eşimin bebek istememesi

sen pkol lu olmanı eşin de bebeğinizin zor olacağını düşündüğü için korunmayı bırakmış olabilir, bebek fikri oluşunca da mutlu olmuştur. bence şu an eşin tekarar bebek sahibi olabileceğinizi düşündüğü için borçların varlığıyla da erteliyor olabilir. ama korunammamı tavsiye ederim. 2. gebeliğinde bu kadar hızlı olmayabilir. ayrıca düşüklerden hemen sonra da hamile kalınmıyor. o süre içinde zaten borçlarınız da bitmiş olur. bebeksizliğin keyfini çıkarmaya bakın. birbirnize doyun. mutluluklar...

canım erkekler sorumlulu alma konusunda biraz ürkekler hamileliğin sürecinde baba olma fikri onu korkutmuş olabilir ve bebekte düşünce bu konudan biraz uzak kalmak istemiş olabilir unutmaki bizde annelik hormonu doğuştan var fakat erkeklerde babalık hormonu yok onlar babalığı öğreniyorlar yaşadıkça bizler gibi hissetmeleri mümkün değil

mutlaka.belki pko lu olmasam bende düşünmem çocuk.

çünkü fazlasıyla rahatıma düşkün bir insanım.

tek derdim 1 tane hayırlısıyla olması.

benim en kötü ihtimalleri göz önünde bulundurmam gerek.

çünkü bu rahatsızlığın sonu rahim alınmasına kadar sürüyor.

%o 1 lik ihtimali bile göz önünde bulundurmam gerekli.

en kötü ihtimali düşünüyorsun şu an.
halbuki olumlu düşünsen "herşeyin çaresi olduğunu görürsün cnm
ayrıca şıp diye hamile kalmışsın gene kalırsın kesin

ne kadar karamsar bakıyosun herşeye,bende 2,5 yıllık evlıyım gecen sene korundugumu sanarken hamıle kaldım düşükle sonuclandı,ve daha yenı pcolu oldugumu ogrendımm,ogrendıgım gun bırazcık ınternette arastırdım klomen veya ıgnelerle bı cok kısı hamıle kalmıs cok kafana takılyosa bunları oku ve rahatla sen olumsuz düşündükçe hormonlarını daha cok etkılıceksın ve hamıle kalman dahada zorlasıcak,herseyın en kotusunu dusunme sakın yıpranırsın arkadasım..rabbım ol deyınce olur yaşın genç ve yenı evlı sayılırsın lütfen bıraz rahat ol..

eşin bebeği çok istiyorum deseydi, neden olmadı neden düşük oldu diye üzülseydi seninle beraber, sen kendini suçlu hissedebilirdin. eşin seni çok düşünüyor bence. psikoljik olarak rahat hissetmen için çocuk istemediğini söylüyor.

hem olmazsa da dünyanın sonu değil. seni seven bir eşin var bu yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…