Eşimin bebek istememesi

Junemarch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
114
0
46
İstanbul
Merhaba uzun zamandır siteyi takip ediyorum1 sene 2 aydır evliyim. 4 ay gibi bi zaman önce doktorun bana pko hastasısın neden hala bebek düşünmüyosun demesi üzerine bende düşünmeye başladım. fakat eşime ilk söylediğimde istediğim o tepkiyi alamadım sonra şimdi değil yazdan sora gibi düşünmüştüm diye blöf yaptım od bencede dedi. sonra aradan zaman gecti şuan söylüyorum konuyu açıyorum 1 aydr falan hep duymazlıktan geliyo ne bilim konuyu değiştiriyo niye dinlemiyosun konuşmuyosun dediğimde agresif tavırlar sergiliyo sonra ben istemiyorum demedim diyo isterim neden istemiyim diyo.aradan zaman geciyo yine aynı şeyler.bi türlü anlayamıyorum insan neden çocuk istemezki. evimiz kendimizin çok fazla bi gelirimiz yok ama kiradada değiliz. kaynvalidemle karşılıklı oturuyoruz.bi problemimiz borcumuz harcımızda yok. çok rahat gecinemezekte geciniyoruz bi şekilde öyle çok zorlanmıyoruz. sizce neden böyle tepki veriyor anlamış değilim. her seferinde güzellikle konuşmama rağmen üzerime gelme diyo konuyu kapatıyo. istiyorum ben diyo ama istemiyo gibi.:14:

sen yinede konuşmayı dene aklındakini öğren iyice.2 tarafta istemeli bebeği bence.benim derdimde 1.yi doğurmadan eşimin 2. çocuk hayalleri,planları...

sen yinede konuşmayı dene aklındakini öğren iyice.2 tarafta istemeli bebeği bence.benim derdimde 1.yi doğurmadan eşimin 2. çocuk hayalleri,planları...

Bende o yüzden tereddüt ediyorum. onunda istemesi çok önemli benim için bizim için .tek tarafla olacak iş değil. ama bana bağlı herşes itiraz etmiyor hicbişeye ama istekte göremiyorum bu beni çok üzüyor. ilginc geliyo bide. soruyorum neden istemiyim diyo. ama etrafımda duyduklarım burda okuduklarım herkes baba olmak ister falan ne bilim. :43: üzülüyorum ne yapıcam bilmiyorum.

Bugün eşimle konuştum kızlar.. Daha bebek yokken üzerinde çok konuşup heveslenmek istemiyomuş. deneyelim eğer olursa üzerinde konuşup hazırlığımızı yaparız dedi. bide ben çok kendimi üzüyomuşum olmaz diye onsan konuşmak istemiyomuş. hani o çok istersede olmazsa ben çok üzülürüm diye çok istiyomuş gibi davranmıyomuş üzülmiyim diye.. canım bnmm :) ama çok rahatladım ne yalan söyliyim..:1:

Son düzenleme:
canım ben eşinin tepkisine bir anlam veremedim.aklıma senden kendi sağlığıyla ilgili birşey gizlediği ihtimali geldi.neden ya olmazsa diye düşünsünki ortada olumsuz bişey yokken?
insan bir süre dener de başarısız olursa biraz ümidi kırılır ama daha baştan olumsuz düşünmenin bir anlamı yokki.
benim arkadaşım da 31 yaşındaydı ve pko hastasıydı bebeğe karar verince doktora gitti,doktor ona 1 sene korunmasız beraber olun gebe kalmazsan tedaviye başlarız dedi.arkadaşım da o zamanlar biraz bilinçsizdi o bir senesi boşuna geçti,normal yollardan hamile kalamadı,başka bir doktorla 2 kere aşılama yaptırdı,2sinde hamile kaldı şimdi 2 yaşında kızı var.size tavsiyem hemen tedaviye başlayın güvenilir bir dr bulup.pko hastası olup normal yollardan hamile kalmaya çalışmak bence zaman kaybı oluyor.tabi yaşınız 30un altındaysa ve zamanım var diyorsanız o başka..inşallah en uygun zamanda istediğiniz gibi hamile kalırsınız..

Bugün eşimle konuştum kızlar.. Daha bebek yokken üzerinde çok konuşup heveslenmek istemiyomuş. deneyelim eğer olursa üzerinde konuşup hazırlığımızı yaparız dedi. bide ben çok kendimi üzüyomuşum olmaz diye onsan konuşmak istemiyomuş. hani o çok istersede olmazsa ben çok üzülürüm diye çok istiyomuş gibi davranmıyomuş üzülmiyim diye.. canım bnmm :) ama çok rahatladım ne yalan söyliyim..:1:

bende ''neden bu kadar düşünüyorsun, sen değil ben 9 ay taşıyacağım canımm '' desenmi acaba diye düşünmüştüümmm:9:..
ama bu yazdığını okuyunca çok sevindim..:46:
tez zamanda güzel haberlerini alırız inşş:34:

canım ben eşinin tepkisine bir anlam veremedim.aklıma senden kendi sağlığıyla ilgili birşey gizlediği ihtimali geldi.neden ya olmazsa diye düşünsünki ortada olumsuz bişey yokken?
insan bir süre dener de başarısız olursa biraz ümidi kırılır ama daha baştan olumsuz düşünmenin bir anlamı yokki.
benim arkadaşım da 31 yaşındaydı ve pko hastasıydı bebeğe karar verince doktora gitti,doktor ona 1 sene korunmasız beraber olun gebe kalmazsan tedaviye başlarız dedi.arkadaşım da o zamanlar biraz bilinçsizdi o bir senesi boşuna geçti,normal yollardan hamile kalamadı,başka bir doktorla 2 kere aşılama yaptırdı,2sinde hamile kaldı şimdi 2 yaşında kızı var.size tavsiyem hemen tedaviye başlayın güvenilir bir dr bulup.pko hastası olup normal yollardan hamile kalmaya çalışmak bence zaman kaybı oluyor.tabi yaşınız 30un altındaysa ve zamanım var diyorsanız o başka..inşallah en uygun zamanda istediğiniz gibi hamile kalırsınız..

Benimde aklıma sizin dediğiniz şey geldi.. Hani kendindenmi şüpheleniyo diye sordum hatta kendin açısındanmı tedirginsin diye güldü sanmıyorum dedii deneme amacıyla dedimki senin içinde gidelim doktora baksınlar sanada diye.. olur farketmez ramazan çıksın öyle gidelim hemen gitmemiz şartmı falan diyince bende süphelenmedim daha.bide eşimin dediği gibi ben pko lu olduğumu öğrendiğimde eşime çocuğumuz olmazsa naparsın gibi sorular soruyordum hep korkuyordum oda bundan dolayı çok istekli davranmadığını söyledi.. ama zaman göstericek herşeyi sanırsam.. ben doktora gitmiştim yazımda belirttiğim gibi o doktor bana deneyin 6 ay olmazsa tedavi ederiz şimdi yapacağımız bişey yok dedi ben 26 yaşındayım bu arada.. şimdi denemeye başladık ztn hayırlısı artık. Allah analı babalı büüyütsün inşallah bebeğinizi kucağınza almanızı nasip etsin.. :emir_bebek::nazar:

bende ''neden bu kadar düşünüyorsun, sen değil ben 9 ay taşıyacağım canımm '' desenmi acaba diye düşünmüştüümmm:9:..
ama bu yazdığını okuyunca çok sevindim..:46:
tez zamanda güzel haberlerini alırız inşş:34:

amin inşallahh.. insan olamama ihtimali olunca daha çok istiyo .. Allah hayırlısını versin.. Hepinin gönlüne göre versin inşallahh..

Ben de tam bunu yazacaktım ki zaten eşiniz anlatmış. Birbirinize destek olun. PKO'dan dolayı belki biraz zaman alabilir gebe kalmanız ama bu kadar ince düşünceli bir eşiniz varsa mutlaka herşey çok güzel olacaktır. Mutluluklar.

Back
X