eşimin bayanlara zaafı

Her hatali davranisi ne olursa olsun tolere edemem,zaman ileride ne gosterir bilemem tabi ki ama evlilikte cok kati oldugum kurallarim var mesela aldatma ve dayak gibi bunlari sineye cekip bir sans daha vermek bana dogru gelmiyor cunku evliligin temelini sarstigini dusunuyorum tabi ki benim dusuncem bunlar

ayrılamam ailem ve çevremden utanıyorum diyosun ya maşallah böyle bir adamla göz göre göre inadına evlndiğin için utanmıyosun hayret

İnternette tanışıp evlenmekle, eşinin şimdiki yaptığı suçun ne alakası var. Aldatan erkek internetten tanışmasan da aldatabilir. Eşin yapmıcam diyip diyip aynı hataya düşüyor. Yani adam olayları unutturmak ve bir daha yapmamak adına çaba sarfetmiyor. Ben olsam kabul edemezdim böyle bir hayatı. Sakın çocuk yapma.

Birkere yaptığın da sen bunu görmezden gelince bu şekilde devam edip gitmiş.Nasılsa özür dileyip ağlayıp durunca dayanamayacağını biliyor.Bu şekilde en çok yıpranan sen olursun bu şüphele ne kadar devam edebilirsin ki ?

kemalim yapmaz tarzı birşey olmuş bu anacım bu adam 70ine de gelse hala karı kız peşinde koşacak haberin olsun

Adam tavuk tövbesi gibi. formulüde bulmuş yap yap özür dile daha ne bekliyorsun yatak odanda biriyle basmayımı

Güzel ve bakımlı bayan görünce,bakmayan erkek mi var ?

hanımefendiyi çok merak ettim şu an acaba ne durumda

11 yıllık konu. Kadın iki gün girmiş siteye topu topu. Bunu hortlatarak ne elde etmeyi umdunuz?
size ne? siz bunu yazarak ne elde etmeyi umdunuz? eski olabilir önüme düştü okudum, merakımı dile getirdim. faydası yoksa zararı da yok, kininizi kusacağınız yer ne burası ne de benim.

Üzülerek eşiniz ''balık baştan kokar. '' atasözünün vücut bulmuş hali.

edit: konu milattan önce kalmaymışş :)))

Ben boşanmayi kafama koydum da henuz hazır degilim. Ne hayallerle evleniyorsunuz, aileniz mutlu olsun istiyorsunuz.bunu ozellikle anneme nasil aciklayacagim bilmiyorum.tek başıma olsam inanin umrumda değil.

Kaç yaşındasın, eşin kaç yaşında? Evlenmek için evlenmiş gibi görünüyorsun maalesef. Düğün yapmak, sosyal medyada paylaşmak vs.

Bu adamın dışarda vs birileriyle flörtleşme ihtimali de var. Benim aptal yeğenimin nişanlısı da yeğenimle kavga ettiğinde eski sevgilisine yeğenimi kötülüyormuş. Aptal affetti ve devam ediyor. Onun da evliliğinin seninki gibi olacağına eminim ama kendi görecek yaşayacak. Bir musibet bin nasihatten evladır sonuçta. Sen affettikçe de adam daha ilerletecek

Ailen üzülür geçer. İlerde çocukla kapılarına gelirsen daha çok uzulurler. Yol yakınken Nisan. Hep aldatilacaksin yoksa

İleride içinden aklından atamayacağın şeylere maruz kalacaksın.
Fiilen yapmasa bile o leke düşecek içine ve eskisi gibi bakamayacaksın.
Çocuğunda yok madem ayrıl.

hanımefendiyi çok merak ettim şu an acaba ne durumda

Biri WhatsApp’tan yazmış, “15 yıl önceki üye şifremi unuttum, nasıl buluruz?” diye. Yardım ediyorum, sonra profiline bakıyorum… 2008 Ocak Annesiymiş. İçimden diyorum ki: o bebek şimdi üniversiteye hazırlanıyordur. Hatta sitede o üyeyi etiketleyerek sorudm. Bir de geçen gün başka bir üye şifre istedi; 7 yıl önce asosyal eşinden boşanmayı düşünüyormuş, fikir almaya gelmiş, sonra 7 yıl ortadan kaybolmuş. Dayanamadım sordum: “Ne oldu, boşandınız mı, yoksa eş sosyalleşti mi?” Bugün ne halde diye sorgulamak eski konuyu köpürtmek değildir. Bakın kadının sorusu hemen üstte "bugün ne durumda acaba" diye merak etmiş, sorgulamış! Bunu da anlamıyorsanız pes.
@tamayy15 üyeliğini ceza alınca iptal etti emeğinize sağlık çok bilmişler ...

BOŞAN!! boşanacağını sanmıyorum ama keşke çocuk falan yokken boşansan. başta utanır özür diler sonra iyice yüzsüzleşir arsızlaşır kendine hak görür Sen affettikçe. gözü dışarda olan adamla gelecek olmaz. fırsatını bulduğunda %100 aldatacak. yok eğer şuanki sebepler boşanmak için yeterli gelmiyor diyorsan çocuk yapmadan evliliğe devam et. nasılsa sana boşanmak için yeterli gerekçeyi verecek.

2015in konusuymuş

sevgililikte ayrilmamissiniz bosanacaginizi hic sanmiyorum. gormezden gelin en iyisi

telefonda müşteri hizmetlerindeki kızla konuşurken bile sesi bi kibarlaşır
Benim kocam da kibarlaşır telefondan sonra bir zorbalarım ama şakasına tabii konu sahibi bile bile lades demiş gözü kayan adamı doktora değil hakime götüreceksin

`