Canim o kadini kocandan bir sekilde uzak tutman lazim. Bosanmakla mi tehtid edersin. Konusmalarini kaydettigini mahkemede aldatma delili olarak sunacagini mi soylersin bilmiyorum. Kocanin seni aldattigini dusunme ama emin ol boyle giderse o kadina gonlu kayar. Atesle barut yan yana durmaz unutma. Bekarlar cok anlayamaz bizler evliyiz ve bircok bayan arkadas benimle ayni fikirdedir. Evli bir bayanla erkek (ya da taraflardan biri evliyse) arkadas veya kanka olamaz. Bekar kadin erkegin kankaligi da beni ilgilendirmez.
bekarım ama sonuna kadar katılıyorum. eğer iki tarafta bekarsa iki tarafında hayatında birisi yoksa ister kanka olsunlar ister sevgili. istedikleri kadar samimi olsunlar, sonuçta hesap verecekleri kimse yok ikisinin de, sorumlu oldukları bi ilişkileri evlilikleri yok.
ama taraflardan en az 1 tanesi evli, nişanlı, ya da sevgili sahibi ise, kimse kusura bakmasın, o zaman bi durmaları lazım.
hayatında birisi olan hiçbir erkek ya da kız, karşı cinsten biriyle samimi olamaz, kanka olamaz, gecenin bir yarısı telefonda konuşamaz! ha olursa, bi zaman sonra birinden birinin gönlü kayar. ortaya herkesi üzen durumlar çıkar.
insanoğlu çiğ süt emmiştir derler atalarımız boşuna değil, evet eşimize güveniyo olabiliriz, karakteri düzgün olabilir amaaa, kalbinin onun için atmayacağını nerden bilelim? o da bilemez ki. çünkü onun da elinde değil.
böyle şeylere ortam yaratmayacak evli barklı olan insan. sonuçta muhatap olmazsa, kimse bişey de hissedemez değil mi?
neymişte bu kız ondan hoşlanmış, e kocası da ortam yaratmış, yüz vermiş !