• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bebegime tutumu cimrilik mi, umursamazlik mi, temkinli olmak mi? :(

AsudeMeryem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
82
56
38
Merhaba arkadaslar :) 7 aylik hamileyim. 5.aydan itibaren internetten ufak tefek bebek ihtiyaçlarını almaya basladim. 3 siparis verdim 250+400+250 toplam 900 Tl'lik. Memurum, cok sukur odeyebiliyorum diye ve 6 yillik ozlemin sonucu heves ettim aldim. Almadan once esimle konusmustuk internet daha uygunsa ordan alalim diye. Aldigim hersey ilk aylarda cok gerekli şeyler ve severek aldim. Sorun su ki esim her aldiktan sonra ne gerek vardi dogunca alirdik diye canimi sıktı. Doguma ne kaldi ki zaten bir de kışa denk gelecek. Ben yaninda yokken ne bilecek ki nasil seyler, neler alinacak... Burasi kucuk yer ama birkac magaza var beraber gezdik hic hevesi yok. Insan bir heves eder bir tutum begenir kizina... yok ..çorap bile almadi hala. Bahanesi sebest calisiyor her zaman cok sıkışık olmasi.. kendi kardesleri bile hala kendinden harclik bekler, ihtiyac gidermesini bekler babalarinin umurunda degil. Dun gece bebegin cicilerini severken oturup agladim. Esimle tartistim lafla seviyorsun bir corap bile almadin kizina, baban gibi cimrisin kendi cocuguna dedim. Kirildi, dogsun bakalim alirim diyor. Hala canim sıkkın. Esime hala kusum. Hem iste hem evde calisiyorum, maddi olarak destek oliyorum borclari da bitmiyor
ailecek dertleri de... Gurbette kendimi enayi yerine konulmus gibi hissediyorum. Annemler bile hediye olarak besik nevresim takimi falan aldilar beyimizin ve ailesinin umrunda değil. Çocuk belki benim en buyuk umudum,belki de en buyuk yorgunlugum olacak maddi manevi...hayirlisi... Sağlıkla gelir de inşallah huzur verir biraz olsun unuturum butun vefasizliklari

geniş adam... memursun işin garanti nasılsa sana yıkmış herşeyi... zavallı hatun kısmısı hem evde yorulur hem işte bir de adam yorar... sen keyfine bak bebişine istediğini al... adamların hormonları başka şeye çalışıyor malum bebeyi kucağına almadan senin gibi hissiyatlı olamıcak... ee borcuda varsa hepten gözü görmez...

bebiş yük olur mu kız aaa öyle deme alınır bak 7 aylık olmuş anlıyodur o :) sen al içinden geçeni şu ölümlü dünyada insanın başına kaç kere gelir ki... imkanın varsa hiiiç takma adamı :)

ben bebeğimin her şeyini 7 aylıkken tamamlamıştım, çünkü riskli bir gebelikti ve erken doğum ihtimalim vardı, her şey hazır olsun istedim, odası giysileri, temizlik bakım malzemeleri vs. hazırdı.
çevremde çok kişi imalı şekilde daha erken değil mi vs dediler, insanlar böyle düşünebiliyor yani, çok takmamak lazım, siz hevesinizi kırmayın, hazırlığınızı kafanıza göre yapın.

Merhaba arkadaslar :) 7 aylik hamileyim. 5.aydan itibaren internetten ufak tefek bebek ihtiyaçlarını almaya basladim. 3 siparis verdim 250+400+250 toplam 900 Tl'lik. Memurum, cok sukur odeyebiliyorum diye ve 6 yillik ozlemin sonucu heves ettim aldim. Almadan once esimle konusmustuk internet daha uygunsa ordan alalim diye. Aldigim hersey ilk aylarda cok gerekli şeyler ve severek aldim. Sorun su ki esim her aldiktan sonra ne gerek vardi dogunca alirdik diye canimi sıktı. Doguma ne kaldi ki zaten bir de kışa denk gelecek. Ben yaninda yokken ne bilecek ki nasil seyler, neler alinacak... Burasi kucuk yer ama birkac magaza var beraber gezdik hic hevesi yok. Insan bir heves eder bir tutum begenir kizina... yok ..çorap bile almadi hala. Bahanesi sebest calisiyor her zaman cok sıkışık olmasi.. kendi kardesleri bile hala kendinden harclik bekler, ihtiyac gidermesini bekler babalarinin umurunda degil. Dun gece bebegin cicilerini severken oturup agladim. Esimle tartistim lafla seviyorsun bir corap bile almadin kizina, baban gibi cimrisin kendi cocuguna dedim. Kirildi, dogsun bakalim alirim diyor. Hala canim sıkkın. Esime hala kusum. Hem iste hem evde calisiyorum, maddi olarak destek oliyorum borclari da bitmiyor
ailecek dertleri de... Gurbette kendimi enayi yerine konulmus gibi hissediyorum. Annemler bile hediye olarak besik nevresim takimi falan aldilar beyimizin ve ailesinin umrunda değil. Çocuk belki benim en buyuk umudum,belki de en buyuk yorgunlugum olacak maddi manevi...hayirlisi... Sağlıkla gelir de inşallah huzur verir biraz olsun unuturum butun vefasizliklari
Bunlari hic kafaya takma. Erkekler bizim gibi deyil. Onlar heves etmez ve ona gore daha ihtiyac yok cunku daha ortada olan bebek bile yok. Yani karnindaykem giymiyecek sonucta.

Keyfini cikar hamileligin, kocana da hehe de gec. Paran var nasil
Olsa kendine gore gerekli
Seyleri al. Birak konusaun duymazdan gel.

gerekirse otur konus bu evlilik boyle gizmez rest cek gerekirse memursun diye herseyi uzerine yikmaya haklari yok kardesinede verdigi harcligi kessin artik

Sıfır beklenti sonsuz mutluluk demişler. Bunu esinin ailesi için diyorum.
Baba olmak anne olmak gibi değil bence.sevgisi ilgisi doğup büyüdükçe gelişiyor. Bebekle zaman geçirdikce gelişecek duyguları.
Ayrıca yüksek meblagli şeyleri ınternetten değil de görerek almanızı tavsiye ederim.

Canim sen herseyini al hazir et. Hic belli olmaz. Hem alincada bitmiyoki. Onlarin yikamasi utulemesi var. aniden dogdugunu dusun. O an mi gidip alcakmis kocan. Senle mi ilgilencek carsi pazara mi koscak? Bizim maddi durumumuz iyi allaha sukur. Bende alirdim aksamina gosterirdim esime. Ha tamam falan derdi. Benim kadar ilgilenmezdi esyayla. Tek yaptigi karnimi sevmekti. Ama dogunca degisiyo merak etme. Severek aliyo o da

Öncelikle hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün.Eşini normal geldi bana.Ablam aynı sizin gibi bir anne, b,en ise eşiniz gibiyim.Doğmadan almamak gerekir diyorum.İmkanınız varsa ve heves ettiyseniz de kırmaması gerek.Eşinizi ve ailesinin derdine ortak olmayın fazla, zira kimse sizi mutluluğuna da malına da ortak etmez.İnsan kendine evladına çalışıyor, istemişsiniz almışsınız.Hayırlı ve güle güle kullanın annesi...Eşinizin sizinle aynı olmasını beklemeyin.Kaybetmekten korkuyor olabilir, sizin gibi hormonal olarak ebeveynliğe hazırlanmıyor zaten...Zamana bırakın annesi.
Şahsen benim de imkanım olmasına rağmen o tutarda bir alışveriş yapmam.Çocuğun giydiği haram demişler....

kendisi yapmıyorsa sana karışmasın en azından
benim eşim. de anlamaz bakar güzelmiş der o kadar
senin kadar ilgili olmaması normal ama sizden kısıp başka yere harcıyor ise o konu farklı

Bence duygusalsiniz bu ara şuan sizin için güzel hevesler ama erkeklerin bunları düşünmesi için gerçekten çok geniş boş zamanlara sahip olması gerekiyor.Kendinizi uzmeyin boşuna aile konusunu da takmayin benim eşimin ailesi de evlenirken eşime çeyizlik hiçbirşey çöp bile vermedi herşeyi benden beklediler.O yüzden kafaniza takmayin bebisinizin keyfini çıkarın bol bol foto çekin karniniza :)

benim eşim de öyleydi ya bazı erkekler böyle demekki bizim gibi hissedemiyorlar. bende çok üzülürdüm, ama düşünemiyor doğumdan sonra nasıl alınacak çok saçma.
sen takma üzülme de al herşeyini hazır et.
ama tavsiyem çok da aşırıya kaçma çünkü ben heves aldığım birçok şeyi kullanamadım. neyin kullanışlı olduğunu ancak çocuk doğunca anlıyorsun
eşim doğum yapana kadar çok hevessizdi ama doğumdan sonra her şeyiyle ilgilendi, altını temizledi, banyosunu yaptırdı, hatta kendini öyle kaptırmıştı ki sanki kendisi emziriyor gibi başkalarına sütümÜZ azaldı falan diye bahsediyordu :KK70:
yani demem o ki o çocuğu hissedene kadar böyle isteksiz olması normal

Üzülme yaa bebişin için.. Allah tamamına erdirsin gebeliğini..erkekler bizim gibi ince ruhlu değil..birazda işleri yoğun,başları kalabaliksa duyarsız olup çıkarlar..sen gerekenleri al, erken değil.doğum yapınca bebekle çıkıp alınmaz ki..babası da mecbur ödeyecek.. Sessiz durma,dişini goster..ne derse desin.alınacak bunlar ihtiyaç de. Bebek doğunca o senden fazla ilgilenecektir zaten.şimdi şaka geliyordur..görünce nasıl ustune düşer..hiç takma bunları kafama..keyfini çıkar..

Teşekkür ederim arkadaslar :) ben de zaten biliyordum erkeklerin bebegi kucaga almadan baba oldugunu hisdedemeyecegini. Bende hormonlar ravan. Eskiden takmadigim, mutsuz olmamak icin gormezden geldigim hersey simdi kafama takılıyor vede uzuluyorum. Sadece biraz hevesli olmasini beklerdim. Küçücük birsey alip cikip gelmesini...o kadar. Ben lafla peynir gemisi yürümeyeceğini cok onceden ogrendim. Hareketler onemli benim icin. Eşim istiyor diye onun memleketinde ve sulalesinin sorunlariyla yasiyoruz. Birakin destegi, köstek olmasinlar yeter. Esimin destegiydi benim icin onemli olan...o da yokmus gibi geliyor artik ve cok üzülüyorum.

Kendinizi boşuna üzüyorsunuz. Erkekler çok anlamaz çok önemsemez bebek doğduktan sonra çok farklı olacaktır. Benim eşimde öyleydi. Çocuk mağazasına girsem ne gerek var ne acelesi var derdi. Çocuğa isim koyalım dedim acele etme derdi. Kızım doğdu eşim benden meraklı :KK48: kıyafet almaya gidiyoruz herseyi kendi begeniyor cocugun oda süslerini bile kendi yaptı Keçeden. Şimdi 2. Bebeğimizi bekliyoruz isim düşünmüş şimdiden. Kızımın elbiselerini bile babası ütülüyor.

Canım öncelikle takma kafana erkekler genelde böyleler sanırım benim eşimde böyleydi. Doğunca 180 derece değişiyorlar. Bende çok takmıştım şimdi benden ilgili.

Bence sen haklisin. Eşin senin hevesini bile kiriyor.

Ben herseyini esimle aldim. Yatagini pusetini kiyafetlerini...

Hemde kac gun dolastik. Benim ki hevesliydi. İkinci cocuk da daha da hevesliydi.

ya şu erkekleri bu kdr önemsemeyin sana göre gerekliyse al geç cnm sen..sorarsa da gerekli ki alınmış de..
de senın asıl mevzun bu degıl esının heyecanının olmaması..Ama du bakalım doguncada degısmezse ki bana göre değişir belki korkuyodur kaybetmekten gec gelmış ya sizin melek :) Az daha sabret en guzel gunlerını eşin heyecansız dıye üzgün kırgın gecırme..

Back
X