- 20 Ağustos 2013
- 82
- 56
- 38
- Konu Sahibi AsudeMeryem
Merhaba arkadaslar :) 7 aylik hamileyim. 5.aydan itibaren internetten ufak tefek bebek ihtiyaçlarını almaya basladim. 3 siparis verdim 250+400+250 toplam 900 Tl'lik. Memurum, cok sukur odeyebiliyorum diye ve 6 yillik ozlemin sonucu heves ettim aldim. Almadan once esimle konusmustuk internet daha uygunsa ordan alalim diye. Aldigim hersey ilk aylarda cok gerekli şeyler ve severek aldim. Sorun su ki esim her aldiktan sonra ne gerek vardi dogunca alirdik diye canimi sıktı. Doguma ne kaldi ki zaten bir de kışa denk gelecek. Ben yaninda yokken ne bilecek ki nasil seyler, neler alinacak... Burasi kucuk yer ama birkac magaza var beraber gezdik hic hevesi yok. Insan bir heves eder bir tutum begenir kizina... yok ..çorap bile almadi hala. Bahanesi sebest calisiyor her zaman cok sıkışık olmasi.. kendi kardesleri bile hala kendinden harclik bekler, ihtiyac gidermesini bekler babalarinin umurunda degil. Dun gece bebegin cicilerini severken oturup agladim. Esimle tartistim lafla seviyorsun bir corap bile almadin kizina, baban gibi cimrisin kendi cocuguna dedim. Kirildi, dogsun bakalim alirim diyor. Hala canim sıkkın. Esime hala kusum. Hem iste hem evde calisiyorum, maddi olarak destek oliyorum borclari da bitmiyor
ailecek dertleri de... Gurbette kendimi enayi yerine konulmus gibi hissediyorum. Annemler bile hediye olarak besik nevresim takimi falan aldilar beyimizin ve ailesinin umrunda değil. Çocuk belki benim en buyuk umudum,belki de en buyuk yorgunlugum olacak maddi manevi...hayirlisi... Sağlıkla gelir de inşallah huzur verir biraz olsun unuturum butun vefasizliklari
ailecek dertleri de... Gurbette kendimi enayi yerine konulmus gibi hissediyorum. Annemler bile hediye olarak besik nevresim takimi falan aldilar beyimizin ve ailesinin umrunda değil. Çocuk belki benim en buyuk umudum,belki de en buyuk yorgunlugum olacak maddi manevi...hayirlisi... Sağlıkla gelir de inşallah huzur verir biraz olsun unuturum butun vefasizliklari