

bilmiyorsunuz sanırım öğrenin özel şoför muamelesi oluyor öyle

ama diğer konularda eşinizi araması konusunda haklısınız
bigün eşinizi aradığında siz açın hayırdır neden arıyorsunuz vs diyin ona göre konuşursunuz

1.O saatte kız nasıl yalnız gidebilir eve acaba?
2.Eger birinin arabasına bindiginizde bomboş arabada arkaya geçip oturuyosanız cok ayıp ediyosunuz. Görgü kuralıdır bu ön boşsa öne oturulur. Adam ya da kadın her kimin arabasına binerseniz binin onlar sizin özel şoförünüz değil.

Eşinize karşı tam olarak nasıl davranıyo bahsettiginiz kız bilmiyorum ama sanki biraz abartıyosunuz
ben böyle gördüm. adam benim yakınım degilse bizde böyledir arkaya oturulur

günaydın kızlar.şu an şu konuyla beynimi meşgul ettiğim için kendime baya bi kızıyorum .çünkü aklım bana sal akışına bırak kötü şeyler yok diyo .ama kendimi de kıskanmaktan alıkoyamıyorum.sorun eşimin iş arkadaşları.eşim bi perakende şirketinde çalışıyor.ve geç çıktıkları saaatler olabiliyor gece 2 gibi falan.ve eşimin üstü konumundaki adam da personelleri paylaştırıp evlerine bırakın diyor kendi arabamızla.ve bi kız sürekli eşimin yanına oturuyor.bu kız beni de takip ediyor instagramdan ve sadece tekli fotoğraflarımı beğenmiş benim, diğer bi durum da bu kız izinliyken bile misal maaş yatmış mı diye arar eşime sorar.ben mesafeliyimdir eşim de beni hep kısıtlar bu konularda.kendisine de sorduğumda ancak söylüyor bana böyle durumları.ben bu ara baya bi sinirleniyorum bu duruma.eşime kızınca bana onu bırak diyolar bırakıyorum.önemi oturmuş arkaya mı oturmuş ilgilenmiyorum diyo.ama ben bu denli mesafesizlikten rahatsızım
araba boşsa iş arkadası bayanın arkaya oturması saçma bence
özel şöfor gibi
ben asla arkaya oturmazdım öne otururdum.
bunda garip birsey yok bence

maas yatmıs mı dıye araması sacma evet
yatmadıysa ne olacak yani eşin para mı yollayacak kıza
aynı sekılde benim eşimi de arayan bir bayan vardı
ben de sninir oluyordum

ben böyle gördüm. adam benim yakınım degilse bizde böyledir arkaya oturulur

siz öyle gördüyseniz herkes sizin gördüğünüze göre yaşamak zorunda mı?
kimileri de kadın çalışmaz diye görmüş o zaman işi bırakın..
bazı şeyleri kaldıramıyorsanız boşanın o zaman gidin çalışmayan birini alın böyle öne oturdun arkadaya oturdun derdin kalmaz.

Gece nin bir yarısı yalnız mı gitsin kız?
Arkaya oturmak daha ayıp bence eşin sanki onun şöförü yani
Benide müdürüm bıraktı bir iki kez öne oturdum adam benim şöförüm mü arkaya geçicem
Gereksiz kıskançlık yapma
Eşin çok muhteşem biri değil her kız peşinde değil emin ol
bence de
ben de asla arkaya oturmam çok ayıp
kac saat yanyana calıısyorlar bir de
bir samimiyetleri olabilir yani
illa duygusal birsey olacak değil

birseyler oldugu icin gecmiste ben bu denlı rahatsızim.kendisi bana koluna bile girdirmezken ayıp diye o kızı yanına oturtamaz

o senin eşinle arandaki mesele git sen de erkek iş arkadaşlarınla çay iç sohbet et sorarsa da sen öne oturturken iyi dersin madem eşine göre normal bu da normal.

siz öyle gördüyseniz herkes sizin gördüğünüze göre yaşamak zorunda mı?
kimileri de kadın çalışmaz diye görmüş o zaman işi bırakın..
bazı şeyleri kaldıramıyorsanız boşanın o zaman gidin çalışmayan birini alın böyle öne oturdun arkadaya oturdun derdin kalmaz.
bakın umarım hakli siz cikarsınız.

Gamze seni korkutmak istemem ama bu ne bicim is?
Cikisi 22.30dan sonra olan her kisi icin servis saglanmali. Kadin erkek farketmez.
Zaten eliniz sıkısık degil mi inan yaktigin benzine yazik.

Esin bunu soylesin ve servis talep edilsin diyecegim ama sanki esin bu durumdan hic rahatsiz degil gibi. Cunku biri beni maas icin arasa bankadan bakabilirsin der mesafe koyarim.

Gece 2.30 cikisli bir isim var. Magaza muduruyum. Farkli vardiyadaysam gece kalkip magazayi ariyorum servis geldi di mi diye. Cunku servis gelmese ve bir sey olsa tum sorumluluk bende. Herkeste ne rahatlik bi biz mi enayiyiz yahu?

Back
X