- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi cheryblossommm
Fotograf mevzusu cann sıkıcı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşini suçlar tarzda konuşuyorsundurvalla ben artık eşimden de şüphelenmeye başladım.soru bile sorulmuyo.
1.O saatte kız nasıl yalnız gidebilir eve acaba?bana göre mükemmel .ben arkaya oturuyorum .samimi arkadaşı değilse binmesin arabaya.ben kimsein arabasına binmiyorum rica minnet binersem arkaya oturuyorum.benim görüşüm bu yönde
esimin her konuşmada o kızı koruması.daha önceden memlekete tatile gderken arayp bana niye ugramadın ne zaman geleceksin diye sormasi.ve sadece tek oldugu zaman degil bir bayan daha geldgnde gene gdip esimin yanını kapmasi bana normal gelmiyor.eşimin ters yönünde oturuyo bu kiz.valla kötü düşünmüyorum ama her ihtmali göz önünde bulundurmak zorundayım.kimseye güvenmem ben.o kızlarda bi zahmet evli adami yerli yersiz aramasınlar.ben bile eşimi aramıyorum gündüz iş saatinde.normalde o iş yerinin bir servisi olması gerekir
ama ben kadında veya eşin de ters bir durum görmedim
arkaya otursa bu seferde sanki özel şoförüymus gibi duracak hoş olmayacak diye öne geçiyordur
insta da siz yanlış anlamayın diye eşinizin olduğu fotoları begenmiyordur belki ben cidden kadının gözü eşinizdelik bir durum görmedim
cık öyle olmuyorbana göre mükemmel .ben arkaya oturuyorum .samimi arkadaşı değilse binmesin arabaya.ben kimsein arabasına binmiyorum rica minnet binersem arkaya oturuyorum.benim görüşüm bu yönde
ben böyle gördüm. adam benim yakınım degilse bizde böyledir arkaya oturulur1.O saatte kız nasıl yalnız gidebilir eve acaba?
2.Eger birinin arabasına bindiginizde bomboş arabada arkaya geçip oturuyosanız cok ayıp ediyosunuz. Görgü kuralıdır bu ön boşsa öne oturulur. Adam ya da kadın her kimin arabasına binerseniz binin onlar sizin özel şoförünüz değil.
Eşinize karşı tam olarak nasıl davranıyo bahsettiginiz kız bilmiyorum ama sanki biraz abartıyosunuz
Cok yanlış görmüşsünüz. Umarım bundan sonra düzeltirsiniz.ben böyle gördüm. adam benim yakınım degilse bizde böyledir arkaya oturulur
size göre yanlış.ben burda insanların davranisına net dogru ya da net yanlıs demiyorum.sana göre yanlış.bizim yaşam tarzimiz bu şekildeCok yanlış görmüşsünüz. Umarım bundan sonra düzeltirsiniz.
araba boşsa iş arkadası bayanın arkaya oturması saçma bencegünaydın kızlar.şu an şu konuyla beynimi meşgul ettiğim için kendime baya bi kızıyorum .çünkü aklım bana sal akışına bırak kötü şeyler yok diyo .ama kendimi de kıskanmaktan alıkoyamıyorum.sorun eşimin iş arkadaşları.eşim bi perakende şirketinde çalışıyor.ve geç çıktıkları saaatler olabiliyor gece 2 gibi falan.ve eşimin üstü konumundaki adam da personelleri paylaştırıp evlerine bırakın diyor kendi arabamızla.ve bi kız sürekli eşimin yanına oturuyor.bu kız beni de takip ediyor instagramdan ve sadece tekli fotoğraflarımı beğenmiş benim, diğer bi durum da bu kız izinliyken bile misal maaş yatmış mı diye arar eşime sorar.ben mesafeliyimdir eşim de beni hep kısıtlar bu konularda.kendisine de sorduğumda ancak söylüyor bana böyle durumları.ben bu ara baya bi sinirleniyorum bu duruma.eşime kızınca bana onu bırak diyolar bırakıyorum.önemi oturmuş arkaya mı oturmuş ilgilenmiyorum diyo.ama ben bu denli mesafesizlikten rahatsızım
ben böyle gördüm. adam benim yakınım degilse bizde böyledir arkaya oturulur
bence deGece nin bir yarısı yalnız mı gitsin kız?
Arkaya oturmak daha ayıp bence eşin sanki onun şöförü yani
Benide müdürüm bıraktı bir iki kez öne oturdum adam benim şöförüm mü arkaya geçicem
Gereksiz kıskançlık yapma
Eşin çok muhteşem biri değil her kız peşinde değil emin ol
uyarmak olur mu ki.bu kendimi düşürmek oluruyarsana o kızı.. doldurmak gibi olmasın ama ben olsam; eşimin yanına oturmandan hoşlanmıyorum, maaşına kadar eşime soracağına git kendine bir araba al diye yazardım instagramdan.. dikkate almazsa da inceden tehdit ederdim..
birseyler oldugu icin gecmiste ben bu denlı rahatsızim.kendisi bana koluna bile girdirmezken ayıp diye o kızı yanına oturtamaz
bakın umarım hakli siz cikarsınız.siz öyle gördüyseniz herkes sizin gördüğünüze göre yaşamak zorunda mı?
kimileri de kadın çalışmaz diye görmüş o zaman işi bırakın..
bazı şeyleri kaldıramıyorsanız boşanın o zaman gidin çalışmayan birini alın böyle öne oturdun arkadaya oturdun derdin kalmaz.
Elin kızının suçu yok.birseyler oldugu icin gecmiste ben bu denlı rahatsızim.kendisi bana koluna bile girdirmezken ayıp diye o kızı yanına oturtamaz